noba Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 Mě akorát furt se*e to blbý zrnění obrazovky při hře. (Zatim jsem to hrál asi tak 5 minut.)Ale chci se zeptat když použiju ten PATCH na UNCENSORED verzi už mi nebude zrnět obrazovka? Díky nn to zrneni je porad...melo by to dotvaret atmosferu hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 nn to zrneni je porad...melo by to dotvaret atmosferu hry To zrnění mě tam právě celkem vadí ...... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 To zrnění mě tam právě celkem vadí ...... :?Po 3 misiach si nanho zvyknes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 Zrneni jako takove se da vypnout primo ve hre jinak ten patch vypyna cenzurovany popravy Kde se dá vypnout. THX :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 settings/audio video :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 ale s tým zrněním je lepší grafika gry:) už jsem zkoušel a jeto take shit!:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohout Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 Tak jsem to dohral...je to celkem kratky, ale hra je to famozni. Akorat sem nepochopil trosku ten dej coz me celkem stve, ale co uz...akorad vim ze ten za koho hrajete ma rozdvojenou osobnost. Jinak davam 9/10 pac hra mela byt delsi, krvavejsi :), melo tam byt vic zbrani a jeste jeden druh smrti po cervene ( krvave cervena ) :D nic du na vetsi obtiznost. bye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 jeeeeeeeeeej..sa mi podarili pekne screeny :D ... ze pekne.. :roll: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merlo Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 Ty jo :) TAKHLE HRA ME CHYTLA :) Je mi z toho hodne nechutne :D... a to sem hral lecos :) a bavi me to :) pere se jak gay...o je dobre :) Bavi me to vic nez Syphon novej!!! 8-) 9.5/10 ! :)S tim exacem :).. je to easy..zapnes program...vyber ISO hry..(manhunt :D ) mno a vyberes ten patch :) (ve slozce s exacem ;) ) A je to:)...za10 s to patchne...hodis do psp a hrajes 8-) je to o mnoho lepsi :) (i kdyz zhorsilo se neco :( treba jako kdyz chces na specialnim miste dat to specialni zabiti...tak nepoznas ze ho davas:-\ ) Nevi NEKDO JESTLI MIRA TOHO JAK DLOUHO DRZIM TO SPECILANI ZABITI OVLIVNI KVALITU KAMERY? :) :wohow: ja uz jsem jinde :)... (red ligts) uz sem to sem psal (kanal :) ) a uz sem ho tam i nacpal :D chi chi chi :) Tekene ty si to dohral? :D nejbrutalnejsi vec? :) Zbran? Kombo? :) hh Acide :) musis se shovat do stinu :) a pockat si nane :).. :D A postupne je odkrouhnout (kdyz nesjou videt pres mrzie nejlepe :) ) a hodit mu tam cihlu (jinak tam jsou zadni dvere...doprava od vychodu ze zachoda..jen nevim jestli tam jde hned ze zacatku...nebo musis projit pres ty kkt a otevrit to z druhe strany!) Nevim jestli ti to co pises prijde tak strasne vtipny ze za kazdym druhym slovem musi byt smile? :roll: je nejakej programek co odstranuje cenzuru? Muzes si vybrat: http://www.zshare.net/download/4597457b49fef0/ http://files.filefront.com/ppf+o+matic3exe/;4467046;/fileinfo.html http://rapidshare.com/files/66788964/Manhunt_2_Uncensored_Patch_usa.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 diky za ten programek s nim je Manhunt2 presne takovej jakej sem cekal ze bude ;) opravdu brutal btw uz maj na krku prvni zaloby, snad jim pomuze to ze to jde bez cenzury rozjet akorad na piratskym FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 diky za ten programek s nim je Manhunt2 presne takovej jakej sem cekal ze bude ;) opravdu brutal btw uz maj na krku prvni zaloby, snad jim pomuze to ze to jde bez cenzury rozjet akorad na piratskym FW kde si vzal ty zaloby? =-O... nema nekdo seznam nazvu misi? :) popradne nebyl by je ochotnej NEKDO napsat? :cry:8) Dekuji... Jinak pro tu lamu co se mi navazi do smajlu...je to moje vec omg...neplet se vuuubec do me...mel by jsi soupat nohama...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 kde si vzal ty zaloby? =-O... taky sem to cetl... bylo to myslim na hrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 kde si vzal ty zaloby? =-O... nema nekdo seznam nazvu misi? :) popradne nebyl by je ochotnej NEKDO napsat? :cry:8) Dekuji... Jinak pro tu lamu co se mi navazi do smajlu...je to moje vec omg...neplet se vuuubec do me...mel by jsi soupat nohama...:roll: např tiscali.games ----> http://www.games.tiscali.cz/news/news.asp?id=24719&r=top Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deeebilek Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 lidi prosím kde mám stáhnout tem censure něco ???prosím už to vidim dobrýý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 pls a patch je kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 pls a patch je kde Zkus si prolistovat tenhle topic :roll: o par stran nazpet...:roll::wohow::blink::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 psal to uz Merlo [url]http://www.zshare.net/download/4597457b49fef0/[/url] [url]http://files.filefront.com/ppf+o+matic3exe/;4467046;/fileinfo.html[/url] [url]http://rapidshare.com/files/66788964/Manhunt_2_Uncensored_Patch_usa.rar[/url] Nauc se cist EDIT//Ta zmena barev(belani atd) tam mam bejt(u ty opatchvany verze)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Tak včera sem přešl misi Sexual Deviants....ta hra mě začíná pohlcovat...opravdu mám dycky radost když někho zabiju :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 sranda s patchem...rikam si, ze to docela je krvave, ale po chvilce premysleni sem to opatchoval, zapnu a hra ma charakter sipkovy ruzenky...premyslim, kouknu na iso a zjistuju ze sem puvodne mel necenzurovanou verzi isa:) (tedy ten patcher funguje i obracene ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Tak včera sem přešl misi Sexual Deviants....ta hra mě začíná pohlcovat...opravdu mám dycky radost když někho zabiju :lol: a takhle děti magořej:roll::lol::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 a takhle děti magořej:roll::lol::D ano je to tak, jinak se ci zeptat ted mám po misi Sexual Deviants ! ještě mě čeká dost misí ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 když se UMDGENem koukneš do ISA tak je tam 18 kol :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 tak sem za kolem Sexual Deviants a ta hra je naprosto super :) hodnoceni davam zatim 9,5/10 protoze inteligence nepratel je celkem slaba,kdyz vas uvidej staci utyct do stinu a nevidej vas takze za to dolu ten 0,5 bod :) jinak ted to du patchnout tak sem zvedavej jak to bude bez ty cenzury vypadat :) EDIT: mam problem s tim patcherem :( stahnul sem z filefronta ten patcher ale nemam k nemu ten soubor ppf,kde ho mam vzit pls?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 tak sem za kolem Sexual Deviants a ta hra je naprosto super :) hodnoceni davam zatim 9,5/10 protoze inteligence nepratel je celkem slaba,kdyz vas uvidej staci utyct do stinu a nevidej vas takze za to dolu ten 0,5 bod :) jinak ted to du patchnout tak sem zvedavej jak to bude bez ty cenzury vypadat :)EDIT: mam problem s tim patcherem :( stahnul sem z filefronta ten patcher ale nemam k nemu ten soubor ppf,kde ho mam vzit pls?? no pokud utečeš do stínu před jejich očima tak tě nenechaj samozřejmě ale i tak je tam přeci jen ta AI trochu slabší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 jinak s tim patchem je ta hra ještě lepší...prostě krvavější.....děkuji.....jinak ted sem udělal kolo Red Light....du na další.....je to Best Friends :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.