duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Mate s tim to nekdo zkusenosti nebo rovnou odkaz na stahmuti s heslem ? :) Meůlo by to umet vygenerovat kod do PSN a meli by ste tam mit penize na stahovani her. Nasel jsem verzi 3 co ma fungovat ale nevim heslo. Diky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Nevěř tomu. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Mas to snad odzkouseny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Měl jsem období kdy jsem se nechal unést :) prostě to nefunguje a v nejhorším si rozdrbeš počítač. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Hele o PC mi nejde :) Na netu jsem dohledal ze verze 3 by mela fungovat, tak fakt nevim co si o tom mam myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Čo asi? :facepalm: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 (upraveno) Ok dik............ Upraveno Prosinec 8, 2012 uživatelem duspica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Mam brat tedy ze je to jasnej FAKE? Z technickeho hlediska a problemu sony se zabezpecenim jejich uctu mi to totiz prijde docela dost realne. A konkretne jiz pred timto varovalo samotne sony ze je problem s kodama :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Zabezpečení účtu a algoritmy pro generování kódů jsou odlišné věci. Ale pokud si chceš do počítače natahat havěť, tvůj boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Je to naprosto v pohodě. Předchozí verze (až do 2.9) byly prachsprosté viry, které nejen že nefungovaly pro ty kódy, ale ještě ti to zamořilo počítač.. Ovšem verze 3 je konečně čistá a navíc plně funkční! Už jsem ji několikrát vyzkoušel na své PSP Vita a na účet mi už přišlo víc než 1989Kč, které můžu utrácet za hry (už jsem si takhle koupil Black Ops 2 Declassified na PSP). Rozhodně můžu doporučit!!!! lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Cus hodil sem ti soukromou zpravicku. Diky Petr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Ehm :lol: . Dělal jsem si srandu. Je to blbost a zkoušej jen na vlastní nebezpečí :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Aha tak ty si dobrej chudak :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasilko Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Javakovi nenadávej. Je to velmi seriózní člen CF ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Chapu, ale precti si co napsal .) Dal to komentovat nebudu, dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Ehm, je na napsáno jako ironie/nadsázka/sarkasmus ;) (viz neexistující verze 2.9, PSP Vita místo PS Vita, Black Ops 2 Declassified neexistuje, částka 1989Kč odkaz na rok 89, atd atd :D). Dokonce jsem pod to napsal i malé "LOL", kdyby to náhodou nebylo jasné ;). Očividně ani to nepomohlo :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Aha tak ty si dobrej chudak :) :) Jediný chudák si ty. Myslíš si, že Sony sa bez problémov nechá okrádať, nachytáš sa na jasný sarkazmus, nemôžeš si dovoliť dat pár korún za hry a urážaš starších ľudí. Už len to, že ťa napadlo niečo také hľadať, o tebe dosť svedčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
duspica
Mate s tim to nekdo zkusenosti nebo rovnou odkaz na stahmuti s heslem ? :)
Meůlo by to umet vygenerovat kod do PSN a meli by ste tam mit penize na stahovani her.
Nasel jsem verzi 3 co ma fungovat ale nevim heslo.
Diky za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts