Francnberg Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 No tak to je docela dobrý ale i tak do toho asi nejdu určitě ne když má vyjít god of war a sly první pudu do tohohle potom zase příde nařadu balíček na black ops u jedničky sem taky kupoval rezurection :D takže tady mě to asi taky nakonec zlomí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeturbo Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Majitelé seasson passu ho zdarma bohužel nezískají, ale zakoupením seasson passu je vyjdou všechny DLC o něco levněji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal23 Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Majitelé seasson passu ho zdarma bohužel nezískají, ale zakoupením seasson passu je vyjdou všechny DLC o něco levněji :D nevim jestli si rozumime ale maji to primo v nazvu .. 4 DLC map packs - 1 great price .. a jedna se o 4 dlc ktery maji vyjit v roce 2013 prvni je ten revolution a majitel season passu by mel usetrit zhruba 10 dolaru za vsecky 4 asi jsem to predtim napsal spatne myslel sem za 1400 pass a jak budou vychazet ty dlc packy tak uz nic neplatis a jen je stahnes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Tak. Season Pass koupíš jen jednou, a poté máš veškerej budoucí stahovatelnej obsah do hry zdarma + novej callsign + Double XP víkendy + ještě ušetříš nějakej peníz. Já v Season Passech vidím ohromnej potenciál do budoucna, fanoušek určité hry si Pass koupí a do budoucna se už nemusí o nic starat. To je paráda. Jinak přidávejte si mě, nick v podpisu. Hraju to denně (teď to sice střídám s Crysis 3, ale pak se k tomu vrátím). :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal23 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Tak Revolution uz je ke stazeni !!! a zejtra zacina Double Weapon XP weekend a pobezi az do pondeli :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeturbo Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Double XP si můžou strčit někam. Už takhle tam naskakujou body jak splašený :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 koupim slot na pass ci dcl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkenya Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 (upraveno) Call of duty 2,strucne,nejdrive ok,prestige 7,mnoho gold atd.,najednou vse zmizelo,no hack,servis v zaruce, novy start,a po par hranich CoD BO 2 opet nejde spustit,chyba 80010514....,treba MW3 funguje no problem i s historii,PROC?thx Upraveno Březen 5, 2013 uživatelem mkenya Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkenya Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Tak jsem zkousel patrat,ruzna fora,navody na YouTube,a nic nezabralo( napr.toto je zajimavy PS3 Error 80010514 Explained | PS3Blog.co.za )jen cosi o chybe smrti :cry: .Nechce se mi verit,ze nikdo nevi...Ostatni hry fungujou bezchybne,jen se mi proste uz nechce do toho davat penize!!!Za pet let treti konzole,dvakrat mechanika( a to hraju velmi malo),ted to bylo pred mesicem v zaruce na vycisteni v Servisu konzoli....nevite nekdo neco co jsem jeste nezkusil,nenasel....dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Není BD třeba poškrábanej, nebo jinak poškozenej? Jinak kdo hraje add me. PSN :Hosanek mám prest 3 lvl cca. 30 a občas si zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal23 Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Čus nevite někdo kdy má vyjít Camouflage Pack na ps3 ?? na xboxu už ho mají od pulky března a nikde sem nenašel datum vydání na ps3 jinak takhle to vypadá cena zhruba 2 dolary :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClonCZ Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Ahoj, jestli někdo pořád pařítě BO2 přidejte si mě na PSN - ClonCZ Zahrajeme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Ahoj,nevim jestli sem ve spravne hre,ale potreboval bych radu od zkusenych-jde mi o vlozenou hru zombie. Zajimalo by me zda a jak se da tenhle mod vyhrat,nebo jde ciste o prezivani maximum kol. Dekuju za odpovedi. Pepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zevrajsomktosom Odesláno Únor 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2015 nazdar. vyhrat sa neda. ale mozes napriklad spravit easter egg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.