Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jtag FTP pripojeni


Recommended Posts

Zdravim, snazim se dostat do Jtagu pres FTPcko ale nejak se mi to nedari. Rad bych na klasicky xbox 360 disk nahral nejakou hru. nastaveni sem nechal na automatic a pres nexmenu sem si nasel ip adresu xboxu ale nefunguje to z nejakeho duvodu. muze nekdo poradit? diky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen pro sichr zrekapituluju jak to má ideálně vypadat:

  • Propojit ideálně přes router, protože to potřebujeme obojí dostat na internet (xbox i PC).Takže z routeru jeden kabel do PC, druhý do Xboxu, z routeru ven připojení k internetu
  • Když se to takto zapojí a nechá na routeru DHCP přidělování adresy, PC i Xbox budou ve stejné síti automaticky, tj první tři čísla IP budou stejné, poslední jiné - tak to být musí aby to na sebe vidělo.Každý zařízení musí mít unikátní IP adresu (proto se liší to poslední číslo) a zároveň být ve stejné síti (to je dáno těmi prvními třemi stejnými čísly)
  • Příklad : PC má 192.168.1.1 Xbox má 192.168.1.2
  • V xboxu musí běžet FTP server.Ten běží pokud je na něm spuštěné xexmenu nebo freestyledash.Jmeno a heslo pro připojení je xbox/xbox
  • IP adresa xboxu kterou potřebujeme pro připojení je vidět třeba ve freestyledashi dole vlevo
  • Z PC spustíme FTP klient (třeba total commander),zadáme nové připojení,ip adresu xboxu, jmeno a heslo xbox a fertig :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Nejdříve bych chtěl poděkovat xmodovi za pomoc (nakonec mi radil i po telefonu - musím opravdu potvrdit, že to není člověk který udělá RGH a pak tě v tom nechá plavat "a poraď si sám")

Ale chtěl bych se zeptat, jak rychle vám to běhá přes wifi. Bohužel jsem se nedostal nad 500Kb :-( což je poměrně smutné... nebo bude chyba v nějakém nastavení?

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu