crapper Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Prosim vás k čemu je to rychlé cestovaní a jak to funguje nějak jsem to nepochopil, pořád dostávám nějaké slevy a ani nevím na co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 To rychlé cestování je na to, že když dáš mapu tak tam máš základny horizon... stačí najet na základnu, zmáčknout křížek a ono tě to přesune na to místo a nemusíš tam jezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crapper Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 No jo a já pořád jezdim sem a tam :D , myslel jsem si že to je něco takovýho, jen jsem nevěděl jak. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 29, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Ty slevy jsou na upgrady (vylepšení) auta, které si pak můžeš pořizovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crapper Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Jo to jsou ty cedule, to vim už mam 100%, myslel jsem že vždycky na té základně sem splnil úkoly (radar, fotku, body) a dostal jsem slevu na cestování, ale nevěděl jak cestovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Automobila Honda již se sérií Forza uzavřela několik spolupráci a ani Forza Horizon nebude opomenuta. Patnáctého ledna se tak můžete těšit na balíček Honda Challenge Car Pack, který bude zcela zdarma a nabídne nový vůz 2013 Civic Si Challenge v několika verzích. Můžete se také těšit na nové utkání Rivals. O něco dříve se můžete těšit na nový balíček aut January Recaro Car Pack, který vyjde přesně na Nový rok, tedy 1. ledna 2013. Za 400MS bodů získáte nové vozy 2012 Cadillac Escalade ESV, 1983 GMC Vandura G-1500, 2012 Lotus Exige S, 2012 Lexus LFA Nürburgring Edition, 2005 Mercedes-Benz SLR a 1995 Ford Mustang Cobra R. Majitelé permanentky také zdarma získají bonusové auto pro leden a to 2009 Pagani Zonda Cinque Roadster. zde video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 Pěkný no, další auta...čím víc, tím líp. Nevíte někdo, jestli budou nějaká další dlc do forzy 4 nebo na tu už kašlou? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 máme tu další DLC s názvem Honda Challenge Pack obsahuje vozy: 2013 Civic Si Coupe 2012 HPD Rally Fit 1986 Civic Si Coupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekintosrizik Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 kluci jede i multiplayer na xboxu 360 nebo se zase musi prihlasovat pres live???jeste jedna otazka a jak se mam pripojit k live chtel bych si s kamosem zahrat formule nechapu proc takovou blbost vymysleli to live na multiplayer.diky za odpoved a pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 23, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Nechápu, jak to myslíš.... Pokud chceš hrát multiplayer přes net, tak musíš hrát přes Live (je to tak u všech her na Xboxu), jinak to ani nejde. Po vytvoření Live účtu ještě potřebuješ zakoupit Gold, jinak nebudeš moct hrát multiplayer. Pokud myslíš splitscreen (2 hráči na jedné obrazovce), tak to tahle hra nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekintosrizik Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 caues no to sem myslel chcu si zahrat na jedny obrazovce s kamosem .a nevis ktera zavodni hra to ma ?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 caues no to sem myslel chcu si zahrat na jedny obrazovce s kamosem .a nevis ktera zavodni hra to ma ?diky Třeba Forza 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Předevčírem jsem to dohral a až všera jsem pochopil ty stodoly, jak to funguje atd. :D Jinak až když jsem to dohrál, tak jsem zjistil, že kupovat Lamba atd nemá skoro cenu (pro mě), že je lepší koupit Skyllna nebo RX-7 a vytunit to na max., líta to jak hovado a i lépe to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Nechápu, jak to myslíš.... Pokud chceš hrát multiplayer přes net, tak musíš hrát přes Live (je to tak u všech her na Xboxu), jinak to ani nejde. Po vytvoření Live účtu ještě potřebuješ zakoupit Gold, jinak nebudeš moct hrát multiplayer. Pokud myslíš splitscreen (2 hráči na jedné obrazovce), tak to tahle hra nemá. Možná myslel tohle: http://console-forum.net/tema/148765-xbslink-nova-moznost-hrani-her-online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekintosrizik Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 urco _? jinak dikya proc nejdou formule???zlaty ps2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekintosrizik Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 a co NFS??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Máte někdo Rally Expansion Pack? Jestli to má cenu kupovat, vypadá to docela dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 mám.. dohranej, je tam myslím 5 novejch aut a jsou to uzavřeny erzety kde pak nemuzes jezdit behem volne jizdy.. ale me to bavilo, hlavne se mi dostalo toho ze je tam EVO 8 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Již příští týden se můžete těšit na únorový balíček aut pro Forza Horizon. Tato kolekce aut byla vybrána ve spolupráci se serverem Jalopnik, který se série Forza spolupracuje již delší dobu. V tomto balíčku se tedy můžete těšit na vozy: 1966 Ford Country Squire 1970 Nissan Datsun 510 1973 Mazda RX3 1991 Ferrari 512 TR 2012 Toyota FJ Cruiser 2013 Subaru BRZ. Majitelé permanentky pak také zdarma obdrží bonusový vůz 2010 Devon GTX. Kolekce aut bude ke stažení 5. února za 400MS bodů. zde video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Ahoj chci se zeptat jestli vam nabehne hra hned v cestine nebo jestli se to nekde nastavuje a kde, stahnul jsem uz 2 verze cz a obe byli v anglictine a nenasel jsem kde se to prepne na cz.To same mam i ve Forze 4 taky jsem stahnul cz verzi a hru mam v eng a nenasel jsem kde se to nastavuje na cz.Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 hnedka hra naběhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 26, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Hra hnedka naběhne sama v ČJ, zkus se podívat, jestli nemáš změněný "Locale" v nastavení konzole na jiný stát než ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 mrkni na xbox360iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melicar Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 nebo na pirate bay. Tam jich je dost. Odesláno z mého GT-S5830 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.