mirek1975 Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Zakoupil jsem Xbox 360 SLIM revizi Trinity s nepovedeným RGH. CoolRunner byl odstraněn, zustalo jenom QSB. Po zapnutí nenaskočí na obrazovce nic, zelené svetílko pár sekund bliká, pak svítí už jenom červeně. Nand byla modifikována, nemám ale bohužel originál soubor NAND, ani CPU a DVD key.Je možné konzoli ještě nějak oživit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Březen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Pokud po instalaci coolrunneru najel xbox aspon do xellu tak by se s tim dalo neco delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek1975 Odesláno Březen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2012 Pokud po instalaci coolrunneru najel xbox aspon do xellu tak by se s tim dalo neco delat Bohužel nenajel, to bych dokázal vyčíst CPU key a z dárcovský Nand flashnout origo kernel. Neexistuje třeba nějaký virtuální xell který bych nahodil třeba z fleshky a zjistil CPU klíč? Nebo nějakým jiným programem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Nepovedený RGH je co ? špatně vyčtení NAND nebo vytvořený ECC špatně zapsaný Xell, NAND.... Jedině co mě napadá vyčíst NAND a otevřít v " 360 flash dump tool " a pak se uvidí co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 Ono to mas asi jedno pokud nema nand nebo key je to na prd. Jedine to nechat tak jak to je a pokouset se pripojit bypass (coola) Pokud je slespon spravne zapsanej xell tak jit do nej pro key Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek1975 Odesláno Březen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Nand jsem již vyčetl, byla nějak modifikována nebo patchována, 360flashtool hlásí nějaké poškození. Zde je link, když tak mně můžete zkusit pomoct, třeba z toho vyčtete CPU key nějakým jiným programem: http://ulozto.sk/xevwFL9/nanddump1-bin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 to je ten problem nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Nand jsem již vyčetl, byla nějak modifikována nebo patchována, 360flashtool hlásí nějaké poškození. Zde je link, když tak mně můžete zkusit pomoct, třeba z toho vyčtete CPU key nějakým jiným programem:http://ulozto.sk/xevwFL9/nanddump1-bin Ten dump je chybný,škoda.Když nemáš zálohu nand nemůžeš vygenerovat ECC a pak zjistit CPU klíč s nainstalovaným coolrunnerem.Je to skutečně takto chybně načtené opakovaně a porovnané a je to stále stejné třeba 3x ? Stále může být problém v tom, že si to jen nekorektně načetl ale nand jako taková poškozená není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 30, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Nand jsem již vyčetl, byla nějak modifikována nebo patchována, 360flashtool hlásí nějaké poškození. Zde je link, když tak mně můžete zkusit pomoct, třeba z toho vyčtete CPU key nějakým jiným programem:http://ulozto.sk/xevwFL9/nanddump1-bin Pokud se s tou image od posledně nic dalšího nedělo, tj. je vyčtená správně a "jen" zapsaná zpět ECC image a výsledkem je to, co sem dáváš do linku ke stažení, tak zkus vzít dárcovskou NAND, do ní injektovat KV hodnoty z té tvojí a zapsat zpět do NAND. Pak bys měl být schopen nabootovat orig. dash a zkusit začít od znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 pokus se sehnat od prodavajiciho origo nand, nebo to nech jak je, a budes mit stesti. pripoj coola a pokousej se o start. Jinak neni asi co resit. Sadu cipu asi menit nebudes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek1975 Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Pokud se s tou image od posledně nic dalšího nedělo, tj. je vyčtená správně a "jen" zapsaná zpět ECC image a výsledkem je to, co sem dáváš do linku ke stažení, tak zkus vzít dárcovskou NAND, do ní injektovat KV hodnoty z té tvojí a zapsat zpět do NAND. Pak bys měl být schopen nabootovat orig. dash a zkusit začít od znovu. Pokouším se někde na interneru sehnat dárcovskou nand ale nějak se mně nedaří nic najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 tady máš link stáhnout přes IE tady to máš znova na jiném serveru všímej si jenom ".bin " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek1975 Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 tady máš link stáhnout přes IE Nedaří se mně to stáhnout ani u IE, po kliknutí na download file mně to vrátí na předchozí stránku a tak pořád dokola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek1975 Odesláno Březen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Pokud se s tou image od posledně nic dalšího nedělo, tj. je vyčtená správně a "jen" zapsaná zpět ECC image a výsledkem je to, co sem dáváš do linku ke stažení, tak zkus vzít dárcovskou NAND, do ní injektovat KV hodnoty z té tvojí a zapsat zpět do NAND. Pak bys měl být schopen nabootovat orig. dash a zkusit začít od znovu. Jakým programem lze KV hodnoty injectovat do dárcovské nand? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 31, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Jakým programem lze KV hodnoty injectovat do dárcovské nand? Nandpro a jeho command line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Nic proti tobe, ale nechces mu taky napsat co tam v commandu ma napsat? Pridej mu trosku vice napovedy jemu to pomuze a tobe to neuskodi. Ono asi samo o sobe nandpro stacit nebude co? Necbo chces aby te prosil? Vidis snad ze to neni profik. Dekuji Nandpro a jeho command line. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Taky tu máme :google:a tyto slova mu stačí aby si to dohledal. Samozřejmě tomu nebude rozumět hned ale po chvilce bádání. Read nandpro vyčtená_nand.bin: -r16 kv.bin 1 1 Write nandpro donor_nand.bin: -w16 kv.bin 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek1975 Odesláno Duben 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Taky tu máme :google:a tyto slova mu stačí aby si to dohledal. Samozřejmě tomu nebude rozumět hned ale po chvilce bádání.Read nandpro vyčtená_nand.bin: -r16 kv.bin 1 1 Write nandpro donor_nand.bin: -w16 kv.bin 1 1 Děkuji moc za radu, bohužel mně to nepomohlo, po flashnutí donor nand mně to vypsalo error 202 programming block 23D. Po zapnutí konzole černá obrazovka a červené světílko. Chlapi, neumněli by jste mně to třeba někdo spravit? Hodit zpátky na retail. Kdo bude tak hodný a kolik by mně to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Nezlob se, ale to proste bez cpu key proste nejde. cista nand a tvoje kv vyctene po zapisu ecc. ti je k nicemu. Kdyz tyhel data mit nebudes a budes mit pouze cpu key tak ano to jde. A pro tebe bohuzel zatim nikde jsem nenasel a to snad ani neni mozne vycitat cpu ze souboru. Co pouzivas za SPI programator? a jakou ver. nandpro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek1975 Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Nezlob se, ale to proste bez cpu key proste nejde. cista nand a tvoje kv vyctene po zapisu ecc. ti je k nicemu. Kdyz tyhel data mit nebudes a budes mit pouze cpu key tak ano to jde. A pro tebe bohuzel zatim nikde jsem nenasel a to snad ani neni mozne vycitat cpu ze souboru.Co pouzivas za SPI programator? a jakou ver. nandpro? Mám Nand-X v3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Mám Nand-X v3 Ještě jsem neviděl odpověď na mou předchozí otázku - když vyčteš nand opakovaně třeba 3x všechny dumpy jsou stejné a všechny jsou takové jak si je tady dával tj určitě to není jen špatně vyčtené ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 4, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Míro, ty informace od tebe nejsou ucelené a k tomu, abychom se mohli pokusit ti společně pomoci chybí zásadní údaje k čemu a jak došlo. Já se tu pokusím za tebe shrnout fakta tak, jak jsem je pochopil z naší komunikace a z toho, co jsi tu všechno napsal. 1. Ta vyčtená NAND, na níž jsi tu dal odkaz ke stažení, NENÍ orig. NAND, ale JE modifikovaná Jak je ze screenu vidět, po nahrání NAND do J-Runneru se nezobrazí údaje o 5BL/6BL/7BL/LDV/PD, což je způsobeno tím, že ta image je modifikovaná 2. Při nahrání NAND do XNandHealeru se u souboru s image zobrazí dva symboly: Symbol "e" značí, že NAND dump byla modifikována ECC glitch image Symbol "!" značí, že NAND obsahuje vadné bloky - toto je v pořádku, to je výrobní záležitost! 3. Jak je dále vidět, v té NAND z odkazu je nahraná ECC image, patchnutá CB (v.1) 4. A na závěr informace o vadných blocích v NAND Jak je vidět, v NAND byly vadné bloky 0x23D a 0x373, které jsou automaticky přemapovány. Toto je v pořádku a to že ti to jak jsi uvedl psalo "error 202 programming block 23D" je v pořádku, dokonce ti to mělo psát ještě u bloku 373. To je normální běžný proces přemapování vadných bloků NAND a nijak to neovlivňuje instalaci! Takže tak jak jsem to pochopil já, tak: 1. Odkaz na NAND image co jsi tu dal je image, do které byla nějakým způsobem nahraná ECC glitch image. Otázka zní - jak a čím? 2. Ta image z odkazu je image, která je nyní v Xboxu anebo kterou alepoň stále ještě máš? No pokud ano, pak by se dle všeho mělo jednat o orig. image z Xboxu, do které byla nahraná ECC glitch image a pak otázka zní - kde je tedy problém s nabootováním Xellu a zjištěním CPU key? Pokud už nemáš orig. NAND, netknutou a nemodifikovanou, díky které bys Xbox uvedl do původního stavu, pak zbývá s tím co máš rozběhat RGH. K tomu ale musíš poskytnout co nejvíc detailních informací, ideálně pak i foto pájení, pokud ti Xbox neglitchuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Hned v prvnim postu pise, ze vyctenou origo nand nema, to asi nenadela vubec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek1975 Odesláno Duben 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Míro, ty informace od tebe nejsou ucelené a k tomu, abychom se mohli pokusit ti společně pomoci chybí zásadní údaje k čemu a jak došlo. Já se tu pokusím za tebe shrnout fakta tak, jak jsem je pochopil z naší komunikace a z toho, co jsi tu všechno napsal.1. Ta vyčtená NAND, na níž jsi tu dal odkaz ke stažení, NENÍ orig. NAND, ale JE modifikovaná Jak je ze screenu vidět, po nahrání NAND do J-Runneru se nezobrazí údaje o 5BL/6BL/7BL/LDV/PD, což je způsobeno tím, že ta image je modifikovaná 2. Při nahrání NAND do XNandHealeru se u souboru s image zobrazí dva symboly: Symbol "e" značí, že NAND dump byla modifikována ECC glitch image Symbol "!" značí, že NAND obsahuje vadné bloky - toto je v pořádku, to je výrobní záležitost! 3. Jak je dále vidět, v té NAND z odkazu je nahraná ECC image, patchnutá CB (v.1) 4. A na závěr informace o vadných blocích v NAND Jak je vidět, v NAND byly vadné bloky 0x23D a 0x373, které jsou automaticky přemapovány. Toto je v pořádku a to že ti to jak jsi uvedl psalo "error 202 programming block 23D" je v pořádku, dokonce ti to mělo psát ještě u bloku 373. To je normální běžný proces přemapování vadných bloků NAND a nijak to neovlivňuje instalaci! Takže tak jak jsem to pochopil já, tak: 1. Odkaz na NAND image co jsi tu dal je image, do které byla nějakým způsobem nahraná ECC glitch image. Otázka zní - jak a čím? 2. Ta image z odkazu je image, která je nyní v Xboxu anebo kterou alepoň stále ještě máš? No pokud ano, pak by se dle všeho mělo jednat o orig. image z Xboxu, do které byla nahraná ECC glitch image a pak otázka zní - kde je tedy problém s nabootováním Xellu a zjištěním CPU key? Pokud už nemáš orig. NAND, netknutou a nemodifikovanou, díky které bys Xbox uvedl do původního stavu, pak zbývá s tím co máš rozběhat RGH. K tomu ale musíš poskytnout co nejvíc detailních informací, ideálně pak i foto pájení, pokud ti Xbox neglitchuje. Prominte, už jsem na to neměl nervy, konzoli jsem prodal na díly za 500kč. Do RGH se už prostě pouštět nebudu, radši zůstanu u flashování, tam mám alespoň jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 mirek1975 to si moch rovnou napsat a drak3go se nemusel takhle snažit to s tebou vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.