DeSmond Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Rozhodne nehrat!!! Ale zavidim lidem co uz to maj doma. Ja se k tomu bohuzel zitra asi ani nedostanu, pac jsem celej de v praci a vecer jdu do skoly, takze na postu to bohuzel nestihun :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 6, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Tak mi to dneska ráno nedalo a protože jsem měl před školou čas (vstávám v 6:00 :D), musel jsem to zkusit. A musim říct.... Pánové, na tuhle hru se sakra vyplatilo čekat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Tak mi to dneska ráno nedalo a protože jsem měl před školou čas (vstávám v 6:00 :D), musel jsem to zkusit. A musim říct.... Pánové, na tuhle hru se sakra vyplatilo čekat!!! To si tedy piš:cheesygrin: máme dohráno a ted mastíme se syny MP,masakr ti řeknu a co se tíče grafiky-lepší hru graficky jsem neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Na kolik hodin vyjde singl? Jako Reach dlouhej asi neni co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 6, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Recenze říkají něco kolem 8-9 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Tak snad to bude delší jak CoD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 (upraveno) nefunguje mi ukladani nevite cim to je, normalne spustim hru ale nebidne mi storege device, a kdyz neco odehraju a pak dam exit & save tak mi to napise ze na tomto zarizeni neni dostatek mista pro ukladani, pritom mam na hdd volnych asi 17GB. nevite cim to je?? Nefunguje to jen na mem profilu, kdyz vytvorim v xboxu jiny a na nej se pripojim tak to jde Upraveno Listopad 6, 2012 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 6, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Hm, nejsi jedinej, komu tohle dělá problém, co jsem slyšel. Zkoušel jsi připojit třeba flashku a zkusit to uložit na ní? Protože když jsem to zkoušel, tak mi uložení šlo (teda aspoň myslím, "resume campaign" tam bylo :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 zkousel nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Tak dohrano a za mne dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wzr Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Cus, hele schanim nekoho na legendary kampan muj gt joeswanson .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splash Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Někdo na Spartan OPS EP1 v Co-Op? gamertag: Leaw CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noel Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Tak jsem zkousel taky Halo 4 a nic klasika data pres Iso2god ciselnou slozku do content/00000 jako ostatni a pri spusteni zcerna obrazovka a vyhodi to nejakou uzasnou tabulku v anglictine s volbou Yes a No.Verze dat porizena jako singl tedy pouze 1 DVD.Kdo poradi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 18, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 A na tý úžasný tabulce s Yes/No se píše...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noel Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Pise se tam asi tolik The game couldnt start.Try downloading the game again.For more help,visit www.xbox.com/support.Hra se normalne objevi v seznamu her pri spusteni Game library a pri zadani game play se objevy cerna obrazovka sedy obdelnicek u prostred a po te tabulka s napisem uvedenym vyse.Uz jsem ji zkosel z nekolika zdroju a stale stejna vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 zkus prekonvertovat pres xbox image browser a smazat slozku system update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noel Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 Ahoj tak jsem to zkusil pres ten xbox image browser a vymazal tu slozku a stejne to nejde.Nejsem si ale jist zda to prevedeni probehlo v poradku.Pri stazeni to melo cca 8,5 gb a po prevedeni v browseru to melo pouze nejakych 3,5 gb.Tak nejak nevim co stim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 me to taky nejede. Zkousel jsem IB i GOD a nic :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoxtaj Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 Zdravim, chtěl bych se zeptat, koukám na netu po HALO 4 a zajímá mě jedna věc. DVD1 = SINGLE PLAYER, DVD2 = MULTIPLAYER. Když budu hrát s kámošema CO - OP mise nebo proti sobě, co bych měl spíš stáhnout? Vim, že z názvu to mluví za vše, ale přeci jenom, jestli to není jen na xLIVE to DVD2. Abych zbytečně neplýtval dvdčkama :roll: Doufám, že se zde najde někdo, kdo už HALO 4 vlastní ! Díky moc .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Nestalo se někomu, že po dokončení první mise (odpálím raketu a pak utíkám, zobrazí se Halo 4) ho hra vrátí do hlavního menu? Několikrát jsem se dostal dál, ale hra se mi neuložila, takže jsem vždy opakoval kus před odpálením ty rakety teď už ani nedostanu dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 Zdravim, chtěl bych se zeptat, koukám na netu po HALO 4 a zajímá mě jedna věc. DVD1 = SINGLE PLAYER, DVD2 = MULTIPLAYER. Když budu hrát s kámošema CO - OP mise nebo proti sobě, co bych měl spíš stáhnout? Vim, že z názvu to mluví za vše, ale přeci jenom, jestli to není jen na xLIVE to DVD2. Abych zbytečně neplýtval dvdčkama :roll: Doufám, že se zde najde někdo, kdo už HALO 4 vlastní ! Díky moc .. Na DVD1 je jenom kampaň, která jde odehrát solo nebo COOP. Na DVD2 bude nejspíš vše ostatní, tedy MP online i offline, kde jsou ty různé typy her. Mě by zajímalo, mám Halo 4 DVD1 a Halo: Reach, chtěl jsem se zeptat, zda Halo 4 DVD2 obsahuje něco nového pro hraní s více lidmi na jedné konzoli nebo jsou tam stejné typy her jako v Reach, teda kradení vlajek, všichni proti všem apodobně? Díky! btw: v Reach nejdou přidat asi Boti co? Když jsme to hráli ve 4 tak tam nic nebylo, ale když jsme to dnes zapli pro dva, tak tam byl jakoby takové průsvitné figurky, ale nedaly se zprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AbuMasuZarkavi Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Mozna to bude znit hloupe ale chtel bych se optat jak se pripojit do Multaku v Halo 4.Nemuzu tam najit zadnou tabulku z hrama na ktere bych se mohl pripojit.Poradte pls nekdo.(u Xboxu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 2, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 V menu klikni na Infinity, potom třeba na Wargames (to je klasický multiplayer). Pak si vybereš mód a začne ti to vyhledávat. Manuálně se připojit na určitou hru bohužel nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AbuMasuZarkavi Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 dam wargames a tam custom game a dole v tom ramecku mi to pise (create custom competitive games to play locally,on system link or no xbox live) skousel sem dat mapu i mod a vzdy sem tam byl jen sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AbuMasuZarkavi Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 (upraveno) v cem je chyba kdyz dam infinity-war games-custom game-dam treba vlajky nejakou tu mapu dam start game a hraju sam? Upraveno Leden 3, 2013 uživatelem AbuMasuZarkavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.