th0ca Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 no oficialne se ma prodavat myslim od zitra, tak muze byt problem v tom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulisx Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 ok , tk doufám že je problém tam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 sony ma blokovany online, zitra rano by mel fungovat. Nefungoval ani u novinarskych promo verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulisx Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 ok sem se už lek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Vysla u nas vubec na specialni sberatelska edice teto hry? Mel jsem predobednano, ale obchod mi to zrusil, ze prej to distributor zrusil...:( To uz je asi nesehnatelny co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Vysla u nas vubec na specialni sberatelska edice teto hry? Mel jsem predobednano, ale obchod mi to zrusil, ze prej to distributor zrusil...:( To uz je asi nesehnatelny co? pro nas trh byla omezena distribuce, mne treba xzone informoval o teto situaci a proto jsem si to objednal na amazon,ale docela lituju tech penez. Ta figurka je fakt hnusna, mel jsem si radsi vzit tu laru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Hnusna jo? Tak to nakonec abych byl jeste rad, ze mi to zrusili... Asi koupim normalni verzi hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Tak hra je už doma jsem zvědaví zda to bude ještě lepší než GoW3:-) Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Tak hra je už doma jsem zvědaví zda to bude ještě lepší než GoW3:-)Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 hle hraju od predevcerejska a podle meho nazoru je to stejny jen jina monstra puzzle jsou tam jednoduchy jako ve 3ce bouzel ale jinak super rubarna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 ja hral zatim teda jen demo, ale i to me bavilo vic jak celej treti dil dohromady. Myslim ze graficky se hra zas posunula dal a i monstra vypadaji lepe. Jediny co me sklamalo (a nevim teda jak je na tom plna hra) jsou zvuky. Ty mi prisli jako hrozne odflaknuty... btw k ty speratelsky edici. Sony pry posunulo datum vydani se soskou o 14 dni a znacne zredukovalo pocet ks, takze asi fakt bude tezky ji pozdeji sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 O 14 dní těžko, je odložena jen na pondělí 18. března. Já tu collector's edici objednal teprve včera a zatím to vypadá, že bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Da se teda jeste nekde objednat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 13, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Objednat můžeš podle mě kdekoliv, ale je to celkem vabank jestli zrovna daný obchod ji mít bude. Může ji mít neznámej obchod a třeba nějakej profláklej ne. Zkoušet jim třeba psát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hora Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Mně taky stornovali lednovou předobjednávku sběratelky (GameLeader.cz), takže od včerejška píšu všem obchodům a scháním :D .. For headhot: jestli se ti figurka nelíbí, tak jí rád odkoupím :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozlik86 Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Panove co schanite collectorku zkuste kontaktovat obchod originalky.cz mam tam objednano a zatim je vse ok. Prislo mi upozorneni ze collectorka i pres spatnou distribuci na mne bude cekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 No řekl bych, že hodnocení má hra asi nejhorší ze všech dílů. Většinou to bylo vždy 9/10. Novinka má zatím 7-8 což jsem nečekal. Třeba tady je recenze eurogameru, který udělil jen 7/10 http://www.eurogamer.cz/articles/god-of-war-ascension-recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Mě právě ta figurka připadá super a je i dost velká, ale ten steelbook je hodně mizernej - je to pouze černá krabička bez žádného vyražení, to blu-ray filmy ve steelbookách vypadají skvěle. Osobně bych bral všema 10 klasickou ps3 krabičku. Pro mě připadá v úvahu jen ta collector's edice s kratosem, jinak počkám na nějakou bazarovku protože tento díl není nic extra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hora Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Na stránkách originalky.cz sem dnes taky obědnával, když sem jim volal, tak mi pověděli, že by měli ještě mít dostupných 7 kusů.. Ted je na stránkách u produktu napsáno "OBJEDNÁNO DOSTATEČNÉ MNOŽSTVÍ KUSŮ - PROZATÍM ALE NEPOTVRZENÉ OD DODAVATELE" , tak uvidíme :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Tak po 2 hodinách hraní zatím nadmíru spokojen Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Hraje nikdo online? ja hral vcera celej den jen online a musim rict ze me to celkem bavi je to nehorazna rezba :) Kdystak si me pridejte Zelvak23 muzem zaparit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Dnes mi volali z obchodu Lantina + potvrzená je i Alza, že nedostanou ani 1 kus sběratelské edice GOWA. Můžete někdo sepsat obchody ve kterých určitě nebudou, abych to tam zbytečně neobjednával? Chtěl bych zkusit ještě pár obchodů, ale asi to nemá smysl :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Tomas: No pokud vím, tak v ČR mají/měli sběratelskou jen v xzone, JRC a Alze. Tuším že xzone je už vyprodala a stáhla z nabídky, JRC má pár kusů a jak je na tom Alza, to nevím. Ane neber to uplně směrodatně.. spíš ti jen chci ušetřit trápení. http://www.game.co.uk/en/god-of-war-ascension-game-exclusive-special-edition-187363 tady mají ještě skladem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hora Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 For Tomas007: Dnes sem volal na originálky.cz a obdržel sem více než uspokojivou zprávu.. I přes špatnou distribuci kusy budou mít, dokonce říkala, že mají i pár kusů navíc (sice podražila o dvě stovečky, ale mohla by ještě být ) http://www.originalky.cz/Nove-zbozi/God-of-War-Ascension-Sberatelska-Edice-PS3.html?listtype=search&searchparam=god%20of%20war%20 Telefon: +420728234822, objednavky@originalky.cz, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Zdravím, měl bych jen takový dotaz - tušíte někdo jak jdou všechny díly GoW popořadě, tak jak jde příběh? Včetně PSP titulů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Zdravím, jen se tu ptám abych nezakládal nový topic ,jestli tady někdo má GOW: Ascension na ps3 a zahrál by si semnou... popřípadě můžem volat přes skype...PSN ID v topicu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.