amigista Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Mam FSD 3 ,ale u zadne hry na HDD nevidim v menu Xbox Games obaly z her.. proste vsechno je stejne.. Jak tam ty obaly dostanu?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Mam FSD 3 ,ale u zadne hry na HDD nevidim v menu Xbox Games obaly z her.. proste vsechno je stejne.. Jak tam ty obaly dostanu?? dik Po připojení konzole na internet se ti obaly stáhnou automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Po připojení konzole na internet se ti obaly stáhnou automaticky. premyslim, ze se pripojim na internet, ale nevidim v tom nic jineho, nez stazeni tech obalu a nekdy multiplayer, jestli tedy dost lidi xlink pouziva... jaky s tim mas zkusenosti ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigista Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 jak se na ten Xlink mam pripojit?? a jeste mam jeden problem. ten xbox ma nastavene nejake v menu FAMILY nejake heslo a ja nemuzu hrat skoro zadnou hru. Koupil jsme x360 na inzerat a ted nevim jak se toho hesla zbavit. Je to heslo asi na decka aby nehraly krvave hry atd... DIky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 jak se na ten Xlink mam pripojit?? a jeste mam jeden problem. ten xbox ma nastavene nejake v menu FAMILY nejake heslo a ja nemuzu hrat skoro zadnou hru. Koupil jsme x360 na inzerat a ted nevim jak se toho hesla zbavit. Je to heslo asi na decka aby nehraly krvave hry atd... DIky za info Zrovna jsem to tady před chvilkou řešil, já osobně mám heslo 1234. Zkus to a uvidíš. Jinak nevím ale viděl jsem tam někde v nastavení Reset dashboard. Prohledej to a zkus a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Zdravím mám dotaz mám FSD 2 a chtěl bych si dát FSD 3, tak bych se chtěl zeptat jak přehrát stávajcí FSD na ten novou 3. FSD mám uložený na interním HDD a potřeboval bych dostat fsd 3 na externí, nejaký návod stručný. moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Návod jak nainstalovat je hned na první straně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Jenže nikde jsem se nedočetl jak mám ten FSD 3 potom naistalovat na externí disk, jelikož nevím zda mi to dá na výběr kam to chci naistalovat. A jak mám ten původní 2 odinstalovat(vymazat), když ho vlastně budu mít spuštěný abych ho mohl vymazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Kdyz vypalis CD nebo DVD u ISO souboru, tak po spusteni se ti nahodi instalator a tam mas na vyber jestli chces dat FSD na HDD nebo USB. Potom je tam na vyber nazev slozky FSD. Standartne je tam nastaveny Freestyle (ja osobne kdyz delam RGH davam nazev slozky FSD). Tam nastavis teda cestu a pripadne je na vyber stazeni posledni verze, smazani predchozi verze (coz je nutne) a potom napravo mas start install. Co vic potrebujes vedet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigista Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Dotaz. Kdyz mam x360 slim JTAG/RGH a mam X360 pripojeny pres router pojede me internet?? Jde me o ta covers ve FSD 3. Protoze k xboxu se me v pohode priradi IP ,ale porad to haze DNS error,ale router je na 100% OK.. jine zarizeni co jsou v routru tak tam internet jede v pohode,ale na tom x360 to porad haze tu chybu DNS error. Poosim o radu... Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigista Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Tak covers me uz funguji.KONECNE,ale mam dalsi problem. Nemuzu se pripojit na ten Xkain . Nesviti me na xboxu ve FSD 3 v menu network ten connect :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 (upraveno) No tomu říkám jasná odpověď , konečně . Moc díky. Reaguji na ga1far uživatele. Tak se mi povedlo to fsd 3 dostat na USB disk, ale ten starý jsem tam musel nechat, jelikož mě to při instalaci sice nabídlo odstranit starší verzi ale stejně mi ji to neodstranilo a zůstala na interním. Po instalaci jsem jen v dashlunchi (který se sám spustí po instalaci FSD3) zadal v políčku start usb0 fsd3 (místo HDD1 fsd2) a pak už to bootovalo normálně z USB FSD3, kde jsem pak normálně raději složku s FSD 2 na interním HDD1 vymazal. Takže výsledek na mém dual nand Deamonu - Když zapnu deamon čip (vzadu na xboxu - modrá idikace pomocí led) spustím xbox nabootuje mi frestyle 3 , když ho vypnu nabootuje normálně origo xbox dashboard. Píši to jen proto kdyby měl někdo dual nand a nevěděl jak to naistalovat. Upraveno Říjen 14, 2012 uživatelem Mikeq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 oops mám ♥♥♥♥ dotaz :? musím to rozbalit to FSD3 iso ? nebo to můžu vypálit jen ISO nerozbalené ? díky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 ISO = obraz disku, vypális ho pomocí programu na vypalování který jako vstupní formát iso podporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R0bin Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Oukej dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomulkaaa Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Je ta verze už vychytaná, nebo má ještě mouchy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 vychytana asi ne ale nehazi mi to zadny crashe funguje normalne jen mi dost vadi ze to jde ovladat i kinectem prapodivne a kdyz ho necha clovek zaplej tak to obcas dela halo taky by mohlo bejt zamavani pro aktivaci jak v nxe a ne ze ti to vidi obe haksny a uz te to cte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Čau hele stahl jsem to ISO na prvni strane vypalil vše v poho a když jsem to zapl tak mi normalne naběhla obrazovka freestyle dash 3 tak jsem tam zatrhl to install a když to pustim tak mi to napíše Fatal Crash a vypadne to zkoušel jsem to stahnout znova a vypalit ale uděla to to samy nevite někdo co s tim??? díky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Tak tam zaškrtni všechno co tam je nabídnuto při té instalaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Může mi někdo napsat jednoduchý postup pro amatéra? Mám RGH 2.0 a nemám flash mechaniky, jak tedy bez problému nainstalovat FSD 3? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 a co ma podle tebe spolecnyho flash mechaniky s FSD 3 ? ja bych rek ze naprosto nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Říjen 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Uplne stejne jak je popsano. Flash na to nema vliv, kdyz mas RGH. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Mám FSD 2.0 Má smysl si ted instalovat FSD 3.0 nebo zatím není třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Je to nova verze. Opravene bugy, vyssi stabilita + podpora kinectu. Zalezi na tobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 (upraveno) Nejsem takový znalec jak vy. Fakt děkuji za rady. Může mi někdo napsat, jak provést instalaci FSD 3 (jaký soubor kam přetáhnout) přes HDD, kam co přesunout a spustit. Nechce se mi to vypalovat. Upraveno Říjen 18, 2012 uživatelem T.z.V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.