davidos666666 Odesláno Srpen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2012 Zdravim, zapnul sem xbox a normálně mám boot do 60 sekund a v extrémních případech na druhej pokus. Ale teď ať dělám co dělám, Xbox už 2 hodiny nenabootuje. Nemám tušení, co mám dělat, Xbox sem koupil už upravenej, takže sem nemusel nic řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Zdravim, zapnul sem xbox a normálně mám boot do 60 sekund a v extrémních případech na druhej pokus. Ale teď ať dělám co dělám, Xbox už 2 hodiny nenabootuje. Nemám tušení, co mám dělat, Xbox sem koupil už upravenej, takže sem nemusel nic řešit. Kontaktuj autora RGH (původní majitel bude vědět od koho to má), ten bude nejlíp vědět jak to opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos666666 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 A nějaký lehčí řešení? Původní majitel nekomunikuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 A nějaký lehčí řešení? Původní majitel nekomunikuje. Zkusíme lehké pátrání :-).Vycházím z toho, že lokalitu máš Praha,odhadem si nakupoval v Praze a okolí.Je docela možné, že tedy i RGH autor bude z této oblasti.Zkus otevřít/vyndat disk (u slimu jen takovou tu krycí mřížku) a podívej se, jeslti pod ní náhodou nejsou modrou fixou nějaké nápisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos666666 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Ani čárka.. jinak původní majitel není z Prahy ale z Lanškrounu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Ani čárka.. jinak původní majitel není z Prahy ale z Lanškrounu. Škoda,byl to jen pokus.V moravských krajích takový přehled nemám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos666666 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Sakra, to pořád ale neřeší můj problém :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 a jde slyšet jestli bootuje (tikání v větráku) ? s nejvetsi pravdepodobnosti to bude nejaky studenak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 a jde slyšet jestli bootuje (tikání v větráku) ? s nejvetsi pravdepodobnosti to bude nejaky studenak Ono pokud je v tom coolrunner nebo něco podobného tak jsou i vidět ty ledky přes mřižky ze strany.Musí pořád svítit červená a po pár sekundách blikat zelená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos666666 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Jojo, Coolrunner bliká jak má a ten zvuk je taky slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 3, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Jojo, Coolrunner bliká jak má a ten zvuk je taky slyšet. Při zapnutí konzole tl. EJECT taky nic nenajede - modrá obrazovka Xell? To je Slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos666666 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Ani Xell, jinak je to Jasper. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 3, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Pak bude zřejmě někde problém v HW instalaci (tím, že je uvnitř TX CoolRunner jsi si jistý?). Na SW bych to neviděl vzhledem k tomu, že ti to fungovalo. Pokud jsi do toho nějak nezasahoval (operace s NAND, anebo update DB na vyšší verzi použitím ofic. souboru updatu), pak se s tím po stránce SW nemá co stát. Bohužel tak jak to popisuješ to vypadá, že s tím v domácích podmínkách nic neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos666666 Odesláno Srpen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Jojo, je to coolrunner. Nějaký návrhy řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2012 Jojo, je to coolrunner. Nějaký návrhy řešení? Můžu ti to případně opravit, napiš PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Škoda,byl to jen pokus.V moravských krajích takový přehled nemám :-) Zkoušels, jestli to nebude Kanalizátor ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Kdybys hochu hezky čet fórum, tak zjistíš, že tady máme i oddělení pro RGH (divím se, že tě za to ještě nikdo nezprznil), tam by jsi zjistil, že já řeším stejný problém. Mrkni na mé video http://www.youtube.com/watch?v=Lwu9kjhG2ZY dělá ti to to samý ? Já budu příští týden odesílat Xbox se stejnou závadou na opravu. Shodli jsme se na tom, že to bude mizerná práce s pájením. Mám také Jasper. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos666666 Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2012 Jojo, ale s tim rozdílem, že když ho vypínám, tak se vypne okamžitě a za doprovodu dost zvláštního zvuku. :D Tak doufám, že to bude jenom to pájení no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 Jojo, ale s tim rozdílem, že když ho vypínám, tak se vypne okamžitě a za doprovodu dost zvláštního zvuku. :D Tak doufám, že to bude jenom to pájení no. tak zkus taky udělat video jak já, třeba ti někdo bude moci lépe poradit ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos666666 Odesláno Srpen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2012 Xbox se teď rozjel, tak sem zvědavej, jak dlouho mu to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Xbox se teď rozjel, tak sem zvědavej, jak dlouho mu to vydrží. co si s tím dělal nebo nedělal ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos666666 Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Vůbec nic, skusil sem to zapnout, to naběhnul napoprvé a když sem to pak zapínal znova, mořil sem se s tim asi 20 minut než naskočil, takže počítám, že to byla spíš náhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Vůbec nic, skusil sem to zapnout, to naběhnul napoprvé a když sem to pak zapínal znova, mořil sem se s tim asi 20 minut než naskočil, takže počítám, že to byla spíš náhoda. vypadá to, že máš stejný problém jako já, ale ne tak závažný. xbox ti po snažení jde, mne vůbec... v elektro a pájení se nevyznám, ale myslím, jestli se mi tam něco neuvolnilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Sorry,ale fakt mě bavíte.Tak buď je to rozbité tak to dejte opravit autorovi nebo někomu dalšímu a nebo to jde dobře. Tak jak tak není o čem psát dokud to nebude opravené.Mě to přijde jak když se baví dva hypochondři, kdo má horší zranění :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos666666 Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2012 Tak já psal PM, jestli by nebyla možná oprava, odpovědi jsem se nedočkal, tak si tady krátim čas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.