Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gears of War Judgment

LuK4SO

Recommended Posts

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ja hral vcera jen kousek nevsim jsem si ze by byla moznost 3d to uz mi prislo divny grafika parada az se divim ze se to neseka a barevny je to teda fakt dost ale tech novinek kurna vzdyt je to cely prekopany vcetne ovladani to me nejak ne.ere ale gears klasika uz to zdaleka neni to uz vim po tom kousku meli to dodelat ciste epici takhle je to na pytel to radsi kdyby people can fly udelali pokracovani buletaka a hudba taky nic moc no sem vypruzenej ma nejoblibenejsi herni serie holt budu smrdet u battlefieldaka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jenom doufám, že klasickou hordu tam pak časem dodají ve formě DLC nebo tak něco ... Protože i když Survival (tj. Overrun jen za Gearse) je good, tak holt horda je horda :) .... A chybí mi, že jsem zatím nepotkal plamenomeťáka, brumaka, iron kentus (nebo jak to bylo) a tak ...

Odkaz ke komentáři

Teď Microsoft vydal ofiko prohlášení, že pokud zjistí že jste hráli gearsy tak dostanete doživotní BAN na konzoli.

Tak BAN je vždycky doživotní co se týče Microsoftu. Já mám kabel vytrženej a na live se připojim 22. března až. Nemyslim si, že dostanu banána a když jo, tak musim vydržet do konce roku a pořídit PS4 :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem to celé dohrál, hra má vlastně 2 kampaně. Judgment je arkádovka jak prase kde jde jen o co největší score pomocí headshotů atd. Aftermath je normální kampaň, ale jsou to jenom 2 pěkné mise které zaberou max. 2 hodiny. Co se týče kampaní tak tento díl je nejslabší a za 1299 to nestojí.

Odkaz ke komentáři

Tak BAN je vždycky doživotní co se týče Microsoftu. Já mám kabel vytrženej a na live se připojim 22. března až. Nemyslim si, že dostanu banána a když jo, tak musim vydržet do konce roku a pořídit PS4 :D
No mikrosoft nedává vždycky doživotní BANY, někdy dostaneš třeba na měsíc že jsi měl v profilu nevhodné slovo a podobně, taková trochu buzerace. Ale tady hrozí riziko že uvidí datum získání ajchů v GOWJ a to bude před oficiálním vydáním tak ti daj bana...nevím no je to prostě riziko.
Odkaz ke komentáři

Nevíte jestli se plánuje CZ verze?

Mám takový problém už 2x jsem vypálil hru, pokaždé mi to v IMG zahlásilo, že se to správně vypálilo ale, když chci hru nainstalovat tak se mi to v 42% hodí hlášku, že je disk nečitelný. Nevíte kde by mohla být chyba?

EDIT: tak už 3 DVD :/ zkoušel jsme měnit rychlost, nastavení a nic. Hry jako hitman, devil may cry mi jedou bez potíže

Upraveno uživatelem mesyas
Odkaz ke komentáři

Nevíte jestli se plánuje CZ verze?

Mám takový problém už 2x jsem vypálil hru, pokaždé mi to v IMG zahlásilo, že se to správně vypálilo ale, když chci hru nainstalovat tak se mi to v 42% hodí hlášku, že je disk nečitelný. Nevíte kde by mohla být chyba?

EDIT: tak už 3 DVD :/ zkoušel jsme měnit rychlost, nastavení a nic. Hry jako hitman, devil may cry mi jedou bez potíže

chyba je dozajista v tom že to vypaluješ místo toho aby sis to za měsíc koupil ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu