codek Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Je k rozběhnutí této metody potřebný přístup k routeru ? Prostě jak se do prohlížeče napíše 192.168.1.1 nebo tak a tam se přihlásíte atd. Protože nemám heslo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 tak resetni router a budes mit defaultni heslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Takže to k XBS Linku je potřeba ? No právě to bych klidně udělal ale neumím to pak nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Zdravím chtěl bych se zeptat jestli u používání XBSlink hrozí ban. Mám RGH slimko. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Tak to je sned jedno když máš RGH ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Leden 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 Zdravím chtěl bych se zeptat jestli u používání XBSlink hrozí ban. Mám RGH slimko. Díky Nehrozí žádnej ban na konzoli.. více se dozvíš na xbslink-online.cz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Možná by neškodilo na první stránku k návodu napsat, ŽE TO NEJDE PŘES WIFI!!!!!!Imho dost důležitá informace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Možná by neškodilo na první stránku k návodu napsat, ŽE TO NEJDE PŘES WIFI!!!!!!Imho dost důležitá informace :) No Tonylee to tam muze dopsat ale snad te to neodradi s nama hrat.XBSlink je dost kruta vec - paris online zdarma a nic neresis :-) Ja osobne uz singly skoro vubec nehraju kdyz existuje tady takova suprova vec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Odradi, protoze mam xko uplne nekde jinde nez xbox a kabel neni moc prakticky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Leden 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 Když chytám na ntb wifinu a natáhnu z ntb kabel do xboxu a nasdilim přes ten kabel připojení,půjde to?:-D .. Popř nějak nasdilet z ntb připojení do routeru taky přes kabel a z routeru natahnout druhej kabel do xka ?? Rozumí tomu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomulkaaa Odesláno Leden 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2013 Dost podstatná věc, že to nejde přes wifi :D já to zkoušel jen přes wifi. Už jsem na to úplně zanevřel a hraji to přes system link touto možností: http://console-forum.net/tema/153337-teamfsd-jqe360-link-hrajte-stazene-hry-po-internetu-zdarma-neni-treba-pc?highlight=system+link funguje bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Dost podstatná věc, že to nejde přes wifi :D já to zkoušel jen přes wifi. Už jsem na to úplně zanevřel a hraji to přes system link touto možností: http://console-forum.net/tema/153337-teamfsd-jqe360-link-hrajte-stazene-hry-po-internetu-zdarma-neni-treba-pc?highlight=system+link funguje bez problémů Teď ta možnost hrát online přes nový FSD je nová alternativa XBSlinku ale stejně při obou způsobech musíš mít připojený xko přes kábel.... Výhoda XBSlinku je ta, že si v pohodě můžeš uzavřít místnost třeba pro 12 hráčů ... XBSlink je lepší ale musíš mít při tom zaplý PC no :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 U fsd pluginu potreba kabel neni!!!!!Nesir nepravdy!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 U fsd pluginu potreba kabel neni!!!!!Nesir nepravdy!!!! Sorry tak to jsem fakt nevedel !! Tak to je mazec,v tom pripade je to oproti XBSlinku fakt velika vyhoda pro mnoho lidi co to odrazovalo tahat kabl!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomulkaaa Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 jj normálně to valíme přes wifinu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comandsk Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 jako preco si zmazal moj prispevok klidne mohol niekomu pomoct fakt mudro si to vymyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HASANCRAZY1 Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 (upraveno) Ahoj. Dnes sa hrá turnaj v F1 2012 cez XBSlink s verziou PC-ethernet-XBOX. Kto má záujem môže sa prihlásiť na http://xbslink-online.cz/index.php. Radi privítame nových hráčov. Pokiaľ hravate väčšina cez nový FSD tak sa môžeme dohodnúť poprípade. Upraveno Únor 10, 2013 uživatelem HASANCRAZY1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajano Odesláno Únor 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 Ahoj, předem se omlouvám za další možná hloupý dotaz, ale potřebuju poradit. Připojil jsem kabel do Xboxu pak do routeru ZCOMAX a z routeru do PC. Problém je ten, že v XBSlink mi to stále píše port closed a když jsem chtěl v xboxu udělat test připojení s pc tak mi to napíše PC Not Listed, proto se chci zeptat jak nebo co nastavit v pc aby to komunikovalo mezi sebou?? v pc ve správci to hlásí Xbox jako neznámé zařízení,ale já nevím jak to udělat aby to komunikovalo. Nezlobte se za dotaz a případně moc děkuji za pomoc a odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 Ahoj, hraj přes system link přímo v xboxu, je to jednodušší a běhá to v pohodě. Na XBSlink mám taky porty zavřené, nejde jen zakládat hry, připojovat se ano. To samé v system link, při testu mám porty FAILD, ale normálně se připojím, jen nemůžu založit místnost. Ale jak říkám system link v xboxu je podle mě jednodušší. Dens se jede turnaj v F1 2012, tak pokud má někdo zájem o online hraní i jiných her: www.xbslink-online.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnzL Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 přidejte si mě taky :) skype hanzel12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Květen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 18.5.2013 startuje nový ročník šampionátu "F1" - kdo má chuť si zahrát - registrujte se http://www.xbslink-online.cz/viewtopic.php?f=21&t=252 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jameson Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Po delší době sem se chtěl mrknout jestli se něco nehraje na xbslink-online.cz a stránku mi to nenašlo. Je to dead? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Květen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2014 Právě jsem si nechal nastavit router a vše kolem, dle návodu. Rád bych zkusil jestli to funguje, najde se někdo, kdo by s tím pomohl? Založil hru, případně poradil? Zatím to tu vypadá mrtvé. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.