ga1far Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 A dal jsi odstranit starou verzi? Je to v instalatoru na zaskrtnuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sxRider Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Jo dal, teď jsem instaloval na jiném xku a vše v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Jakou verzi Dashlaunche tam mas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sxRider Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 Mám tam 3.04, jedná se o Fat verzi myslím Corona. Na tom druhém mám taky dashlaunch 3.04 , ale je to slim a tam to jede v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sxRider Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Tak už to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Ahoj, prosím vás proč mi nejde nahrát jakokoli hra z origa HDD od Mrkvosoftu do Game Library? Z File Manegmeru když si hru najdu a zapnu tak v poho jede. Když mám hru na flešce tak si jí v Game Paths můžu najít a nastavit a v Game Library je. Ale to samí akorát z origa HHD mi to nejde? nevíte proč? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Zdravím, mám dotaz jak vypnu to posr... ovládání kinectem v FSD, ale aby to pak jelo ve hrách. předem díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 V cem byl problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 V tom že když se mi objevilo ovládání xboxu ve FSD3 tak mi zničeho nic začala přeskakovat a scroolovat FSD nabídka, ale zjistil jsem že když se člověk před tím nehýbá tak to docela jde, ale pokud se to rozjede tak už to je k nezastavení ani ovladačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Vysla nova verze FSD s podporou LINK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Listopad 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 V tom že když se mi objevilo ovládání xboxu ve FSD3 tak mi zničeho nic začala přeskakovat a scroolovat FSD nabídka, ale zjistil jsem že když se člověk před tím nehýbá tak to docela jde, ale pokud se to rozjede tak už to je k nezastavení ani ovladačem. Staci pripazit s rukama pred sebou a ovladani kinectem se vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 Vyzkouším a asi to půjde, každopádně díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 kazdopadne link vypada hodne zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 (upraveno) Jak je to stěmi porty atd.? Upraveno Listopad 27, 2012 uživatelem houba139 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 kazdopadne link vypada hodne zajimave Link.. to je oznaceni noveho FSD nebo co?? kde to najdu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Do toho vlákna jsi přispíval také, takže ho musíš mít ve sledovaných a tím pádem by jeden předpokládal, že tam ty příspěvky i čteš ;) http://console-forum.net/tema/148765-xbslink-nova-moznost-hrani-her-online/page4?p=1293837&viewfull=1#post1293837 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupl3xx Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Novej FSD je ke stažení zde http://www.realmodscene.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=218 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Lidi prosím vás, čím to může být, že po aktualizaci FSD3 nebo nahrání nového odtud, tak my vyjede tabulka F3 Crashed a musím najet do NXE a dát tam dřívější verzi FSD3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Taky by mě tohle zajímalo, jelikož po tomhle se nemůžu dostat ani do starýho fsd a nemůžu anaistalovat ani to starý znova :(, vůbec nevím co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Taky mi to delalo kdyz sem dal update z FSD na betu, me pomohlo uplne vypnout xko a potom zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Mě se xko při spuštní inastalace FSD automaticky vypne, nebo sekne, jakmile je připojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupl3xx Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 tak to neaktualizuj a smaz velou slozku s fsd3 a rozbal tam znova obsah archyvu, co jsem sem daval par postu zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Taky mi to delalo kdyz sem dal update z FSD na betu, me pomohlo uplne vypnout xko a potom zapnout. přesně to mi taky pomohlo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Tak se mi to ráno podařilo rozchodit, normálně s instalačkou na cd a jelo to, nechápu to, včera ne a dnes jo. Takže problém zatím vyřešen :). Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 hmm tak mě po vypnutí a opětovném zapnutí najede logo Xboxu a pak se Xbox vypne, tak teď nevím co s tím?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.