skolni.flakac Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Tak nějak již delší dobu žiju v přesvědčení, že nejlepší cesta k RGH 2 je právě přes CoolRunner 2. Jediné co jsem se chtěl zeptat. Už je k dostání? pokud jo, jsem z Pardubic a xbox klidně pošlu. tak se o mě poperte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 Zatím není.Ideální indikátor budeš mít, až ho třeba tady Drak3go začne nabízet ve své nabídce TX produktů :-) http://console-forum.net/tema/126495-p-siroka-nabidka-produktu-xecuter-pcb-pro-mechaniky-9504-0225-0401-1071-a-dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Květen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2012 žiješ ve správným přesvědčení, ale CR2 zatím ještě není :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 presne drak3go prodava jejich produkty az je bude mit on je jasny ze je na trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 11, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2012 Budou, budou i další novinky a že jich pro tento rok není málo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.