Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for Speed: Most Wanted

DeSmond

Recommended Posts

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

dnes sem sledoval rozhovor a nfs bude čitat 48 aut, a hra celkově nebude mit pribeh protoze prej bude stavena spis na online hrani.. :/

Wat? :(( To je blbé protože Demo Multiplayer asi nedokážou vydat a tím pádem je zde riziko že to koupím a Multiplayer bude nudný nebo zabugovaný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako singl tam bude, ale bez pribehu nebo nebude to hlavni priorita, ze prej od nej upustili, a celkove ta hra bude prej zamerena na online hrani, ty socializacni sracky, hrani s kamosema apod.. bylo to v rozhovoru v RE-PLAY... to me taky hodne zklamalo jak sem to poslouchal..

Odkaz ke komentáři

No tak v Most Wanted byl docela dobrý příběh, pěkné videjka a měl jsem důvod proč jezdit - Razor a mé ukradlé BMW auto, které se mi líbí doteď. Jestli chtěli udělat reinkarnaci, tak jsem očekával něco podobného, pak jsem někde na webu četl že tam nebude tuning, což dělá s dalšího dílu jenom sračku, výběr z 5 barev, opakované tratě atd. snad to aspoň doufám bude jako Hot Pursuit, kde se střídalo počasí, byli pěkné tratě a auta a dalo se hrát za poldy.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Absurdní skoky, nesmyslné bouračky a a další jiné kraviny, které tato hra bude mít, je přece "to co hráč chce" Doufám že dostatečnou náhradou za free ježdění ado jisté míry tuning poskytne FORZA horizon. Aby konečně tvůrci od EA viděli, v čem je kupní síla.

No...jestli tam nebude tuning tak to ani nemusí dělat..Já nechápu proč nejdou s názorem kupujících..oni jsou asi hluší a slepí, protože jinak by všude museli vidět názory fanoušků a ty jsou: TUNING!
Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

tak a máme venku verzi: Need_for_Speed_Most_Wanted_XBOX360-STRANGE

Region: free.gif

Language (voice): us.gifde.giffr.gifit.gifes.gifJPN.pngru.gifarab.gif

SS Version: 2 (trusted)

Source: DVD9 / XGD3.png

Dashoboard: v2.0.15574.0

Flash: LT+ 3.0

icon12.gif

sem zvědavej jaky to bude.. doted sem paril forzu horizon tak snad se tohle od poslednich nfs zlepsilo.

JTAG/RGH rip má jen 3,5 GB

Upraveno uživatelem dany_
Odkaz ke komentáři

Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series, power pack powertrain modification, reinflating tires modification, exclusive black satin livery, early access unlock for multiplayer.

The 660 horsepower, 6-liter V12 has enough torque to turn The Earth. But if that’s not enough for you, our Power Pack Modification ramps it to obscene levels. That should certainly be enough to power you to the top of your friends’ Most Wanted list.

post-37137-14687161469568_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Anubis1
Odkaz ke komentáři

jak no warez? většinou ke každé hře někdo postuje kdy vyšla. ;) ty si třeba počkej do prvního listopadu ale ti co mají RGH, flash apod tak aspoň ví že už to je venku ;)

Ale tady je zakázáno mluvit o WAREZu celkově takže kdybys napsal NFS:MW je venku na Xko tak jo ale ne takhle WAREZovsky. (FORUM to zakazuje.)

Odkaz ke komentáři

aha tak tos teda byl asi v nějakou dobu v kriospánku, protože tady se řeší i warez ;) jen sem prostě napsal že to vyšlo, že mužou sosat. toď vše. a nebudu tady psát offtopic. jestli něco chceš napiš mě to do pm ;) jinak hru už sosám. večer sdělím dojmy. :D

Odkaz ke komentáři

Já už budu zkoušet za chvilku a pro všechny co pochybujou: dyť to děla Criterion, nejlepší vývojáři arkádovejch závodů.. lepší akci na silnici by jste těžko hledali někde jinde. Proč tunit auta když už můžu v pořádně vytuněnym autě hned vyrazit a jezdit, závodit, bourat prostě to co po arkádovejch závodech chci?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu