R0bin Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 wauuú xmode díky :wohow: udělal jsem to jak jsi řekl ( vymazal data , nevyplnil jsem to ve FSD ) a covery po chvíly samy naběhly .. VELKé díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Taky laboruju s chybějícími obaly do her. Tedy týká se to jenom XBLA. Mám jich přes 500, zhruba pro 100 se obaly atd. v pohodě stáhnou, ale pro zbytek ne. Jdou hrát, obaly jsou stáhnout manuálně pro každou zvášť, ale teda to by byla sakra piplačka. Spíš mě napadlo, co jsem trochu testoval. Jaký máte nastavený Marketplace locale ? ... Nejvíc obalů mi to stáhne při nastavení US (samozřejmě nastavím marketplace a až potom přidávám cestu ke hrám kterou si začně scanovat), UK o něco horší a CZ slabota. Nezkoušel jsem teda ještě co radí xmod o dva příspěvky výš a to "delete data". Možná ještě zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 To " delete data " většinou pomůže - mám to také vyzkoušené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Ok, zkusím. ... A jenom teda ještě ze zvědavost jako Marketplace locale máš co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Ani nevím - to jsem nikdy neřešil . Ale abych ti řekl , tak hry XBLA ani nestahuji - mám jich opravdu jen pár . Považuji je za primitivní záležitost , která nestojí za hraní . Tak jsem se díval a mám tam US ( English ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 US (English) mám taky, ale i po smazání dat se stejně načtou ty informace tak ke 100 hrám z 500. Což je naprd. Zbytek se v pohodě stáhne ručně, ale teda to by fakt bylo na dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miriq Odesláno Srpen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2012 Ahojte, vedeli by ste mi pomôcť ? Xbox mi nestahuje ziadne covery ani updaty ani nic . :/ Mam ho prepojeny cez notebook ktory ide na Wifi. FSD mam na ext. hdd. Za kazdu radu som vdacny :) Miriq255 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Ani nevím - to jsem nikdy neřešil . Ale abych ti řekl , tak hry XBLA ani nestahuji - mám jich opravdu jen pár . Považuji je za primitivní záležitost , která nestojí za hraní .Tak jsem se díval a mám tam US ( English ) Je to offtopic, taky moc nehraju.Ale doporučím ti vyzkoušet třeba Deadlight nebo Shadow Complex, možná změníš názor na XBLA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Je to offtopic, taky moc nehraju.Ale doporučím ti vyzkoušt třeba Deadlight nebo Shadow Complex, možná změníš názor na XBLA Zkusím . Nenapsal jsem to asi jasně . Měl jsem napsat že většinu považuji za primitivní záležitost , která nestojí za hraní . Také jsem napsal že jich pár mám . Ale mít na HDD 500 XBLA her považuji za zbytečnost , která jen zabírá místo . V případě úmyslného vymazání dat za účelem opravy obalů her je to i nepříjemně dlouhé stahování . Měl jsem 250 GB HDD , ale nakonec jsem si nechal jen 120 GB na kterém mám jen hry které jsou zrovna pro mne aktuální - ostatní hry mám jen zálohované na dvou externích HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Pokračování offtopicu :) Nee, jasně, 500 je pitomost. Ale prostě třeba jsem to už promazal o nesmysly a zbývá jich nějakých 100. A to je příjemnej mix sportu, stříleček, mládiček, plošinovek atd. Xmodem dvě zmíněné samozřejmě nechybí :) Třeba včera vyšel Counter Strike a navzdory tomu co se psalo, tak i Xbox verze obsahuje off-line boty. Paráda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 A dá se už někde stáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Jj. Nevím jestli se sem dají hodit přímo odkazy, to riskovat nebudu, ale na rlslog.net nebo na xbox360iso.com nebo na torrentz.eu to nějak určitě najdeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.