Jelikož jsem Xbox - nováček, rád bych se zeptal zkušenějších...
Přečetl jsem si tady na foru už všechno možné a lecos pochopi, nicméně teď jsem v koncích:
Flasher mi psal, že na můj xbox zatím není flash (mám mechaniku Slim Lite-on nevím co), ale že je zde možnost RGH (MB Trinity - což nevím co je), tak uvažuju o 2 možnostech:
a)počkám si na flash (ale nemám ponětí jak dlouho)
b)zvolím RGH (což se mi zdá jako dobrý nápad)
Takže má otázka zní: "Co by kdo z vás zvolil a proč? V čem je jedno oproti druhému lepší? "(zdá se mi že RGH kvůli možnosti hraní bez DVD, ale musí to mít nějaké mínusy - teda kromě toho že ztratím možnost připojení na Xbox Live a vlastně v obou případech přijdu o záruku...)
Otázka
kromano
Zdravím a pozdravuji... ;)
Jelikož jsem Xbox - nováček, rád bych se zeptal zkušenějších...
Přečetl jsem si tady na foru už všechno možné a lecos pochopi, nicméně teď jsem v koncích:
Flasher mi psal, že na můj xbox zatím není flash (mám mechaniku Slim Lite-on nevím co), ale že je zde možnost RGH (MB Trinity - což nevím co je), tak uvažuju o 2 možnostech:
a)počkám si na flash (ale nemám ponětí jak dlouho)
b)zvolím RGH (což se mi zdá jako dobrý nápad)
Takže má otázka zní: "Co by kdo z vás zvolil a proč? V čem je jedno oproti druhému lepší? "(zdá se mi že RGH kvůli možnosti hraní bez DVD, ale musí to mít nějaké mínusy - teda kromě toho že ztratím možnost připojení na Xbox Live a vlastně v obou případech přijdu o záruku...)
předem děkuji za reakce, odpovědi a názory
kromano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
24 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.