xando Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Zdravím, mám Phat konzoli (předpokládám, že Falcon, ale došlo k výměně základové desky, takže si nejsem jistý, jak to poznat :D, pardon, ale nejsem zrovna odborník) a chtěl bych RGH 2.0. Zajímalo by mě, jestli mi doporučíte vyčkat na CoolRunner v2 nebo mi bude bohatě stačit CoolRunner verze c. Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Hlavne je potreba vedet co mas za verzi Dashboardu. Potom ti nekdo odpovi jestli mas cekat, nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Z vlastní zkušenost - mám taky fhalcona: na tuto úpravu konzole jsem čekal cca od vánoc, možná i dřív. neustále něco nešlo a byl nějaký problém. Cca na začátku měsíce jsem si ho nechal ale udělat taky na CoolRunneru C. Ano, pravda je ta, že konzole se zapíná cca do minuty. Dojdu si na WC, nebo pro jídlo, nebo pro pití, a mezitím je načteno. Vysloveně žádný problém v tom nevidím. A je to opravdu mazec. Od začátku roku jsem vypaloval cca 2 hry. Něco prostě nešlo vypálit a něco nezkousal konzole :D Za poslední měsíc jsem vyzkoušel her cca 20. A to jak na kytaru, na kinect, tak i klasických her. Pokud pro tebe ale ono čekání problém, čekej. Pokud ne, tak do toho jdi. Já ničeho nelituju. NAOPAK Ale všechno je na tobě. Zdravím, mám Phat konzoli (předpokládám, že Falcon, ale došlo k výměně základové desky, takže si nejsem jistý, jak to poznat :D, pardon, ale nejsem zrovna odborník) a chtěl bych RGH 2.0. Zajímalo by mě, jestli mi doporučíte vyčkat na CoolRunner v2 nebo mi bude bohatě stačit CoolRunner verze c. Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prikryl.michal Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Jak je to u verze Slim? Tam je to zbytecne, cekat na v2, pro Slim je plne funkcni rev.B ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Červen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 Dashboard mám verzi 2.0.14699.0. Zajímá mě hlavně, jestli CoolRunner v2, kromě rychlejší bootvacích časů (minutu asi přežiji :D), přinese výrazný skok oproti původní verzi rezivi c. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Červen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2012 na tomhle db lze udelat RGH1 - bootovaci cas do 5s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 28, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Zdravím, mám Phat konzoli (předpokládám, že Falcon, ale došlo k výměně základové desky, takže si nejsem jistý, jak to poznat :D, pardon, ale nejsem zrovna odborník) a chtěl bych RGH 2.0. Zajímalo by mě, jestli mi doporučíte vyčkat na CoolRunner v2 nebo mi bude bohatě stačit CoolRunner verze c. Díky moc za rady. Tak především se pravděpodobně schyluje k tomu, že CoolRunner V2 vůbec nebude a namísto toho bude v dohledné době uveden nový CoolRunner III. Dále, tento nový produkt bude uveden jen a pouze pro Slim konzole, kde hlavním zaměřením byly revize Corona. Phat konzole zůstávají pro tuto chvíli mimo střed pozornosti (co se týče nového RGH III) a jestli tomu bude v budoucnu jinak se neví. S verzí DB 14699 můžeš však na své konzoli nechat udělat RGH za použití kterékoliv revize ze stávajících CoolRunnerů (A/B/C), pokud bys uvažoval o Dual Nand řešení, bylo by nutné zvolit RGH2 instalační diagram. Jak je to u verze Slim? Tam je to zbytecne, cekat na v2, pro Slim je plne funkcni rev.B ne? Pro revize Trinity do verze dashboardu 14719 včetně je naprosto vyhovující použití kterékoliv revize ze CoolRunnerů (A/B/C), pro revize Slim Corona bude potřeba nový CoolRunner (zatím není na trhu). Při dashboardu vyšším než 14719 není momentálně instalace RGH možná (pokud nevlastníš CPU klíč ze své konzole z dřívějška). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Červen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2012 Dobře, díky za rady. Takže pošlu konzoli na úpravu už nyní. Jednoduše pošlu konzoli na úpravu a nechám to na profíkovi, aby vybral nejvhodnější řešení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2012 Závěr - instalováno klasické RGH,k RGH2 nebyl na konzoli důvod (Falcon CB 5771). Nabíhá na první glitch (5 sekund), xando bude spokojen, téma možno uzavřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapky Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Ahoj:) momentálně přemýšlím, zda prodat svůj Phat X360 Jasper a koupit si nějaké Slimko, a nebo jestli dát k někomu jen stávající konzoli na RGH..? Jde mi o to, jestli RGH funguje na Jasperu, bez nějakých větších problémů..? Slimko jsem chtěl i kvůli tomu, že spotřeba je nižší a hlavně to nedělá takovej rámus, když např. koukám na film. Mohl by mi někdo poradit, jak je to s tím RGH s revizí Jasper(dashboard version 8955)? Mockrát díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 2, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Ahoj:) momentálně přemýšlím, zda prodat svůj Phat X360 Jasper a koupit si nějaké Slimko, a nebo jestli dát k někomu jen stávající konzoli na RGH..? Jde mi o to, jestli RGH funguje na Jasperu, bez nějakých větších problémů..? Slimko jsem chtěl i kvůli tomu, že spotřeba je nižší a hlavně to nedělá takovej rámus, když např. koukám na film. Mohl by mi někdo poradit, jak je to s tím RGH s revizí Jasper(dashboard version 8955)?Mockrát díky DB 8955? Člověče, to je rarita! :wohow: Ještě o kousek níž a mohl jsi mít konzoli vhodnou i pro Jtag :-) Jinak na tomhle by RGH neměm být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapky Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 DB 8955? Člověče, to je rarita! :wohow:Ještě o kousek níž a mohl jsi mít konzoli vhodnou i pro Jtag :-) Jinak na tomhle by RGH neměm být problém. Jojo, to já moc dobře vím, ale nějakou dobu jsem na Xko vůbec nesáhl, jelikož zkrátka nebyl čas a na XBL stejně nechodím, tak jsem dodnes pořád na tomhle, no..:) ..i tak ale díky za odpověď - ještě to rozmyslím a uvidím, co dál..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 RGH funguje na JASPERU v podstatě lépe než na slimku ( bootuje v kratších časech ) . Ve spotřebě to není vůbec žádný podstatný rozdíl - jen je slimko opravdu tišší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.