Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox s RGH nenabootuje

Recommended Posts

Zdravim, zapnul sem xbox a normálně mám boot do 60 sekund a v extrémních případech na druhej pokus. Ale teď ať dělám co dělám, Xbox už 2 hodiny nenabootuje. Nemám tušení, co mám dělat, Xbox sem koupil už upravenej, takže sem nemusel nic řešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, zapnul sem xbox a normálně mám boot do 60 sekund a v extrémních případech na druhej pokus. Ale teď ať dělám co dělám, Xbox už 2 hodiny nenabootuje. Nemám tušení, co mám dělat, Xbox sem koupil už upravenej, takže sem nemusel nic řešit.

Kontaktuj autora RGH (původní majitel bude vědět od koho to má), ten bude nejlíp vědět jak to opravit.

Odkaz ke komentáři

A nějaký lehčí řešení? Původní majitel nekomunikuje.

Zkusíme lehké pátrání :-).Vycházím z toho, že lokalitu máš Praha,odhadem si nakupoval v Praze a okolí.Je docela možné, že tedy i RGH autor bude z této oblasti.Zkus otevřít/vyndat disk (u slimu jen takovou tu krycí mřížku) a podívej se, jeslti pod ní náhodou nejsou modrou fixou nějaké nápisy.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Pak bude zřejmě někde problém v HW instalaci (tím, že je uvnitř TX CoolRunner jsi si jistý?). Na SW bych to neviděl vzhledem k tomu, že ti to fungovalo. Pokud jsi do toho nějak nezasahoval (operace s NAND, anebo update DB na vyšší verzi použitím ofic. souboru updatu), pak se s tím po stránce SW nemá co stát.

Bohužel tak jak to popisuješ to vypadá, že s tím v domácích podmínkách nic neuděláš.

Odkaz ke komentáři

Kdybys hochu hezky čet fórum, tak zjistíš, že tady máme i oddělení pro RGH (divím se, že tě za to ještě nikdo nezprznil), tam by jsi zjistil, že já řeším stejný problém. Mrkni na mé video http://www.youtube.com/watch?v=Lwu9kjhG2ZY dělá ti to to samý ? Já budu příští týden odesílat Xbox se stejnou závadou na opravu. Shodli jsme se na tom, že to bude mizerná práce s pájením. Mám také Jasper.

Odkaz ke komentáři

Vůbec nic, skusil sem to zapnout, to naběhnul napoprvé a když sem to pak zapínal znova, mořil sem se s tim asi 20 minut než naskočil, takže počítám, že to byla spíš náhoda.

vypadá to, že máš stejný problém jako já, ale ne tak závažný. xbox ti po snažení jde, mne vůbec... v elektro a pájení se nevyznám, ale myslím, jestli se mi tam něco neuvolnilo...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu