Zavorka Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 no já mám psp od 24.12.2005 s FW 1.50 pár dnu jsem měl jenom demodisk:D až později moje prwní hra byla gta LCS:) to psp jsem asi v dubnu 2007 prodal za 1500,-(FW 3.11)(protože mi ho bratranec uplně rozje*al)a asi měsíc na to jsem si koupil starší s FW 2.60 a udělal jsem svoje prwní DG:D ... a pak hned na 3.40oe-a to mám doted...asi na konc zaří jsem si koupil Slima s 3.60...a donutil mně se naučit pandoras batery a flash slima...:D... statistika: 3psp ... zůstalo 2psp:D a ted vy!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 ja mam psp od 24.12 2006 s fw 2.81 a mel jsem jenom jedno ale dg mi udelal jirim nakonci sprna a dal mi tam i cfw 3.40 OE-A a pak uz jen mi upgrady na vyssi cfw a to psp mam v prefektni stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 koupil 1.6.07 a fw sem mel 2.60 sem zvysil na 2.80 a udelal dg ted jen updatuju cf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Ja mam PSP od 1.9.2005 a mam ho porad, koupil jsem ho hned s Ridge Racerem, protoze jsem mel 1.52 a nebyl DG, pak jsem po mesici koupil MG:A a folii Hori, prisel DG na 1.5......vypada furt skvele, zije si v Playgear Pocketu a neni poskrabane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 1.7.07 Po 2 týdnech v Americe DG z 2.71 a pak hned na 3.51M33-7, potom na 3.52M33-4 a nakonec 3.71M33-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 psp má stejně jako (+|___|+) od 24.12. 2005 ze začátku sem měl taky jen demodisk a fw 1.50 a psp se do ledna válelo v šuplíku, pak mi přišlo gta:lcs. potom sem si prozíravě nahodil fw 2.01, ne kterej nebyl downgrade, takže se mi psp válelo další chvilku v šuplíku. pak vyšel dg a už to jelo. chvíli devhook, pak cf 2.71 a teď sem na 3.71 m33. psp furt v pohodě funguje, jen se mi jednou povedlo nešťastně upsutit psp na beton, ale vyvázlo jen s menší oděrkou vedle repráku.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 myslim ze takyto topic tu bol presne uz milion 500 tisic krat o_O :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 21, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Ja koupil psp 26.1.2007 , byl tam fw 2.50 a byl to base pack a mel sem ho dodnes , prodal sem ho jednomu typkovy a ted uz cekam jen na slima :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 ja ho mel asi mesic nez se zacalo prodavat v cr. to jsem prodal koupil novej base pack ten sem mel jen chvilinku , pak sem ho prodal a koupil value pack, pak sem prodal valu pack a koupil white base pack ten sem prodal koupil slimko black to sem prodal a ted cekam na psp slim white. 5 psp a 6. bude dohledne dobe Go! (podle recenzi a odzkouseni) nebo Bright Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominick Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 25.8.2007 fw. 3.50 potom dg cez pandoru a sup to na 3.52 M33-4, je to base pack Kupovane v Brne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 ja mel 1 psp kery jsem uz prodal...nako me to hrani xtra nechytlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 2 PSP koupil - 2 PSP přežily :) 1. skoro před 2 rokama 2. skoro před rokem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth1468621320 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Ja mam svoje psp presne 28 dni a uz se me podarilo znicit lcd obrazovku :lol: takze jsem zase bez psp :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 myslim ze takyto topic tu bol presne uz milion 500 tisic krat o_O :blink:a vsadis se ze ne.?? :D tolikrat tu nebyl..PSP mam od jara 2007..fw-2.60 ..DG sem delal s bratrem ani jeden sme o tom nemeli sajn..:D nakonec vzniklo fw 1.5 a pak 3.03oe-c atd..ted mam bilo-cerny PSP v PGP se mi vali v pokoji..nak nemam co parit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 ja ho mel asi mesic nez se zacalo prodavat v cr. to sem pordal koupil novej base pack ten sem mel jen chvilinku , pak sem ho rpodal a koupil value pack, pak sem prodal valu pack a koupúil white base pack ten sem prodal kouil slimko black to sem rpodal a ted cekam na psp slim white :D Tohle fak neni možný psp mam od 20.11.06 ( black giga pack ) -> to teď má brácha. V březnu jsem si koupil white base pack. :coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Ja mam PSP asi dva tydny a jsem velmi spokojen, jen bych chtel vetsi pametovku, to nahravani (do pristroje) s fake kartou je dlouhy ... Mam ho od G4njamana tady z fora Je to PSP fat value s 2gb karou original Sony, ale bohuzel write ma jen 1mb/s, ale cte 10mb/s - divny co? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 já mám psp přesně od 1. Června 2007 zatím bylo jen 1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 čekám na bílej slim, moje první :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 od 3.7.2007 a je moje první . Jsem spokojenej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 no ja ho mam asi 8 mesicu a zatim nebylo jiny je zachovali a to su rad :D:D:D ale asi bude na wanoce silver nebo white slim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 celkem sem měl 3 zbylo jedno :D PSP Black - destroyed ->PSP White - prodáno -> PSP Slim FF edice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 Prvni PSP s FW 1.50 jsem koupil v lednu 2006 a musim priznat, ze me tehdy nijak moc nebavilo ... coz dneska, kdy se chystam koupit v poradi jiz 5-te PSP vubec nechapu:-)) Důvodem proč mne začalo bavit druhé (a třetí a čtvrté ...) PSP je samozřejmě toto fórum, za což mu děkuji - tedy lidem, kteří jej tvoří a udržují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 mam 1 od 1.9.06 nechapem ako ho niekdo moze znicit mal som 2.71 origo ;) teraz mam 3.71-2m33 a som rad ze som ho kupil vratilo mi kus mojho zivota a to doslova;) zasluhu ma na tom hlavne rixcz (lebo len vdaka nemu toto forum existuje) toto forum a hodne aj KGSWS ktoremu zo srdca dakujem a aj vam vsetkym :) 100x dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 ja mam nakoupeno nekdy o vanocich 2005...rok a pul jsem s nim denne pracoval a pomahal nůbíkum, pote jsem si poridil nove PC a PSP od ty doby lezi v supliku. Kartu jsem vyraboval a narval do mobilu, wifi klic jsem kopnul jako prijmac do new PC a PSP? Chudak mala odpociva v supliku, ale ja verim ze jeho cas jeste prijde :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2007 Ja jsem koupil svoje prvni psp 9.5.2007 a jsem snim spokojen.... Den pred tim jsem si do toho psp koupil hru nfs carbon own the city. Kdyz sem rozbalil sve nove psp a dal jsem do nej hru (nfs) nesla spustit z umd disku neslo cist ted sem nevedel jestli mam neco s UMD mechanikou nebo s UMD diskem.... 1.Noc vahal jsem cim by to mohlo byt a rikal jsem si pujdu neco reklamovat ale co? 2.Druhy den 6.9.2007 donesl jsem psp do skoly aby me kamos poradil co mam...Zrovna nemel zadny UMD disk a na psp mel praskli display a prehraval si pisnicky podle cvaknuti :D.... Jeste to odpoledne sem na UMD objevil prasklinu....A napsal jsem kamosovi at veme neaky umd... 3.Treti den kamos donesl umd MotoGP..... A slo to byl sem stestim bez sebe :D O 2 dny pozdeji jsem sel reklamovat UMD disk a o 3 dlouhe tydny pozdeji sem si zahral svou 1.novou hru :D ! Mezitim sem si jeste koupil usb kabel...A ted hraju nfs a demo hry.... PSP 4ever:wohow: END :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.