dany_ Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 dnes sem sledoval rozhovor a nfs bude čitat 48 aut, a hra celkově nebude mit pribeh protoze prej bude stavena spis na online hrani.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 dnes sem sledoval rozhovor a nfs bude čitat 48 aut, a hra celkově nebude mit pribeh protoze prej bude stavena spis na online hrani.. :/ Wat? :(( To je blbé protože Demo Multiplayer asi nedokážou vydat a tím pádem je zde riziko že to koupím a Multiplayer bude nudný nebo zabugovaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 jako singl tam bude, ale bez pribehu nebo nebude to hlavni priorita, ze prej od nej upustili, a celkove ta hra bude prej zamerena na online hrani, ty socializacni sracky, hrani s kamosema apod.. bylo to v rozhovoru v RE-PLAY... to me taky hodne zklamalo jak sem to poslouchal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 To chápu ale jestli bude multak hlavni prioritou tak ho budu chtít hrát jenže si ho nemůžu vyzkoušet předem a tak budu muset dát prachy na nejistotu ale tak doufám že bude aspoň limitovaná edice s autíčkem xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 No uprimne receno koho tam kdy ten "pribeh" zajimal :) A clovek si o multaku udela jasnou predstavu i ze singl dema ;) Ale kdo vi, treba vydaj mp demo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Přesně mě ten příběh nikdy nezajímal hlavně že jsem si pořádně zajezdil a tunil kary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 No tak v Most Wanted byl docela dobrý příběh, pěkné videjka a měl jsem důvod proč jezdit - Razor a mé ukradlé BMW auto, které se mi líbí doteď. Jestli chtěli udělat reinkarnaci, tak jsem očekával něco podobného, pak jsem někde na webu četl že tam nebude tuning, což dělá s dalšího dílu jenom sračku, výběr z 5 barev, opakované tratě atd. snad to aspoň doufám bude jako Hot Pursuit, kde se střídalo počasí, byli pěkné tratě a auta a dalo se hrát za poldy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 Zadny tuning? Paneboze vzdyt kolik je tohle muze stat usili a musi preci vedet, ze o to hraci tak stoji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Mne jo, ja treba v NFS nikdy nehrál MP, v Carbonech a MW a U2 to bylo tak obtížné, že bych si to stejně asi nezahrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 nové video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 No...jestli tam nebude tuning tak to ani nemusí dělat..Já nechápu proč nejdou s názorem kupujících..oni jsou asi hluší a slepí, protože jinak by všude museli vidět názory fanoušků a ty jsou: TUNING! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Hold nfs uz neni to klasicke nfs . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Absurdní skoky, nesmyslné bouračky a a další jiné kraviny, které tato hra bude mít, je přece "to co hráč chce" Doufám že dostatečnou náhradou za free ježdění ado jisté míry tuning poskytne FORZA horizon. Aby konečně tvůrci od EA viděli, v čem je kupní síla. No...jestli tam nebude tuning tak to ani nemusí dělat..Já nechápu proč nejdou s názorem kupujících..oni jsou asi hluší a slepí, protože jinak by všude museli vidět názory fanoušků a ty jsou: TUNING! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 (upraveno) tak a máme venku verzi: Need_for_Speed_Most_Wanted_XBOX360-STRANGE Region: Language (voice): SS Version: 2 (trusted) Source: DVD9 / Dashoboard: v2.0.15574.0 Flash: LT+ 3.0 sem zvědavej jaky to bude.. doted sem paril forzu horizon tak snad se tohle od poslednich nfs zlepsilo. JTAG/RGH rip má jen 3,5 GB Upraveno Říjen 28, 2012 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 (upraveno) Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series, power pack powertrain modification, reinflating tires modification, exclusive black satin livery, early access unlock for multiplayer. The 660 horsepower, 6-liter V12 has enough torque to turn The Earth. But if that’s not enough for you, our Power Pack Modification ramps it to obscene levels. That should certainly be enough to power you to the top of your friends’ Most Wanted list. Upraveno Říjen 28, 2012 uživatelem Anubis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 dany: NO WAREZ! Myslíte že to výjde zároveň na PC,XBOX i PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 jak no warez? většinou ke každé hře někdo postuje kdy vyšla. ;) ty si třeba počkej do prvního listopadu ale ti co mají RGH, flash apod tak aspoň ví že už to je venku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 28, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 No já vám nevim, původně jsem do toho chtěl jít, ale vývojáři asi nepochopili, co lidi chtějí: Lidi chtěli Most Wanted nejen kvůli hratelnosti, ale taky kvůli tuningu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 čauky tak už někdo hrajete?Jestly ma vubec smysl to ztahovat když tam neni ten tuning? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 jestli to dopadne jak ty posledni 4 dily tak si to mužou nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 prosim prosim, napiste nekdo sve dojmy, zvazuji koupi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 jak no warez? většinou ke každé hře někdo postuje kdy vyšla. ;) ty si třeba počkej do prvního listopadu ale ti co mají RGH, flash apod tak aspoň ví že už to je venku ;) Ale tady je zakázáno mluvit o WAREZu celkově takže kdybys napsal NFS:MW je venku na Xko tak jo ale ne takhle WAREZovsky. (FORUM to zakazuje.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 aha tak tos teda byl asi v nějakou dobu v kriospánku, protože tady se řeší i warez ;) jen sem prostě napsal že to vyšlo, že mužou sosat. toď vše. a nebudu tady psát offtopic. jestli něco chceš napiš mě to do pm ;) jinak hru už sosám. večer sdělím dojmy. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 kriospánek, co to je? :D. Tak sorry no ale vím že je na foru zakázán WAREZ, nevím jak u XBOX sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Já už budu zkoušet za chvilku a pro všechny co pochybujou: dyť to děla Criterion, nejlepší vývojáři arkádovejch závodů.. lepší akci na silnici by jste těžko hledali někde jinde. Proč tunit auta když už můžu v pořádně vytuněnym autě hned vyrazit a jezdit, závodit, bourat prostě to co po arkádovejch závodech chci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.