xmod Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 ta Forza 4 stejne nejde kaslu na to mam to presne jak jsi mi poradil disk 1 v hdd1:/hry/4D530910 a 2 v content 16x0/4D530910/00000002. a stim mazanim kdyz dam zlute kolecko u hry v knihovne a pak smazat tak to trva strasne dlouho a obcas mi zamrzr Xko. Určitě to tak nemáš, jinak by to šlo, ale ok, vzdej to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Určitě to tak nemáš, jinak by to šlo, ale ok, vzdej to :-) Presne tak. Nechapu lidi co tvrdi ze to tak maji,kdyz to tak nemaji :D Prece kdyby to tak mel,tak mu to jede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Ja to tak mam kdyztak muzu poslat i screenshoty z Xka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 (upraveno) Presne tak. Nechapu lidi co tvrdi ze to tak maji,kdyz to tak nemaji :D Prece kdyby to tak mel,tak mu to jede :-) Tak tak, zatím to vždy byl problém mezi klávesnicí a židlí tj nerespektování návodu (neaktuální FSD,nevypnutý starý swap plugin,umisťování DLC na externí disk kde nefungují, ...) Upraveno Prosinec 9, 2012 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 a ja si myslim ze si v tom delas zbytecne peknej bordel bejt tebou bych dvd1 a content z dvd2 cili dlc od sebe vubec neoddeloval dokud poradne nevis co a jak narval bych to na interak oboje spravne zarazeny v jedny slozce a musi ti to jit sice xmod psal ze ma jiny zkusenosti tim se s nim nechci dohadovat ja to mel vzdycky pohromade a nikdy sem s tim funkcne problem nemel dalsi vec pletes do toho swapovani disku forza dvd2 je jen dlc ve slozce content nema co docineni s plnohodnotnym hernim diskem teda ani se swapovanim ne dvd1: cele pres iso2god vznikne 4D530910/00007000/........ dvd2: iso do imagebrowseru a vyextrahovat pouze slozku content vznikne 4D530910/00000002/......... jesti kopirujes cely dvd2 z img browseru a ne jen obsah content nediv se ze to nejde oboje nakopirujem na hdd interni cesta: hdd1:/content/0000000000000000/4D530910/2slozky 00007000-hra,00000002-dlc z dvd2 ve fsd dame smazat v setings data her at v tom nema xbox bordel oscanujeme knihovnu her znovu a hrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 (upraveno) a ja si myslim ze si v tom delas zbytecne peknej bordel bejt tebou bych dvd1 a content z dvd2 cili dlc od sebe vubec neoddeloval dokud poradne nevis co a jak narval bych to na interak oboje spravne zarazeny v jedny slozce a musi ti to jit sice xmod psal ze ma jiny zkusenosti tim se s nim nechci dohadovat ja to mel vzdycky pohromade a nikdy sem s tim funkcne problem nemel dalsi vec pletes do toho swapovani disku forza dvd2 je jen dlc ve slozce content nema co docineni s plnohodnotnym hernim diskem teda ani se swapovanim nedvd1: cele pres iso2god vznikne 4D530910/00007000/........ dvd2: iso do imagebrowseru a vyextrahovat pouze slozku content vznikne 4D530910/00000002/......... jesti kopirujes cely dvd2 z img browseru a ne jen obsah content nediv se ze to nejde oboje nakopirujem na hdd interni cesta: hdd1:/content/0000000000000000/4D530910/2slozky 00007000-hra,00000002-dlc z dvd2 ve fsd dame smazat v setings data her at v tom nema xbox bordel oscanujeme knihovnu her znovu a hrajem Což je naprosto to samý co radím já, akorát ti to funguje z jedné složky a ne odděleně.O tom contentu, že má kopírovat jen ten už sem psal taky.Zkusil jsem to teď znova na čistém disku a funguje to obojí i rozděleně i obojí v content/16 nul, takže prostě dělá v tom postupu někde chybu. Ještě existuje jedna možnost.Rozbalit i první disk na jednotlivé soubory browserem, ten content z dvd 2 tam přihrát a tím to jakoby spojit do jedné celkové složky a z té to pak spustit.Pak už se nic neswapuje. Upraveno Prosinec 9, 2012 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 jasny jak pises je to vpodstate stejny i ta treti moznost co pises musi jit podle me tam akorat kopci cely dvd2 nebo ma nekde chybu v ceste dle toho co psal se ale nezda tak nevim kde je zakopanej pes jestli to zkousel vickrat ruzne a nepromazaval knihovnu dle dotazu na mazani bych se nedivil tak to muze bejt tim treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 (upraveno) a ja si myslim ze si v tom delas zbytecne peknej bordel bejt tebou bych dvd1 a content z dvd2 cili dlc od sebe vubec neoddeloval dokud poradne nevis co a jak narval bych to na interak oboje spravne zarazeny v jedny slozce a musi ti to jit sice xmod psal ze ma jiny zkusenosti tim se s nim nechci dohadovat ja to mel vzdycky pohromade a nikdy sem s tim funkcne problem nemel dalsi vec pletes do toho swapovani disku forza dvd2 je jen dlc ve slozce content nema co docineni s plnohodnotnym hernim diskem teda ani se swapovanim nedvd1: cele pres iso2god vznikne 4D530910/00007000/........ dvd2: iso do imagebrowseru a vyextrahovat pouze slozku content vznikne 4D530910/00000002/......... jesti kopirujes cely dvd2 z img browseru a ne jen obsah content nediv se ze to nejde oboje nakopirujem na hdd interni cesta: hdd1:/content/0000000000000000/4D530910/2slozky 00007000-hra,00000002-dlc z dvd2 ve fsd dame smazat v setings data her at v tom nema xbox bordel oscanujeme knihovnu her znovu a hrajem Ja extrahoval cely disk 2 presne podle navodu a tak jak ho Xbox image browser udelal nakopiroval na interni disk (krome systemupdate) do slozky hdd1:/content/0000000000000000/4D530910/00000002.Pokud pokud dobre ctu nikde se tam nepise ze se ma extrahovat jen content. a pak jsem zkousel kopirovat i jenom ty 4 velke soubory.stahuju znova disk 2 a zkusim to podle tebe.Dik Upraveno Prosinec 9, 2012 uživatelem Artien Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Ja extrahoval cely disk 2 presne podle navodu a tak jak ho Xbox image browser udelal nakopiroval na interni disk (krome systemupdate) do slozky hdd1:/content/0000000000000000/4D530910/00000002.Pokud pokud dobre ctu nikde se tam nepise ze se ma extrahovat jen content. a pak jsem zkousel kopirovat i jenom ty 4 velke soubory.stahuju znova disk 2 a zkusim to podle tebe.Dik Že máš extrahovat jen content jsem ti upřesnil tady v tématu včera už v 15:16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Tak tak, zatím to vždy byl problém mezi klávesnicí a židlí tj nerespektování návodu (neaktuální FSD,nevypnutý starý swap plugin,umisťování DLC na externí disk kde nefungují, ...) Ja se svama nechci hadat mam Xko jen tyden a proto jsem psal o radu a vazim si toho ze chcete pomoct ,ale obcas mi pripada ze lidi urazite a neverite tomu co pisou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 (upraveno) Ja se svama nechci hadat mam Xko jen tyden a proto jsem psal o radu a vazim si toho ze chcete pomoct ,ale obcas mi pripada ze lidi urazite a neverite tomu co pisou. Pokud tě uráží snaha ti pomoci tak to tu urážím kdekoho ....A to, že lidé nečtou a pak ani vlastní chybu nepřiznají tu je vidět dnes a denně takže když někomu nejde návod který všem ostaním normálně funguje, nediv se, že se radši ptáme na základy.Zatím ve všech případech co se tady vícediskového hry probíraly a o kterých vím se to "vyřešilo" tak, že to člověk udělal tak jak měl Upraveno Prosinec 9, 2012 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artien Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 ok zkusim to znova az dotahnu ten druhej disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drumicek Odesláno Únor 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2017 Ahoj, Vím že je toto téma asi mrtvé už, ale i přesto musím říct že mě to taky nejde :D, Zkoušel jsem všechno, dokonce i jiné IMAGE ale bohužel netuším proč to nejde. Spustím to a a zamrzne mi celá aurora, a Xko se restne. Stávalo se to někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.