Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Halo 4

Blooman

Recommended Posts

• Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak mi to dneska ráno nedalo a protože jsem měl před školou čas (vstávám v 6:00 :D), musel jsem to zkusit. A musim říct.... Pánové, na tuhle hru se sakra vyplatilo čekat!!!

To si tedy piš:cheesygrin: máme dohráno a ted mastíme se syny MP,masakr ti řeknu a co se tíče grafiky-lepší hru graficky jsem neviděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nefunguje mi ukladani nevite cim to je, normalne spustim hru ale nebidne mi storege device, a kdyz neco odehraju a pak dam exit & save tak mi to napise ze na tomto zarizeni neni dostatek mista pro ukladani, pritom mam na hdd volnych asi 17GB. nevite cim to je??

Nefunguje to jen na mem profilu, kdyz vytvorim v xboxu jiny a na nej se pripojim tak to jde

Upraveno uživatelem valis1
Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

Hm, nejsi jedinej, komu tohle dělá problém, co jsem slyšel. Zkoušel jsi připojit třeba flashku a zkusit to uložit na ní? Protože když jsem to zkoušel, tak mi uložení šlo (teda aspoň myslím, "resume campaign" tam bylo :D)

Odkaz ke komentáři

Pise se tam asi tolik The game couldnt start.Try downloading the game again.For more help,visit www.xbox.com/support.Hra se normalne objevi v seznamu her pri spusteni Game library a pri zadani game play se objevy cerna obrazovka sedy obdelnicek u prostred a po te tabulka s napisem uvedenym vyse.Uz jsem ji zkosel z nekolika zdroju a stale stejna vec.

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

chtěl bych se zeptat, koukám na netu po HALO 4 a zajímá mě jedna věc. DVD1 = SINGLE PLAYER, DVD2 = MULTIPLAYER. Když budu hrát s kámošema CO - OP mise nebo proti sobě, co bych měl spíš stáhnout? Vim, že z názvu to mluví za vše, ale přeci jenom, jestli to není jen na xLIVE to DVD2. Abych zbytečně neplýtval dvdčkama :roll: Doufám, že se zde najde někdo, kdo už HALO 4 vlastní ! Díky moc ..

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Nestalo se někomu, že po dokončení první mise (odpálím raketu a pak utíkám, zobrazí se Halo 4) ho hra vrátí do hlavního menu? Několikrát jsem se dostal dál, ale hra se mi neuložila, takže jsem vždy opakoval kus před odpálením ty rakety teď už ani nedostanu dál.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Zdravim,

chtěl bych se zeptat, koukám na netu po HALO 4 a zajímá mě jedna věc. DVD1 = SINGLE PLAYER, DVD2 = MULTIPLAYER. Když budu hrát s kámošema CO - OP mise nebo proti sobě, co bych měl spíš stáhnout? Vim, že z názvu to mluví za vše, ale přeci jenom, jestli to není jen na xLIVE to DVD2. Abych zbytečně neplýtval dvdčkama :roll: Doufám, že se zde najde někdo, kdo už HALO 4 vlastní ! Díky moc ..

Na DVD1 je jenom kampaň, která jde odehrát solo nebo COOP.

Na DVD2 bude nejspíš vše ostatní, tedy MP online i offline, kde jsou ty různé typy her.

Mě by zajímalo, mám Halo 4 DVD1 a Halo: Reach, chtěl jsem se zeptat, zda Halo 4 DVD2 obsahuje něco nového pro hraní s více lidmi na jedné konzoli nebo jsou tam stejné typy her jako v Reach, teda kradení vlajek, všichni proti všem apodobně? Díky!

btw: v Reach nejdou přidat asi Boti co? Když jsme to hráli ve 4 tak tam nic nebylo, ale když jsme to dnes zapli pro dva, tak tam byl jakoby takové průsvitné figurky, ale nedaly se zprovoznit.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu