kelignor Odesláno Červenec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2012 Dobrý den chtěl bych se zeptat jak bych mohl zjisti verzi flashe. Koupil jsem xbox s flashem, ale prodejce neví jaká verze tam byla. Mohl by mi někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tobyk518 Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 A to se prosím dělá jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Stáhnout ho můžeš zde : http://support.xbox.com/cs-cz/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Pokud ale nehraješ na live , tak raději doporučuji RGH . Aktualizací na 15574 ale už nebudeš moci RGH udělat - takže si to raději napřed rozmysli . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tobyk518 Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Děkuji za radu, udělal jsem vše jak bylo psáno a vše funguje , ještě jednou děkuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mragash Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 ahoj, poprosil bych, jestli by mi někdo neporadil, jakou mám verzi flashe? v systém info mi to ukazuje D: 2.0.14699.0 Popřípadě jestli mohu rozjet nějakým způsobem hry LT 3.0 ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hobgoblin1 Odesláno Červen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 Může mi někdo poradit, jak zjistím verzi flashe (jestli mám LT 2.0 nebo 3.0), Dashboard mám 2.0.16202.0? Bohužel kontakt na flashera, od kterého je flash nemám a možnost vypálit XGD3 hru také nemám, protože na to nemám mechaniku. Ptám se, protože jsem ji měl v plánu koupit, ale nerad bych pak zjistil, že na to nemám flash. Také bych se rád zeptal jak rozjedu hry, které normálně na LT 3.0 nerozjedu (někdo totiž psal, že mu pak na LT 3.0 nešly hry, které hrál dříve). Děkuji všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 30, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 Už jsem ti odepisoval do předchozího vlákna, ale odpovím i tady. Pokud nemáš kontakt na flashera, sám to nezjistíš - leda přes program JungleFlasher, ale to - pokud jsi v Xboxech začátečník - ani nedoporučuji. Na LT+ 3.0 či LTU rozjedeš všechny hry, problém by ale nastal, pokud by ses snažil na LT+ 3.0 spustit XGD3 hru (viz. odkaz v mém podpisu), která je vypálená od doby, kdy ještě LT+ 3.0 neexistoval a byl pouze 2.0. Pokud bys nyní vypálil jakoukoliv Xbox 360 hru, projel pomocí ABGX360 (program na korekci staženého .iso souboru), tak hru bez problémů na LT+ 3.0 spustíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Limetka Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 Ahoj, mám také problém, nevím jakou mám verzi flashe. DB mám 2.0.16537.0. Myslel jsem, že mám LT 2.0, ale rozjedu spoustu her XGD3 jako Crysis 3, Darksiders 2, Witcher 2, Soul Calibur 5, Dragon Age Ultimate, které jsem normálně projel ABGX360. Nepovedlo se mi spustit dvě poslední hry, Two Worlds 2 (hlásí chybu: "This disc´s region code is incorrect for this console.") a Middle Earth: Shadow of Mordor ("This disc is not supported"), tak nevím, zda to může být verzí flashe, špatným nastavením ABGX360 nebo ImgBurn. Jinak pálím na iHAS B, jak se zde všude doporučuje. Díky za veškeré info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 7, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 Ahoj, pokud projíždíš XGD3 hry přes ABGX360 a rozjedeš je, máš skutečně s velkou pravděpodobností LT+ 3.0/LTU. Two Worlds 2, který ti hlásí chybu "This disc´s region code is incorrect for this console." znamená, že sis sehnal obraz (.iso) pro jiný region (pravděpodobně NTSC), který u nás v ČR nespustíš. Musíš hledat obrazy, které jsou buďto pro PAL, či mají "Region Free" - v každém popisu obrazu to většinou najdeš napsané. Chyba "This disc is not supported" (u Middle Earth: Shadow of Mordor) znamená většinou špatné vypálení, ale může samozřejmě znamenat i jinou chybu. Na jaká média vypaluješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Limetka Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 (upraveno) Vypaluji na doporučená Verbatim DVD+R DL. Nevím jak zjistit co dělám špatně. Jdu zkusit vypálit ještě Assassins Creed Black Flag (stejným způsobem) a uvidim. Jestli není chyba v nastavení použitých programů. Edit: Tak AC BF bez problémů. Divný. Upraveno Únor 7, 2015 uživatelem Limetka87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kelignor
Dobrý den
chtěl bych se zeptat jak bych mohl zjisti verzi flashe. Koupil jsem xbox s flashem, ale prodejce neví jaká verze tam byla.
Mohl by mi někdo poradit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
34 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.