jaccomo Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Gears of War Judgment je už na internete- mesiac pred vydaním je už prequel k Gears of War Judgment leaknutý na internet a piráti môžu hrať. Microsoft už ohlásil bany pre konzoly a kontá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Tak jak to vypada, uz to nekdo hraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 chystá se nějaká verze s cz titulema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 dejte si bacha, dnes byla aktualizace dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Presne tak na live by vlezl jen blazen, MS pry banuje jak vztekly. Pry checkuje HDD i flasky a pokud mate jediny archievment z Gears:A nasleduje BAN. Bacha na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 nebyla ta aktualizace kvuli gearsum nahodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 mám dashboard 1554,takže mi to nepůjde.Mho něco zkazit na 1557.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 Po 2 odehraných kapitolách ze 6 sklamání na plný čáře :-( , protože tohle už nejsou Gears ! Je to barevný jak Bulletstorm a zbytečně moc velká střílečka a ještě ke všemu hrát kapitolu za holku není dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 ja hral vcera jen kousek nevsim jsem si ze by byla moznost 3d to uz mi prislo divny grafika parada az se divim ze se to neseka a barevny je to teda fakt dost ale tech novinek kurna vzdyt je to cely prekopany vcetne ovladani to me nejak ne.ere ale gears klasika uz to zdaleka neni to uz vim po tom kousku meli to dodelat ciste epici takhle je to na pytel to radsi kdyby people can fly udelali pokracovani buletaka a hudba taky nic moc no sem vypruzenej ma nejoblibenejsi herni serie holt budu smrdet u battlefieldaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WilliamGIV Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Já mám odehranou asi hodinu a jsem spokojenej. Je to takový akčnější, ale že by to bylo nějak moc barevný a už to nebyl gears, to si nemyslim. CZ titulky tam nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Teď Microsoft vydal ofiko prohlášení, že pokud zjistí že jste hráli gearsy tak dostanete doživotní BAN na konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Chci se optat mám tam Dashoboard: v2.0.15574.0 a potřebuje to v2.0.1557.0 mám to vypálený.Stane se něco,když provedu aktualizaci.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 to ti nikdo nepoví, ale neriskoval bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 20, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Co píšeš je nesmysl. Neexistuje žádný DB v2.0.1557.0 (logicky, máš 5 ciferný a chce to 4 ciferný?). Tvůj DB je z řady 15xxx nejvyšší možný, jsou jen 15572/15574. Pak už je 16197/16202/16203. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Jen jsem slepej, nebo v GOWJ není mód Horda ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Můžete mi někdo napsat co tam je za multiplayer mody? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Free for all, Team deathmatch, potom takovej boj o teritorium, upravenej a kombinovanej mód horda a beast ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Můžete mi někdo napsat co tam je za multiplayer mody? Díky! Overun, TDM, FFA, Domination Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Já jenom doufám, že klasickou hordu tam pak časem dodají ve formě DLC nebo tak něco ... Protože i když Survival (tj. Overrun jen za Gearse) je good, tak holt horda je horda :) .... A chybí mi, že jsem zatím nepotkal plamenomeťáka, brumaka, iron kentus (nebo jak to bylo) a tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WilliamGIV Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Teď Microsoft vydal ofiko prohlášení, že pokud zjistí že jste hráli gearsy tak dostanete doživotní BAN na konzoli. Tak BAN je vždycky doživotní co se týče Microsoftu. Já mám kabel vytrženej a na live se připojim 22. března až. Nemyslim si, že dostanu banána a když jo, tak musim vydržet do konce roku a pořídit PS4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Tak jsem to celé dohrál, hra má vlastně 2 kampaně. Judgment je arkádovka jak prase kde jde jen o co největší score pomocí headshotů atd. Aftermath je normální kampaň, ale jsou to jenom 2 pěkné mise které zaberou max. 2 hodiny. Co se týče kampaní tak tento díl je nejslabší a za 1299 to nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Tak BAN je vždycky doživotní co se týče Microsoftu. Já mám kabel vytrženej a na live se připojim 22. března až. Nemyslim si, že dostanu banána a když jo, tak musim vydržet do konce roku a pořídit PS4 :DNo mikrosoft nedává vždycky doživotní BANY, někdy dostaneš třeba na měsíc že jsi měl v profilu nevhodné slovo a podobně, taková trochu buzerace. Ale tady hrozí riziko že uvidí datum získání ajchů v GOWJ a to bude před oficiálním vydáním tak ti daj bana...nevím no je to prostě riziko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 (upraveno) Nevíte jestli se plánuje CZ verze? Mám takový problém už 2x jsem vypálil hru, pokaždé mi to v IMG zahlásilo, že se to správně vypálilo ale, když chci hru nainstalovat tak se mi to v 42% hodí hlášku, že je disk nečitelný. Nevíte kde by mohla být chyba? EDIT: tak už 3 DVD :/ zkoušel jsme měnit rychlost, nastavení a nic. Hry jako hitman, devil may cry mi jedou bez potíže Upraveno Únor 21, 2013 uživatelem mesyas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Nevíte jestli se plánuje CZ verze?Mám takový problém už 2x jsem vypálil hru, pokaždé mi to v IMG zahlásilo, že se to správně vypálilo ale, když chci hru nainstalovat tak se mi to v 42% hodí hlášku, že je disk nečitelný. Nevíte kde by mohla být chyba? EDIT: tak už 3 DVD :/ zkoušel jsme měnit rychlost, nastavení a nic. Hry jako hitman, devil may cry mi jedou bez potíže chyba je dozajista v tom že to vypaluješ místo toho aby sis to za měsíc koupil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 chyba je dozajista v tom že to vypaluješ místo toho aby sis to za měsíc koupil ... Přesně tak,je mi líto že se tu najdou i tací,kteří jen neustále brečí...já to také nejdříve vyzkouším a pak jdu do origo,a pokud né,tak to jde z HDD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.