Talimancer Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Dobry den jsem nove majitelem xka s RGH. Nejakym zpusobem sem se naucil prevadet hry v ISO2GOD konkretne FORZU horizon stahl jsem ji s piratebay....prevedl ji dal na flesku a prdl do xboxu nakopiroval do HDD1/ CONTENT/00000000000000000 Vse probehlo v poradku ale hra se mi nezobrazila mezi hrami...restartoval jsem konzoli...po najeti do freestyle sem ji tam uz mel, ale bez obalu...To by jeste nevadilo ale kdyz na hru najedu je tam napsany This is installed game. To play, insert original game disc. Kdyz ji spustim tak samozrejme mi vyskoci tabulka no zlkratka nezahraju si ju nevite prosim v cem muze byt problem?? Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 To že se ti hra nezobrazí je kvůli toho že tu složku, kde hra je musí xbox nejprve prohledat aby vědělo, že tam nějaká hra je, takže stačí na ovládači zmáčknout tlačítko xboxu a dát ok, pak že se ti nezobrazil obal - zmáčkneš Y a dáš refresh artwork (teď nevím jak je to tam napsané) obaly, .... se ti stáhnou. Jaký máš DB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Neni nahodou sekce otazky a odpovedi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Máš zadáné cesty ke složkám s hrami? Psal jsem tu o tom návod. Settings > Game Paths tam to nastavíš. Jinak zkus hru spustit z toho adresáře kam si jí nakopíroval přes ten první soubor co tam je ještě dříve než otevřeš celou složku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy__Jones Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 JJ na stopro jde o cestu k souboru pokud pouzivas FSD staci hru nakopirovat kamkoliv do slozky kde kni mas cestu nemusi bejt ani v contentu , proste to prskni mezi ostatni hry a pobezi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygyn Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 Zdravím, mám stejný problem a hraní s GAME PATHS nepomáhá. Mne se načelty artworks, jen to píše tuto hlášku " This is installed game. To play, insert original game disc" a hry nejdou spustit. ISO2GOD proběhl OK, tkaže nevím kde je problem. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 16, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 Zadna hra ti nejde spustit?Jakou mas verzi dashboardu?Mas upravu RGH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygyn Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 DB 16747, FSD 3.0 něco beta myslím. Kinect mi nelej, tak jsem to updatoval přes USB s 16747 updatem a ten se rozjel. RGH mám, alespoň kde mi to udělali tak mi to tvrdili. Vzhledem k tomu, že mám FSD bych asi tipoval, že tam bude :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 Jdi do originálního dashboardu a tam tu hru vymaž. Pravděpodobně si ji instaloval klasicky už jednou předtím než sis nechal udělat RGH a tyto hry fsd nespustí. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 No já nevím ale píše, že udělal z USB update na 16747 ale to přece na RGH jen tak updatovat nemůže.... Nedokurvil to celé tímto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygyn Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 Řídil jsem se tímto. Aktualizace avatarů a kinectu : 1. Stáhneme již upravený $$ystemUpdate zde : http://www.uloz.to/xVEK7F76/ystemupdate-rar 2. Pomocí winraru to rozbalíme rovnou na prázdnou flešku 3. Flešku můžeme zastrčit do zapnutého xboxu . Pokud nám to aktualizaci nenabídne hned , tak spustíme xexmenu , nebo nějakou hru . Potom by to mělo update nabídnout . 4. Tím je celá aktualizace hotova . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygyn Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 Vymazal jsem všechno v tom dashbordu, restartoval, nahrál znova a nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 16, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 (upraveno) To si ale aktualizoval jen avatary a kinect! Flashnul sis i novy DB do Xka, co je v navodu vyse (pred aktualizaci avataru)? Podle me ne,ty sis jen nahral avatary pro DB16747 ale nenahral si novy DB do Xka! Upraveno Červenec 16, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygyn Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 (upraveno) ten BD 16747 už tam byl s RGH. Nefungoval jen Kinect a psalo to že to chce update. Tak jsem to zkusil Upraveno Červenec 16, 2014 uživatelem Grygyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 16, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 (upraveno) Kdyz uz jsi tam mel novy DB tak proc si nahraval avatary z flashky,to nechapu! Jestli sis neco nedoku...!Asi bych to vzal k flasherovi co ti delal to RGH at se ti na to mrkne! To RGH mas ted nove udelane?Nebo ho mas uz delsi dobu a hry ti normalne sly? Upraveno Červenec 16, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygyn Odesláno Červenec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2014 Tak už to jede. Zkusil jsem přeinstalovat XEXmenu a rozjelo se to. I když to tu hlášku ukazuje I tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygyn Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2014 Ještě jeden poznatek. Nahrávejte hry opravdu z total commanderu. Fillezila z Ubuntu mi nespouštěla hry. Ty co jsem kopíroval z Windlí a Totalu jednou, ale z Fillezilly ne. Jinak öbrazovka stejná ale hry to spustí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.