*Dave* Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 ja jako NVM, ale pro me krvaky sou aji horory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 návod z PSPISO jak se zbavit "filtru krve" (díly uživateli andre06, který mi návod poslal ;)) 1. Open ISO in UMDGEN2. Extract PSP_GAME\USRDIR\GLOBAL\LVLSETUP.INI and PSP_GAME\USRDIR\LEVELS\A01_ES\GLVLSET.INI 3. Open this files (with notebook) and find Code: # ---------------------------------------------------------------------------- # [GK] execution colour ramp options: flash fadein (sec), flash duration (sec), flash fadeout time (sec) EXECUTION_COLRAMP_TEXTURE FE_execramps EXECUTION_COLRAMP_FLASH_TIMES 0.25, 0.6, 0.3 EXECUTION_COLRAMP_FADE_TIME 5.0 delete this strings. 4. Replace original file in PSP_GAME\USRDIR\GLOBAL\LVLSETUP.INI 5. Replace original files in all levels in PSP_GAME\USRDIR\LEVELS\ with GLVLSET.INI 6. Save iso 7. Play no zkusil sem to ale změna není moc velká :( (návod snad netřeba překládat :dozey:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 ^^ Wow, thanks :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 hm no nevim zatim sem se dostal jen z te lecebny na ten dvur ale nejak me to nechytlo .... no jeste tomu dam sanci ale nevim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso666 Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 návod z PSPISO jak se zbavit "filtru krve" (díly uživateli andre06, který mi návod poslal ;)) no zkusil sem to ale změna není moc velká :( (návod snad netřeba překládat :dozey:) stoji to za to srani se s tim?? :D jako jestli je to naka hodne velka zmena oproti tomu, kdyz je filtr krve zaplej?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 teken: jak jeste odemknout stryta komba :) (udelat z neho vyklestence a pod. :) ) kdo pamatuje kauzu gta? (s prostitutkama...nebo psis nejakej sex mod...pro pc verzi ;) ) tak tohle by mohlo bejt podobny :) a bylo by to super :)... !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 teken: jak jeste odemknout stryta komba :) (udelat z neho vyklestence a pod. :) ) kdo pamatuje kauzu gta? (s prostitutkama...nebo psis nejakej sex mod...pro pc verzi ;) ) tak tohle by mohlo bejt podobny :) a bylo by to super :)... !!! nj , prave .. jaka z toho byla kauza .. proto si na to mozna daji rockstar pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 nevite pls nekdo co mam udelat v tom uchylackym klubu(myslim 3.kapitola) kdyz dojdu ke dverim tak mi akorat nejakej chlapek rekne ze me tam nepusti nevite co s tim???diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 no rozdíl tam je ale nic moc....někdy tam filtr je někdy ne neupravená upravená ale jak řikám, ne v každý "scéně" je ten rozdíl stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 nevite pls nekdo co mam udelat v tom uchylackym klubu(myslim 3.kapitola) kdyz dojdu ke dverim tak mi akorat nejakej chlapek rekne ze me tam nepusti nevite co s tim???diky musíš po schodech nahoru a celý obejít,tam sebrat sekyru a někomu z těch týpků useknout hlavu kterou pak použiješ u těch dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 no rozdíl tam je ale nic moc....někdy tam filtr je někdy neneupravená upravená ale jak řikám, ne v každý "scéně" je ten rozdíl stejnej Tekken... WTF?! Ja mam absolutne cistu obrazovku a vidim vsetko...k hre: je to uzasne :) to co som od toho ocakaval, naplnilo sa :) extremne nechutne vrazdy, nieco uzasne :) klobuk dole ;) 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 taky sem se snazil odstranit to preskakovani pri poprave ale zmena je minimalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roki Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Zmena je minimalni? Tak to si asi neco delal blbe...me uplne zmizel ten debilni cernobilej filtr, zacla mi cakat krev na obrazovku...(doufam ze to neni zvenku), takze super TUT, kterej 100 procentne funguje!!!!Diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 tak sem to teda taky upravil a taky funguje v pohodě,všechno je tam pěkně vidět :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 heey plzka nwm co mam delat...su u toho popelarskeho auta a nwm co tam mam delat plzzz!!!kujuu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 heey plzka nwm co mam delat...su u toho popelarskeho auta a nwm co tam mam delat plzzz!!!kujuu:)jít k němu zezadu,máš to na radaru modře, možná případně ještě zabít ty dva co tam chodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Kdyby jste mel nekdo problem s tim patchnutim na UNCENSORED verzi, tak tady mate lehkej spousteci softik se kterym je to coby dup. ;) http://www.zshare.net/download/4597457b49fef0/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 heey plzka nwm co mam delat...su u toho popelarskeho auta a nwm co tam mam delat plzzz!!!kujuu:) musis je hlavne schovat do tmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acid.noob Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Kdyby jste mel nekdo problem s tim patchnutim na UNCENSORED verzi, tak tady mate lehkej spousteci softik se kterym je to coby dup. ;) http://www.zshare.net/download/4597457b49fef0/ Super diky moc.. Jinak jeste nemuzu prijit na to jak si za tim popelarskym autem jak zabiju ty dva ghosthuntery nebo jak se jmenujou a tomu poslednim capnu to pacidlo a pak s nim mam ten zamek otevrit, ale absolutne nemuzu prijit na to jak si ho prendam? nevite nekdo pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 zbraně si měníš tak, že stiskneš select a vybereš si :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 :) narvali jste ty typky v episode red lights (za sexual deviants) do kanalu?! Se mi t ozatim nepovedlo :) (misto s lebkou :) special kill :) ) hra splinla moej ocekavani!!! A je to jedna z nej her co jsem hral! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyboy Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 bezkonkurencne nejlepsi hra co sem na PSP zatim hral taky sem kuli ni cekal s prodejem PSP asi 4 mesice a hra splnila moje ocekavani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strak.r Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 Hra je chvilicku venku a ja uz se sekl.... mam problem s tim jak vyskocim na ke zacatku ven, zabiju dva zrizence a pak je mam asi narvat do popelarskyho auta ale nejde mi to... nevite pls nekdo jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 mohl by někdo poradit když jsem v tom klubu v tom vélkém sále pod reflektorama a dál mám jakoby 3 dveře stoho 2 zablokované provázkem kam mám jít dále nebo co mám dělat pokaždé mi tam tak po minutě přijde ten další blbeček kterého zabiju ale pořád nevim jak dále.. dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 jdi nahoru po schodech (na pravý straně) tam si najdi sekeru a pak s ní musíš někomu useknout hlavu a tu pak ukázat do toho okýnka u dveří :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.