tekken90 Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 ^^ http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_DualShock_3_Compatible_Games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HardyBlizz Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 da se koupit i jen s DS3 bez sis-axise ?? Ted si chci kupoat nejspis ps3 a je na tom e-schopu napsane, ze je k tomu ds3 ovladac, tak by me zajimalo, jestli na nem bude aj sisaxis, nebo jen ten ds3, bez sis-axise :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kixik Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Ahoj, DS3 se bez six-axise nedela. Je to vlastne six-axis rozšířenej o vibrace. Takze nemusis mit strach ze by jsi o nej prisel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychloun Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 ja mam jenom obyc sixaxise a chtel jsem koupit treti DS3, ale po tom co sem ho vyzkousel u kamose, kdy mi po dvou hodinach byla ta vaha neprijemna a vibrace pak spis otravovaly v MK, tak uz ho nechci :P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 vibrace můžeš vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychloun Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 a kde vypnu tu vahu DS3 :)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 ^^ delas si srandu? :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Objevil jsem, ze krome standardnich barev (cerna, v JP i bila a stribrna) vysly i dalsi 2 barvy DS3 - cervena a modra. :) Jen informuju, kdyby nekdo nevedel. (Tyto fotky vypadaji dost zatmavene, takze brat s rezervou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Mile mě ten nový ovladač překvapil.:thumbup:Poprvé jsem nabíjel před týdnem, hraji něco kolem 2 hod. denně, a ukazatel ukazuje 1/2 kapacity. Na to že bat. ještě není zformatovaná , to je paráda.První nab. trvalo asi 2 hod.Měl jsem PSX, PS2 , a myslím že tento je nejlepší.Už jen to že nemá kabel...... byl bych ochotný i denně nab. jen abych se zbavil kabelu.Jen asi jedinou výtku mám.....Tlačítka L2 R2 mohly zůstat jako na minulých.Je to ale o zvyku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 To mluvis o ovladaci na PS3 celkove? A tlacitka R2 a L2 jako na tech minulych? neblazni, dyt je to moderni konzole, to by neslo aby se jenom mackaly jako obycejny tlacitka, to bys o hodne prisel. Dyt tim se da prave regulovat plyn a brzda v zavodnich hrach a to je ohromny plus. Kdyby to bylo jako predtim tak bys dal rovnou plnej plyn, to uz by dneska neslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Já vím, že se jimi ovladají plyn, brzda,někde jsem četl, že to má více připomínat spoušt....že můžeš pomalu namačkávat.Prostě jsem byl zvyklý na ty ovl. staré.Neřeš to, psal jsem .... že to je o zvyku.:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.