zocel Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 K750i Silver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Květen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 ja mam Nokii 6100 ,,, takovej už dneska celkem muzejní kousek, ale co ... funguje a to je hlavní(nevadí mi, že nemá bůhví jaký hry, mp3 atd. - na to mam psp ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 K750i - D750i - W800i ^^^^^^^^^^^^^^^ viz podpis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Newman Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 ja vlastnim Nokii N-gage QD, ale mam v planu si koupit Qtek 9000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 já mám MDA compact, ale asi si koupim O2 XDA Orbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Nokia 6280 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 THEME: Dobrý mobil, poslední dobou velmi oblíbený.... btw, viděli jste už SE P1i ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 THEME: Dobrý mobil, poslední dobou velmi oblíbený.... btw, viděli jste už SE P1i ?? já ho viděl na mobilmanii, je tam dokonce už i test. Vypadá zajmavě, jen doufám, že to nebude jako s P990i - hodně povyku pro nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 pls, necituj muj příspěvek když je hned nad tvým ;) A nehaň tady p990i, je to skvělý phone, sice to SE trochu přehnal s pozdním uvedením na trh a s nevyladěnými FW, ale já si myslím že je úžasný 8) Už se těším na to co SE udělá za nástupce... teď se SE ubírá dorbým směrem.. :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 pls, necituj muj příspěvek když je hned nad tvým ;)A nehaň tady p990i, je to skvělý phone, sice to SE trochu přehnal s pozdním uvedením na trh a s nevyladěnými FW, ale já si myslím že je úžasný 8) Už se těším na to co SE udělá za nástupce... teď se SE ubírá dorbým směrem.. :thumbup: OK jak chceš, příště ho nebudu citovat:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 jo jo já mít prachy tak du do p990 hned...ale spíš bych šel ted do toho t-mobile mda III compact nebo co to je:) ale penáze nejsůůů:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 já ještě přemejšlím o SE K850i, objevily se totiž indície, že by to mohl bejt smartphone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 HTC Artemis (P3300), neboli MDA Copact III je skvělý.... compactní, jediný co zamrzí je ten procesor :( Ale dobrý vkus ;) :thumbup: a jak se SE vypořádá se Sofíí (k850i) to je ve hvězdách :roll: :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 O2 má v nabídce uplně stejnej přístroj jako je mdaCIII, akorát se jmenuje XDA Orbit, řekl bych, že je hezčí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 ano, nějak sém ho nezmiňoval, ale narozdíl od T-mobilu má vše jako klasický Atremis... a he hezčí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 však on je to ten samý výrobek od HTC:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 hehe, ale od T-mobile neni GPS modul ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 co že není? mdacIII má GPS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Sakra... ale dyt já sem četl, že nemá GPS! Tak to sem z toho jelen... http://t-mobile.cz/Web/Residential/Telefony/Telefon.aspx/T-Mobile/MDA-compact-III/Telefon/323/page/fi Ahááá, tak už vím, já si to splet, on nemá WiFi ! :oops: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 nokia 6230i nemůžu si naní stěžovat umí to volat psát SMS má to dokonce i budík :) co víc od telefonu chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 vážně? Proč si vybrat tento telefon Kancelářské aplikace Snadná synchronizace Podpora GPS a EDGE Dotykový displej + trackball 2 Mpx fotoaparát to tam je napsaný, přečti si to pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Tak mam novy SE w800i...Je to super telefon a ma hroznou radost.Ale potreboval bych s necim poradit.Pokud tu nekdo ma nejakyho novyho SE tak at se ozve pls...cau ja mám nový K750i, ale s W800i to má stejný funkce, tak co potřebuješ?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sbrother Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 nokia n70 ale nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polik36 Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 Nokia N70 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2007 náhodou, n70 neni špatná... má ji kámoš ze třídy a často si sní hraju... Myslim že v black barvě je ještě lepší... jinak super mobil, hafo možnejch aplikaček, 3g, 2mpx foťák, dobrej dysplej, v poho rozměry... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.