Roxx12 Odesláno Srpen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2012 Zdravím všechny, Chtěl bych Vás poprosit,zda někdo máte zkušenosti z pálení her xgd3 na mechaniku Hitachi ? Já mám LT+ 2.0 ,prý nejnovější flash na tuto mechaniku. Pálit jsem zkoušel metodou Truncate,poté jsem zkoušel title update. Dělal jsem snad všechny možnosti,které byli. Řídil jsem se návody pro ty co nemají iHas mechaniku. 4 různé návody a ani jeden nejde. Hru vložím do X-boxu objevý se jen play game a poté to napíše unrecognized disc. Zkoušel jsem to projíždět nejnovějšim abgx i bez něj a nic. Verze mého Dashboardu je 2.0.15574.0.. Pán co mi flashoval x-box,říkal,že xgd3 hry mám pálit Truncate metodou a poté říkal ať zkusím Title Update. Prosím Vás,máte někdo nějaký funkční návod ? Kdyby jste potřebovali více informací,stačí říct. Děkuji mnohokrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 Co vím, tak bez iHas s FW Iextreme burner mechaniky je cokoliv jinýho jen hokus-pokus. Fungovat to může, ale taky nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 Mně fungují XGD3 hry vypálené na noťasu úplně v pohodě a žádnou iHas mechaniku nemám, flash v Xku LT+2.0. Pouze mi nefunguje hraní z HDD bez audio triku, ale tak to je minimum, teď se už chystám na RGH, protože už mi nebaví vypalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 ze tobe mas snad vypaleny vsechny xgd3 hry dohral si je cely do konce pochybuju takovyhle rady jsou na prd nejnovejsi cfw pro tvou mechaniku ihas + fw burner max nic jinyho neni 100pro funkcni co se tyce paleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxx12 Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 Dobře.. Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 chipomil - neříkám všechny XGD3 hry, ale teď posledních pár titulů, jako Spec Ops The Line, Rage, Prototype 2, The Amazing Spiderman works 100%, jen říkám, když chci hrát z HDD musím použít audio trik, ale stejně si nechám udělat RGH jen nevím zda se mi to ještě na ELITE 120gb jaspera vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxx12 Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 A jakou metodou jsi to pálil ?? Já zkoušel také Prototype 2,ale nejde mi.. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 přes IMGburn metodou truncate a rychlost 2,4x média Verbatim, Emtec mi nějak zatím neběží ještě zkusím Maxell.. a pálím na noťasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxx12 Odesláno Srpen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 A jakou značku máš mechaniky ? Upravoval jsi nějak iso ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 jestli myslíš v XBOXU, takto nevím, jeslti myslíš v NTB tak origo SONY VAIO nějakou machitu nebo co to píše imgburn :D... na stolní asusce mi nejdou akorát pálit poslední hry, jinak třeba MW3 mi to taky vypálilo. a iso jsem nijak neupravoval jenom zkontroloval přes abgx a překonvertoval na LT+2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trish Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 Mám mechaniku HITACHI LT+2.0 a všechny XGD3 hry jsem pálil přes iHAS mechaniku a fungují všechny,zkoušel jsem to i metodou turncate a nešla mi ani jedna hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Mám mechaniku HITACHI LT+2.0 a všechny XGD3 hry jsem pálil přes iHAS mechaniku a fungují všechny,zkoušel jsem to i metodou turncate a nešla mi ani jedna hra. toto je prestne môj problém :( niekto help ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 LT+ v2.0 pro mechaniky Hitachi GDR-3120L nepodporuje XGD3 vypálené metodou truncate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 mám LT 3.0 a Lite-On iHAS124B a tú mechaniku mám od teba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobyk Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Zdravím,mám jen dotaz mám teď nové PES13 a udělal jsem vše stejně jako vždy abgx360 poté prográmkem "xbox backup creator a topology for lt 2.0 a 9 z 10 her funguje z lt3 na lt2,ale teď u té nové mi to v xku píše že to chce update,když jsem to udělal u NHL 12 tak mi to vymazalo flash a musel jsem ho nechat udělat znovu,chci se tedy zeptat zdali můžu dát ten update aniž by mi to zas vymazalo flash,a je lepší vypalovat přes IMG BURN nebo vypaluji CD CLONE a co je prosím TRUNCATE?Předem mockrát díky za Tvůj čas a odpověď,díky8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 25, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 C4E dokončiil FW LT+ 3.0 pro mechaniky Hitachi 78 a 79 a ten je od teď k dispozici! Veselé vánoce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Ahoj chapu to dobre ze uz jsou flasnout i nove koupene xboxy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Mechaniky Hitachi GDR-3120L se vyskytovaly pouze v nejstarších revizích Xbox 360, nikoliv Xbox 360 S (Slim). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 aha :-) skoda prave potrebuju flashnout slimku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.