cukrik Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Zdravím lidi.Pomohl by mi prosím někdo nainstalovat kinect?Mám udělané nové RGH a chce to update na kinect.Vím,že nemůžu na xbox live,tak kdyby mi někdo poradil kde mám co stáhnout a jak do udělat.Zkoušel jsem už tady nějaké rady ale nic nepomáhá.Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 treba doinstalovat knihovny z oficielniho updatu dashboardu ve verzi kterou mas stahni update kterej potrebujes rozbal na flashku ve fat32 a prejmenuj ze $systemupdate na $$ystemUpdate vloz do usb xboxu a potvrd aktualizaci pozor na verzi dashbordu at si neoddelas rgh musi byt stejna ktera je nainstalena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukrik Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Verzi dashboardu mám na 2016... když dám klasický xbox.Kde to můžu stáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Verzi dashboardu mám na 2016... když dám klasický xbox.Kde to můžu stáhnout? Verze dashboardu 2016 neexistuje.Je to číslo ve formátu 2.0.xxxxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 já mám verzi v FSD menu 14699, tak jak to mám prosim udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 já mám verzi v FSD menu 14699, tak jak to mám prosim udělat? Nečekaně úplně stejně jak píše chipomil, akorát použiješ aktualizaci verze 14699 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 no a kde to mám stáhnout? na oficialnich strankach tam to neni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Skutečně zapeklitý problém http://lmgtfy.com/?q=14699+update+download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George77 Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Prave jsem resil stejny "problem" :) Postup je jednoduchy - stahnout update podle verze dashboardu, ktery mate - http://www.jogimods.com/downloads/xbox360/ - zformatovat flashku na FAT32 - rozbalit archiv na flashku a adresar $systemupdate prejmenovat na $$ystemUpdate - vlozit flashku do XBOXu a zapnout - potvrdit update (po me chtel update 2x) Postup vyzkousen na dashboard 14699, Jasper konzoli s RGH1.1 od Kanalizatora. Nevim jak moc je tento postup ne/bezpecny, ale me probehl ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Prave jsem resil stejny "problem" :)Postup je jednoduchy - stahnout update podle verze dashboardu, ktery mate - http://www.jogimods.com/downloads/xbox360/ - zformatovat flashku na FAT32 - rozbalit archiv na flashku a adresar $systemupdate prejmenovat na $$ystemUpdate - vlozit flashku do XBOXu a zapnout - potvrdit update (po me chtel update 2x) Postup vyzkousen na dashboard 14699, Jasper konzoli s RGH1.1 od Kanalizatora. Nevim jak moc je tento postup ne/bezpecny, ale me probehl ok. Ano, je to skutečně to samé, co sem chipomil psal už 15.11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rrobertto Odesláno Leden 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2013 ahojte,mam xbox360S rgh dashboard 2.0.16202 problem neviem nainštalovat kinect ani poodla navodu.mam aj druhy xbox360 jasper s flash LT3.0 dashboard 2.0.16202 a tam to ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Ahoj prosim o radu jak na kinect bouzel tehle postup my nefunguje predem dekuji za odpoved mam dash :16197 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 24, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Pokud nemáš dohraný update DB, který mimo avatarů dohraje i soubory kinectu, musíš ten update provést a to stejnou verzí, jakou máš teď v konzoli nainstalovanou. Předpokládám, že pokud ti nejde kinect, nemáš ani oblečky u avatarů (jen šedou postavičku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Drago ano mam jen sediveho avatara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 tak kdyz ti to nechce pustit je moznost jinak pojmenovat ten update velky U maly u atd . nebo nic neprejmenovavat a povolit update (zrusit blokovani updatu) v dashlaunch updatovat a opet zapnout noupdater na true jen bacha na stejnej dashboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.