Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of Duty Black Ops 2


tekken90

Recommended Posts

Call of Duty: Black Ops 2 se zřejmě odhalí na konci měsíce

Už několikrát jsme vás informovali o hře Call of Duty: Black Ops 2, která by měla vyjít koncem roku. Když se vždy objevila spekulace, Activision kolem sebe dost kopal, ale za dnešní únik si pravděpodobně může sám. Fanouškům se totiž podařilo objevit přímo na oficiální stránce callofduty.com/bo2/images obrázek - link , který potvrzuje samotnou hru, ale také možné datum prvního traileru. To zní 28. dubna, tedy na konci tohoto měsíce. Vypuštění prvního traileru v toto datum je pravděpodobné, protože právě v tento den začíná tolik očekávané play off NBA. Jakmile se dozvíme více informací, určitě vás budeme informovat. Pokud bude Call of Duty: Black Ops 2 skutečně oznámeno, zřejmě se stane jednou z nejsledovanějších akčních her roku.

http://farm8.staticflickr.com/7139/7056120851_c9514c9615_b.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Call of Duty: Black Ops 2 oficiálně oznámeno

Activision po všech únicích neměl důvod dále čekat, tak Call of Duty: Black Ops 2 oznámil oficiální cestou. Jak bylo dříve prozrazeno, vyjde 13. listopadu pro Playstation 3 a Xbox 360. Black Ops 2 se odehrává v blízké budoucnosti během nové studené války, kdy se objevily vyspělé technologie, které dopomáhají nové generaci válčení. Více by měl prozradit během dne první trailer, který bude mít kolem dvou minut. Podle prvních informací se děj traileru bude odehrávat v rozbořeném Los Angeles. Více vám tedy přineseme během dne, takže nás nezapomeňte sledovat.

http://callofduty.com/uk/en/blackops2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemůžu si pomoct, ale trailer mi přišel celkem vyváženej, s dobrou hudbou a atmosférou. Od MW1 asi první COD, na který se docela i těším a jsem na něj zvědavej :) I když pěknej první trailer mělo i Resistance 3 a dopadlo to příšerně :(...

Nějaké info:

Call of Duty: Black Ops 2 trailer ukazuje zničené L.A.

Po neustálých spekulacích a dohadech je tu trailer na očekávanou akční hru Call of Duty: Black Ops 2, která vyjde 13. listopadu pro Playstation 3 a Xbox 360. Za vývojem nejnovějšího dílu jedné z nejúspěšnějších videoherních sérií stojí studio Treyarch, které tentokrát hráče vezme do blízké budoucnosti, kdy se rozhořela další studená válka. Technologie od minula pokročily, přičemž nyní ovlivňují boje a tím pádem i průběh války. Více ukáže atmosférický trailer z kdysi slavného Los Angeles, na který se můžete podívat níže v novince. Další informace o Call of Duty: Black Ops 2 na sebe nenechají čekat. Brzy můžete očekávat i naše velké preview.

Black Ops 2 se zombie režimem a nelineárním příběhem

Call of Duty díly od studia Treyarch se staly populární i pro svůj podařený zombie režim, který nebude chybět ani v nově oznámeném Black Ops 2. Tuto informaci nyní prozradil přímo šéf studia Mark Lamia, který fanoušky oživlých mrtvol i náležitě navnadil, jak má ostatně v popisu práce. „Pokud máte rádi zombie režim, budete hodně spokojeni s tím, co připravujeme pro Black Ops 2. Jedná se o náš doposud nejambicióznější zombie režim,“ řekl Mark Lamia.

Během oznámení navíc studio zmínilo i nelineární přístup k hlavní příběhové části. Nyní bylo vše vysvětleno. Jak budete hrát, občas se naskytne příležitost zúčastnit se speciálních Strike Force misí, abyste splnili vedlejší úkol. Náplň těchto misí se bude radikálně lišit od hlavní cesty, navíc budou většinou založeny na ovládání zajímavých hraček, které bude mít v budoucnosti armáda. Plnění těchto vedlejších úkolů sice není povinné, ale pokud je splníte, měli byste si usnadnit poté postup hlavní kampaní. Zmíněna byla třeba mise v Singapuru, během níž je za úkol zničit palebné laserové věže, aby mohl přistát spojenecký bojový vrtulník. Tyto speciální mise mají být zastoupeny v hojné míře po celém herním světě, což by mohlo znamenat, že bychom se mohli dočkat i solidně dlouhé kampaně pro jednoho hráče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi takhle, každý svůj vlastní názor na hru a není zapotřebí ho vnucovat ostatním. Je zbytečné zde řešit zda je lepší či ne. Každopádně si myslím že BO2 rozhodně nebude jako Crysis 2. Proč? Zbytečné řešit. Osobně si myslím že tzv. COD série již se začíná potápět. Neříkám že bude to například špatný díl, ale viděl bych budoucnost ve hrách jako Medal of Honor 2 či možná Bad company 3? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hraci chcu do hier inovaciu....ked ju vyvojari do hry implementuju, tak zacina kopec reci okolo toho. Takze, problem bude u niektorych jedincov, ktorym nevyhovie nikto a maju potrebu neustale kritizovat a nadavat na vsetko. Ja sa na tento diel celkom tesim, pretoze, konecne uvidime nove veci v pribehu a seria COD sa tak posunie mozno trosku dalej.

A niekto tu pisal, ze Resistance 3 trailer bol vyborny a dopadlo to priserne. K tomu len tolko: Resistance 3 podla mna najviac nedocenena hra roku 2011 a vobec ta hra nedopadla priserne...nadmieru som bol s nou spokojny a hratelnostou a pribehom patrila medzi tie najlepsie fps minuleho roka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš recht... Ono je to těžké, někdo nadává na to, že je to pořád stejné, někdo jen z principu, další chtějí inovaci a pak když taková hra přijde, neuspěje tak jak předpokládali, takže je to fakt těžké a není divu, že poté využívají dojnou krávu jak jen to jde :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No podle preview to nevypada jen na dalsi CoD, ale ze by se poprve mohla serie od roku 2003 posunout, coz bych zrovna od Treyarchu moc necekal, kazdopadne zatim to jsou jen slova na papire, jestli se to dostane i do konecne hry, tak alespon konecne zavre hubu tem "par" jedincum, co tvrdi, ze je CoD kazdy rok ta sama sra_ka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo ale to jen mluvej jak to bude jiny, ted dali konkretni priklad, o cemz se nikdy nemluvilo a do CoF hratelnosti to nepatri ;)

Vezmou misi s A130, vytrhnou jí z hlavní kampaně a udělaj z toho nepovinný vedlejší úkol. Toť celé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...

Tak , je tu někdo kdo už na PS3 vesele hraje? :) grafika dobrá ? Jste se hrou spokojeni ? A co multiplayer? :) uvažuji o koupi tak bych rád konečně slyšel nějaký názory a verdikty .. Osobně ač se tim moc nechci chlubit hru sem na PC hrál a odzkoušel a o to víc mě teď láká :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu