Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RGH/RGH 2.0 a časy bootování Jasper

Recommended Posts

Zdravím,

chci si nechat udělat RGH, ale trošku se bojím dlouhého bootování. Proto se chci zeptat, přibližně jak dlouho ten boot trvá?

A je vůbec možné aby to bootovalo instatně nebo do 10 sec? Jak ukazují některá videa na YT?

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

chci si nechat udělat RGH, ale trošku se bojím dlouhého bootování. Proto se chci zeptat, přibližně jak dlouho ten boot trvá?

A je vůbec možné aby to bootovalo instatně nebo do 10 sec? Jak ukazují některá videa na YT?

Děkuji

Nepíšeš jaký máš dash proto obě možnosti.Na RGH1 jasperech to je bez problémů do 10 sekund.U RGH2 (Dashboardy 14717 a 14719) záleží na konkrétní konzoli a štestí, cca 40-90 sekund v průměru a rozptyl je větší - jednou 40, podruhé 120 sekund, pak třeba zase 30.Už sem i slyšel o případech, že to nerozchodili vůbec pod 2 minuty ale takový kousek sem ještě neměl.

Odkaz ke komentáři

Aha dáš mám 14719. :( tak to mi trošku odrazuje, jinak co jsem našel na netu tuším že na team xecutor, někdo psal, že jim třeba pomohli jiné ohmy drátků, ale radši se ptám tady co je na tom pravdy.

Asi hodně špatná otázka, teď už je asi nemožné provést RGH1, když už mám tento dash.

A jaké jsou vůbec rozdíli mezi RGH1/RGH2

Díky

Odkaz ke komentáři

Aha dáš mám 14719. :( tak to mi trošku odrazuje, jinak co jsem našel na netu tuším že na team xecutor, někdo psal, že jim třeba pomohli jiné ohmy drátků, ale radši se ptám tady co je na tom pravdy.

Asi hodně špatná otázka, teď už je asi nemožné provést RGH1, když už mám tento dash.

A jaké jsou vůbec rozdíli mezi RGH1/RGH2

Díky

Dash snižovat samozřejmě nelze.No rozdíl právě v tom času bootování, jak už to jednou naběhne, je to stejné.

Odkaz ke komentáři

:( a je to u SLIM verzí lepší nebo to jsou taky takovýhle časy bootování? toho se trošku bojím, ještě se někde navíc psalo, že třeba i pozdějš bývá problém vůbec nabootovat i do 10 min. :(

U slim není problém.Tam se Coolrunner zapojuje jenom jednim způsobem (aby v tom byl větší zmatek, je to sice RGH1 zapojení ale RGH2 kód) a časy jsou pořád stejné (tak do těch 25-30 sekund), tam se i 14717 a 14719 řeší stejně.Takže na Slimu Trinity jsou časy určitě lepší než na Fat RGH2

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Zdravím,

Děkuji

Je to opravdu dost o štěstí jak psal Xmod a o trpělivosti toho, kdo to dělá, navíc není Jasper jako Jasper. Jinak se chová nejstarší Jasper 16MB (ten nemá integrovanou žádnou vnitřní paměť pro ukládání uživatelských dat), jinak se chovají tzv. BB (Big Block) Jaspery (s integrovanou pamětí 256/512MB) a jinak se chová Jasper 16MB ale s BB řadičem. Jsou kousky, u kterých se dá boot stlačit na úroveň i třeba 30s.

Odkaz ke komentáři

Ještě otázečka? Myslíte, že má cenu čekat na RGH3.0? Bude to něco znamenat pro mně pro jakožto koncového zákazníka? Zlepší se pro mně něco? A kdy se tak dá odhadovat jeho vypuštění.

RGH3 i Coolrunner v3 se bude týkat pouze Slim konzolí Corona a Trinity, na FAT nic

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu