Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Medal of honor warfighter

chipomil

Recommended Posts

Snad to nebude tah hrozný..

Ptá se vás hra na začátku jestli HD textury chcete instalovat i když je tam složka 00000002 hozená? Spustit jde ale jestli jsou nainstalovaný čert ví..

EDIT: tak nejsou, je to hrozný a je to dost poznat třeba na oblečení ostatních

Upraveno uživatelem Mígl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 139
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Snad to nebude tah hrozný..

Ptá se vás hra na začátku jestli HD textury chcete instalovat i když je tam složka 00000002 hozená? Spustit jde ale jestli jsou nainstalovaný čert ví..

Tak znova - instalovat HD textury pokud to máš na RGH položkou z menu hry nejdou.Jestli se ti ta volba objeví, máš je tam špatně nakopírované.Pokud volba zmizí sou tam nakopírované a vidí je to

(tím si vlastně udělal tu instalaci)

HD textury pro MoH : Warfighter patří na interní disk/jednotku (klidně na interní 4GB) do Content\0000000000000000\45410993\00000002\ a soubor se jmenuje 4541099300000000

a má cca 1.6GB. Z externího disku nejdou a nikdy nepůjdou než se na to zase někdo zeptá.

Upraveno uživatelem xmod
Odkaz ke komentáři

xmod na 4 gb interní paměti jsou nefunkční.vlastní skusenost.alespon u mně z interní nefungovali

ten samej problém byl u batlefield 3

Nesmysl.Fungují, ověřeno několikrát.Je to stejné jako u BF3.Samozřejmě musíš v nastavení FSD mít na tuto složku přidanou cestu (content/16 nul).

Xbox hledá na všech fatx zařízeních složku content,takže můžou být na interním disku, interní paměťovce (to je stejné jako disk, akorát menší kapacita) a samozřejmě i na Fatx flashce

Upraveno uživatelem xmod
Odkaz ke komentáři

tak nevím mně to prostě fakt nechtělo jít a byly nastavení i cesty.sam jsem to hledal a na xboxiso je ohledne toho těma a hodně lidem to z interní nefrčí

Potom jediný co mě napadá je to,jeslti to náhodou není tím, kde je jakoby profil ze kterého se to hraje - a na tom samém musí pak být i ty věci.Já to testoval na Trinity i Coroně 4GB only (bez přidaného interního disku) a tam to šlo.Víc konzolí na vyzkoušení tu aktuálně nemám :-)

Upraveno uživatelem xmod
Odkaz ke komentáři

Tak znova - instalovat HD textury pokud to máš na RGH položkou z menu hry nejdou.Jestli se ti ta volba objeví, máš je tam špatně nakopírované.Pokud volba zmizí sou tam nakopírované a vidí je to

(tím si vlastně udělal tu instalaci)

HD textury pro MoH : Warfighter patří na interní disk/jednotku (klidně na interní 4GB) do Content\0000000000000000\45410993\00000002\ a soubor se jmenuje 4541099300000000

a má cca 1.6GB. Z externího disku nejdou a nikdy nepůjdou než se na to zase někdo zeptá.

To neni možný tak to přesně mam, vedle složky 00007000 a nejde to..to nechápu

Odkaz ke komentáři

nevím fakt netuším čím to může bejt ale ja to pak skopčil na interní a byl klid.je to jenom můj osobní poznatek pro ty kterým by to nechtělo jít

No však, to by mohla být ta příčina.Jeslti máš paměťovou jednotku A zároveň i interní disk, pak to nejde na té paměťovce, protože to hledá na disku (respektive na "primárním" úložném zařízení, odkud je profil se kterým se hraje).Ale to je jen teorie co mě teď napadla.

Odkaz ke komentáři

Na tuhle hru jsem se těšil a musím říct,že mně teda vážně zklamala.Je nedoladěná po všech stránkách(hraju teprve asi hoďku max.,ale to se pozná).A nejhorší je,že hlavně po tý hratelnostní(míříš sniperovkou přímo na týpka a nemůžeš ho sejmout a když už se to náhodou povede a všechno vystřílíš,tak tu sniperovku nemůžu odhodit a jít dál).Grafika taky nemastná.Po tom,co jsem dohrál Halo 4,který bylo SUPER,nevim,nevim.A to mám vojenský akce rád!

ja bych ti oponoval prave u ty snajperky je vliv vetru kulka pada vzdalenosti je to aspon realnejsi je videt i stopa o nejakejch grafickejch orgiich na xboxu stejne nemuze bejt rec kvuli zastaralymu hw ale z tech ingame videi mi docela padla celist zabugovany to teda ale je docela fest vcera se mi treba neobevovali ukoly misto toho do me strilel spolecnik jak jsem se k nemu priblizil ale stacil restart kapitoly a ok zvedavej jsem na pc verzi v plnejch detajlech jak na tom bude

Odkaz ke komentáři

To neni možný tak to přesně mam, vedle složky 00007000 a nejde to..to nechápu

Hmm...mě mate to, že to máš obojí narvané v jedné složce.Zkus to tak jak to mám já (každý disk jinde)

DVD2 v GOD v hdd1:\games\45410993\00007000 (tam mám všechny GOD hry)

DVD1 (jen obsah složky content) jak jsem popsal v hdd1:\Content\0000000000000000\45410993\00000002\4541099300000000

Na obojí přidaná cesta v manage game paths a oscanováno.

Cesty mám na

hdd1:\games

hdd1:\Content\0000000000000000

Obojí 4 úrovně scannování

Možná tomu vadí míchání GOD a extrahovaných věcí v jedné složce

Upraveno uživatelem xmod
Odkaz ke komentáři

Hmm...mě mate to, že to máš obojí narvané v jedné složce.Zkus to tak jak to mám já (každý disk jinde)

DVD2 v GOD v hdd1:\games\45410993\00007000 (tam mám všechny GOD hry)

DVD1 (jen obsah složky content) jak jsem popsal v hdd1:\Content\0000000000000000\45410993\00000002\4541099300000000

Na obojí přidaná cesta v manage game paths a oscanováno.

Cesty mám na

hdd1:\games

hdd1:\Content\0000000000000000

Obojí 4 úrovně scannování

Možná tomu vadí míchání GOD a extrahovaných věcí v jedné složce

Ty jo to je asi pravda já rvu tu složku 0000002 z Browseru do složky kde jsou jen hry s Godu, musim to udělat jako normal hru tam kde mam hry z Browseru..

Upraveno uživatelem Mígl
Odkaz ke komentáři

Já když hru rozbalím v imagebrowseru, vymažu system update, poněvadž nemám ješte nový dashboard, textury hodím na interní hd a hra je vidí, bo se mi nabídka instalace nenabídne, ale i tak to po mě chce při kliknutí na single player dvd se singlem, přitom to mám rozbalené, takže už fakt nevím. Navíc když hru předělám do iso2god, tak se mi ani na starém dashboardu nespustí, napíše error, takže iso2god složku s updatem neodstranuje....

Odkaz ke komentáři

takhle jak pise dany to prave funguje na stopro mel by si promazat data z tech prehozu na ruzny disky, mam to stejne jak bf 3 na internim disku v jedny slozce hru z god v content atd pod 7000 a 02 vedle hd content

to jak psal xmod neni nutny mit to jinde kdyz nam to funguje vse v jedny slozce z interaku ale jeho dedukce o primarnim hdd je urcite spravna

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu