dopitapetr Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Takže jak začnu NG+ tak se tam teda normálně dostanu jo? Já to mám v plánu začít hrát až ty DLC budou venku všechny tři.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 tak pokud nemusis chodit do ng+ tak si pockej. Vstup je u primal bornfire u rottena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Ja to povalim tak s 50-80 lvl....zkusím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 uz taky uvazuji o nove postave, do toho dlc se da dostat cca za hodku,ale chybi vyzbroj no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Ani ne....seskakat studnu a jsi tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 vzdyt to pisu,ze cca hodku a bez vybavy zabit rottena je trosku tezke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Tak 1. DLC mam zatim dohrane, jeste ze jsem pockal a nepresel do NG+ :) celkem pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 ja ho mam dohrany i na NG++ , bossy jsem tedy vzdycky daval se skupce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Ja jsem akorat nepobral kdyz sem na nekolikaty pokus sel na draka (offline) tak se me z niceho objevili dva OP summoni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Zdravím, dovolil bych si odkaz na můj Soul lvl 1 run hrou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Chlapi má tu někdo dlc season pass? Když chci stáhnout 2 díl dlc tak to po mě chce prachy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 I ja na to akorát hledím...no počkáme den dva...Nebo je možná potřeba updatovat hra nejdřív uz nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2014 NA steamu automaticky hned po teleportu do jiné lokace naskočil klíč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Srpen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2014 Myslíš že je lepší do NG+ nechodit a ty DLC si raději projít v NG? Já o tom dosti uvažuju, ale aby to pak nebylo moc hardcore.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 DLC v NG+ už jsou dost hustý...NG++ je už velkem mazec a třeba Elana na NG+ solo mě stála tak 25 pokusů... Nový DLC procházim na NG+ a je podstatně lehčí...je to dané designem prostředí, kdy se spoustou věcí jde dobře vyčůrat a moby jsou opět pomalí na styl sunken kinga...ovšem Tower už vypadá že bude větší masakr :) Jen sem zatím nahlédl dovnitř a v mžiku byl proklet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 29, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 tak vyhoda NG++ je v tom,ze vlastnis ty nejmocnejsi spells,takze ono je to srovnatelne s NG+ pokud tedy nemas pure melee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Jo to je ono..já jedu v 95% případů svoje souls chary jako meelee/ranged...spells my fakt nesedí..sem tam heal nebo podpůrný...kouzla to dost usnadňují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Stojí vůbec za to si kupovat DLC? Jak je to s velikostí nových map? Jedno DLC se dá koupit tak za 8 liber, tak bych nechtěl, aby mi to přidalo jednu malou oblast navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Já mám za sebou první a je opravdu dost rozsáhlé. Zabere ti to minimálně 5 hodin. Já tam strávil ještě víc. Ted' mám namířeno do druhého a to by mělo být podobně velké a dlouhé jak to první. To samé i to poslední. Takže neváhej a běž do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Stojí vůbec za to si kupovat DLC? Jak je to s velikostí nových map? Jedno DLC se dá koupit tak za 8 liber, tak bych nechtěl, aby mi to přidalo jednu malou oblast navíc. dark souls dlc jsou spicka mezi dlc, takze pokud te bavila puvodni hra,tak proste dlc jsou must have buy it. Nema cenu to vubec resit. Jen je problem v tom,pokud mas platinu, tan ng++ je to fakt hodne tezky. a hrat za pure spells char je onannie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Takže abych nespamoval Collector forum... :D jsem úplný začátečník víceméně, motám se je asi v prvních třech lokacích a vylepšuji wizarda, abych mohl nést nějaký normální meč :D potřeboval bych radu ohledně vylepšení toho základního kouzla co má, jelikož mi přijde zatím celkem slabé a mám ho na použití jen třicetkrát, pak se musím ohánět banditím mečem, což je nic moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 (upraveno) musis vylepsovat kouzlici hul, a staty cpat do inteligence, timhle jedinym zlepsujes ucinnost kouzel. Pocet kouzel navysujes tim, ze si to kouzlo znova koupis nebo najdes ci dosahnes urcityho levelu inteligence postavou. Pak se musis rozhodnout, jestli chces jen opravdu kouzelnika, nebo hexera. Pak by si musel zvysovat i FAIHT a to je docela hardcore na prvni pruchod hrou. Upraveno Listopad 10, 2014 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 no a na to jsem ještě nepřišel, jak to vylepšovat :D blacksmitha mám otevřeného jen v Majule, a tam mi od něj jde víceméně jen kupovat věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 U něj si to vylepšovat můžeš, jmenuje se to Reinforcement. Potřebuješ k tomu shardy, to ti bude padat později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Včera jsem si toho všiml, ale ten shard jsem zatím nenašel ani jeden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.