Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problém se středovým tlačítkem a RGH

Recommended Posts

Zdravím.

Mám problém. Teď jsem updatoval tyto dva soubory kvůli teplotám: nandflash.bin a xenon.elf a následně ještě soubor default.xex

FSD jde v pohodě, jen si myslím, že při nastavování jsem někde udělal chybu. když hraju, tak prostřední xbox tlačítko na ovladači jde pouze podržet a jde pouze vypnout konzole. Nejde ho jen zmáčkout a následne vybrat pomocí Y že chci jen do menu. To je první problém

Druhý je, že dříve když jsem byl v menu a třeba jsem jen omylem dal při změně profilu v hlášce o XBOX live yes, jako že ho chci otestovat a napojit, tak jsem se dostal do původního menu xboxu (vypadnul jsem z FSD) teď se to tak neděje. Potřeboval bych to, jelikož poteřbuju nastavit připojení :)

pomoc prosím :thx:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nemenil ale zrejme si to prehral proc se v tom vrtas kdyz ani nemas jasno co je co a uz vubec se nepokousej lizt na live s rgh tvuj problem bude v dashlaunch nastav si ho jak chces aby ti to fungovalo na kazdou polozku mas true a false

a kde bereš tu jistotu, že jsem to dělal z vlastního pohnutku. Toto jsem dělal "dle návodu" xmoda. A Nejsem ♥♥♥♥♥. Na live nelezu. Jen když nefunguje středové tlačítko, tak nemůžu přes nějaké nastavení do původního menu. Tak jsem myslel, že když dám připojit na live, zož stejně nefunguje s nastavením pro přesun her z PC na HDD, tak to najede do menu, kde se nastavujou IP adresy a podobné. Ale jsem rád že všechno víš líp než já. Teď ještě zjistit, kde najít, kde se nastavuje dashlanch a případně jak.

Odkaz ke komentáři

nedelam z tebe vola jen je evidentni co si s tim udelal a nevim kde beres pohnutky kvuli prehrivani vyvadet s tim tohle a nedelam chytraka jen me udivuje kdyz si neporadis ani s dashlaunch ze se poustis do takovejch hokusu pokusu pokud ani nevis co delas coz je zrejmy

mimochodem lunch.ini by se melo nachazet na rootu disku kde mas fsd nakopcit do pc upravit dle potreby nahrat zpet

Odkaz ke komentáři

dělám to jen podle toho, co mi poradil člověk (XMOD) , o tkerým si myslím, že ví co říká a radí. A ano. I další tvá odpověď mi pomohla :D

VIZ:

[h=2]icon1.png Re: Re: rgh2 na externi hdd[/h]

quote_icon.png

Původně napsal
skolni.flakac

Tak jo. Xbox jede, ale nenabíhá do FSD. Dá se to nastavit někde?

quote_icon.png

Původně napsal
xmod

Tady máš nand s optimalizovanými teplotami.

1) Naformátuj flashku na FAT32 a nech ji jinak prázdnou

2) Nahraj na ní oba soubory (nandflash.bin a xenon.elf)

3) Xko spusť přes otevírání mechaniky, měl by se ti spusti Xell (takový mini linux)

4) Až naběhne a dole bude problikávat jako že čeká na soubor pořád dokola, vraž tam tu flashku a počkej, až se to flashne (napíše to shutdown nebo tak něco)

5) Vypni xbox a odpoj ho tak na 10 sekund od napájení

6) Připoj napájení zpět a vyzkoušej

quote_icon.png

Původně napsal
skolni.flakac

prosím tě, neměl by jsi pro mě tedy něco na úpravu teplot? Teď v létě to je špatenka
icon_biggrin.gif

Na disku najdeš složku dl, spusť z ni default.xex, proklikej nastavení a ulož :-)

Odkaz ke komentáři

Jen okomentuju princip té nand co jsem mu vygeneroval.V nand jsou uloženy hraniční teploty při kterých se konzole vypíná - pro CPU a GPU zvlášť.Statisticky mám vysledované, že něteré FAT konzole to mají o cca +5 stupňů rovnou v základu posunuté nahoru, takže ta úprava spočívá v tom, že nastavím ty hraniční teploty na tu vyšší hranici.Tím se konzole případně vypne později a je to v běžných provozních mezích.Nemá to co dělat s otáčkami větráku, ty se korigují automaticky to se nemění.

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Mám problém. Teď jsem updatoval tyto dva soubory kvůli teplotám: nandflash.bin a xenon.elf a následně ještě soubor default.xex

Ty jsi tak trochu popleta a tak se nesmíš lidem jako je chipomil divit, že reagují tak jak reagují (mimochodem chipomil je až na jeho menší problém s "češtin" v mém pohledu ohromný šikula na tyhle věci a co sleduju jeho příspěvky má v těchto věcech rozhled. Kdyby každý majitel RGH věděl alespoň z části to co on, tak tady v této sekci kromě novinek nemáme o čem psát :-)

Tak především, jak ti bylo xmodem vysvětleno, máš pouze posunuté hraniční teploty při kterých konzole automaticky vypíná (hranice přehřátí), tj. není to nic co by ti v principu změnilo nebo snad zlepšilo chlazení konzole. Soubor xenon.elf jsi nijak neupdatoval, tento soubor je potřeba k vynucení zápisu právě zmíněného souboru nandflash.bin do NAND přes Xell. Ten nikde v konzoli nemáš, není tam sám o sobě potřeba. Soubor default.xex je obecný soubor určený pro spouštění kódu, je jedno jestli jsou to hry, aplikace či cokoliv jiného. Možná jsi nahradil svoji stávající verzi DashLaunch novější verzí a tak jsi musel přehrát soubor default.xex, protože i DashLaunch se tímto souborem spouští.

Proto to, co jsi napsal, nedávalo tak úplně smysl a hlavně, nijak nesouviselo s teplotou Xboxu, jak jsi napsal.

ještě mi bylo doporučeno přepastovat větrák. to bude další krok co udělám

Přepastovává se GPU/CPU, na kterých je (u Phat konzolí) pasivní chladič. Na "větráku" není co pastovat, nehledě na fakt, že u Phat konzolí jsou jediné větráky zezadu konzole pro cirkulaci vzduchu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu