sovik Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 já neříkal, že se tomu tak nedá říct ;) jen se mi víc líbí "updatovat verzi NAND", ale to je každýho věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Tak jsem tu zas přátelé. Již mám na flešce vygenerované nové NAND dám do USB Xbox spustím vysunutím mechaniky naběhne Xell, ale zasekne se na tomto: http://seldau.rajce.idnes.cz/nastenka/#Xell2.jpg Jede to stále dokola a tudíž to ani nenačte nové NAND. Nevíte v čem je problém? Než jsem si dal udělat RGH tak jsem měl Xko normálně k netu připojené. Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 (upraveno) zkontroluj jeslti se nand soubor jmenuje updflash.bin pokud ti to nepůjde, přejmenuj na nandflash.bin ale ještě musíš nahrát na flashku také xenon.elf (rawflash) Popsáno v příspěvku #47 tohoto tématu, stačí hledat Upraveno Březen 11, 2013 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 V novém JRunneru xenon.elf není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 OK :) mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 V novém JRunneru xenon.elf není... Správně, musíš si ho stáhnout jinde.V novějších junnerech už není , protože xell už umožňuje flashnout jen souborem updflash.bin bez xenon elf (to zkus jako první). Staší xell toto neuměl a musel se přejmenovat na nandflash.bin a přihrát tam právě xenon.elf. Linkovat se tu nesmí ale googlem rawflash4 (xenon.elf) snadno najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Tu první možnost jsem právě zkusil. Xko je staré rok, slim Trinity Sosnu xenon.elf a zkusím druhou variantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Tu první možnost jsem právě zkusil. Xko je staré rok slim Trinity Tak to bude druhá možnost které funguje vždy - xenon.elf + nandflash.bin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 (upraveno) tak jsem to posral hodil jsem k tomu xenon.elf a zapoměl jsem přejmenovat updflash.bin na nandflash.bin uff už to jede :) dám vědět jak to dopadlo, ale každopádně díkes chlape... Upraveno Březen 11, 2013 uživatelem Selda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Tak ono kdybys tam dal ten xenon.elf a ten update nepřejmenoval, tak se nic nestane ;) Fungujou jen ty dvojice společně (xenon + nandflash; novej Xell + updflash) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Super je to tam a teď mohu oficiální MS update chybí avatary. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 (upraveno) Složku jsem přejmenoval na $$ystemUpdate šoupl do Xka zapnul a nic to nanabídlo. Akorát okno abych si udělal aktualizaci na Xbox live. Kde zas dělám chybu ? Dá se to nejak pustit růčo ta oficial aktualizace, nebo nechat složku v původním stavu bez druhého dolaru ? Fleška je na FAT32 Díky Šelda Upraveno Březen 12, 2013 uživatelem Selda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 jde o to, jak to máš nastavené v DashLaunchi ;) zkus to nechat v originálním tvaru a zkus to... pokud ani to nepomůže, tak zkus vyměnit flashku, taky mi občas nějaká blbne a prostě jí to nechce vzít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 DashLaunch jsem ještě neaktualizoval, ale stejně tak jako ty mi poradil Toro. Nechat to v původním tvaru. Už se to aktualizuje a restart. Tak to hodilo Update Failed. Jestli mě něco půjde normálně. Status Code: 3F4B - 0000 - C000 -0700 - 8000 - 4005 Co s tím ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Taky mi to občas hodí nějakej kód, tím se nestresuj ;) vyměň flashku a uvidíš, že to pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Druhá fleška a stejná chyba.... Staženo to mám z odkazu z návodu. chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Druhá fleška a stejná chyba.... chjo Co zkusit nejdřív ten DashLaunch a pak MS update ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Zkus jinej usb port a zkus odpojit všechno ostatní, kromě flashky (ext. HDD, internet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Tak jsem vše odpojil vyzkoušel všechny zadní USB a nic. Začne to načítat a vždy ve stejném místě se to zastaví a hodí Failed. MS update mám z odkazu v návodu verze souhlasí tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Taky mi to dělalo a co jsem dělal bylo to, že jsem to zkoušel ze dvou flashek, v různejch portech a pak jsem to myslim stáhnul a rozbalil znova a už to jelo ;) To je asi jediný, co mě ještě napadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Sosnu ho ještě jednou a vrazím je tam pak dám vědět :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Jo jo, zkus ;) za zkoušku nic nedáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Selda Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Vymazal jsem systemovou mezipamět v Xbox a je to tam, díky za snahu ta se cení... :) Čus Šelda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Pravda :-) To jsem vlastně taky dělal :-) Tak hlavně, že to šlape ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Vymazal jsem systemovou mezipamět v Xbox a je to tam, díky za snahu ta se cení... :)Čus Šelda mam stejny problem, jak se maze mezipamet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.