stfukeyboard Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 Zdravim, snazim se dostat do Jtagu pres FTPcko ale nejak se mi to nedari. Rad bych na klasicky xbox 360 disk nahral nejakou hru. nastaveni sem nechal na automatic a pres nexmenu sem si nasel ip adresu xboxu ale nefunguje to z nejakeho duvodu. muze nekdo poradit? diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 co ti to ukazuje? nebo se to vubec nespoji? zkousis to normalne pres total commander a podle navodu tady na foru? aha vsiml jsem si ze nemas asi FSD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Květen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 zkousim to pres freestyledash ale komp vzdycky napise ze spojeni je limitovano nebo neni navazano vubec . Zkousim to pres total cmd i pres WinSCP, spojeni to jakokdyby navaze ale v prubehu nacitani bylo ukonceno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 máš správnou IP, jméno a heslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Květen 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 IP jsem zadal ručně do xboxu a poslední číslo o jedno vyšší tedy 169.254.124.139 do windowsu to samé akorát na konci 138. Je to tak správně? :D jméno a heslo xbox (IP vyjela v freedash. a xexmenu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2012 ty to připojuješ na přímo? kup si router, použij dhcp a máš po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 To poslední číslo v IP adrese napiš stejný, a v tcmd zadej jmeno a heslo xbox a spojí se ti to. Já to tak udělal a maká to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Květen 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 router mám ale někde psali že je to lepší připojit xbox > PC ale zkusím to teda zapojit přes routera a uvidím, adresu dám přiřadit z DHCP a dám vědět jak to vypadá, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 No já to mam křížem přes switch a bez problému, u xboxu i ps3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefs Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Já mám přes router DSlko , kde mne určilo samo IP do Xka tu jsem zdal do Totála , heslo , nick a šlape to akorát to neni echt rychlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 jak neni echt rychle? ja valim pres router 11mega za vterinu, docela to svisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Květen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2012 Jen pro sichr zrekapituluju jak to má ideálně vypadat: Propojit ideálně přes router, protože to potřebujeme obojí dostat na internet (xbox i PC).Takže z routeru jeden kabel do PC, druhý do Xboxu, z routeru ven připojení k internetu Když se to takto zapojí a nechá na routeru DHCP přidělování adresy, PC i Xbox budou ve stejné síti automaticky, tj první tři čísla IP budou stejné, poslední jiné - tak to být musí aby to na sebe vidělo.Každý zařízení musí mít unikátní IP adresu (proto se liší to poslední číslo) a zároveň být ve stejné síti (to je dáno těmi prvními třemi stejnými čísly) Příklad : PC má 192.168.1.1 Xbox má 192.168.1.2 V xboxu musí běžet FTP server.Ten běží pokud je na něm spuštěné xexmenu nebo freestyledash.Jmeno a heslo pro připojení je xbox/xbox IP adresa xboxu kterou potřebujeme pro připojení je vidět třeba ve freestyledashi dole vlevo Z PC spustíme FTP klient (třeba total commander),zadáme nové připojení,ip adresu xboxu, jmeno a heslo xbox a fertig :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Květen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 Díky, už jsem to pořešil s kolegou v práci a konečně mi to jede!! :D každopádně pomohli jste mi i vy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefs Odesláno Květen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2012 jak neni echt rychle? ja valim pres router 11mega za vterinu, docela to svisti Rozhodně oproti flash disku nebo ext. HDD je to pomalejší. na disk nebo USB to jede kolem 20-30MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kromano Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Nejdříve bych chtěl poděkovat xmodovi za pomoc (nakonec mi radil i po telefonu - musím opravdu potvrdit, že to není člověk který udělá RGH a pak tě v tom nechá plavat "a poraď si sám") Ale chtěl bych se zeptat, jak rychle vám to běhá přes wifi. Bohužel jsem se nedostal nad 500Kb :-( což je poměrně smutné... nebo bude chyba v nějakém nastavení? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 melo by to bezet 10mb/s ale ja sem to mel taky hrozne pomaly tak sem se na to vykaslal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 zhruba 11mb pres kabel 1,5 pres wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2012 Mě to jede přes switch 8,5-9,5mb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 Jak zrychlim přenos dat přes wifi? Download mám cca 2M/s, ale když propojim xko s pc přes FTP, tak mam přenos dat cca 500 kb/s (strašně pomalý). Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.