duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Mate s tim to nekdo zkusenosti nebo rovnou odkaz na stahmuti s heslem ? :) Meůlo by to umet vygenerovat kod do PSN a meli by ste tam mit penize na stahovani her. Nasel jsem verzi 3 co ma fungovat ale nevim heslo. Diky za rady.
0 sooe Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Nevěř tomu. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2
0 sooe Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Měl jsem období kdy jsem se nechal unést :) prostě to nefunguje a v nejhorším si rozdrbeš počítač. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2
0 duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Hele o PC mi nejde :) Na netu jsem dohledal ze verze 3 by mela fungovat, tak fakt nevim co si o tom mam myslet.
0 duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 (upraveno) Ok dik............ Upraveno Prosinec 8, 2012 uživatelem duspica
0 duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Mam brat tedy ze je to jasnej FAKE? Z technickeho hlediska a problemu sony se zabezpecenim jejich uctu mi to totiz prijde docela dost realne. A konkretne jiz pred timto varovalo samotne sony ze je problem s kodama :)
0 Nanaki Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Zabezpečení účtu a algoritmy pro generování kódů jsou odlišné věci. Ale pokud si chceš do počítače natahat havěť, tvůj boj.
0 javak810i Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Je to naprosto v pohodě. Předchozí verze (až do 2.9) byly prachsprosté viry, které nejen že nefungovaly pro ty kódy, ale ještě ti to zamořilo počítač.. Ovšem verze 3 je konečně čistá a navíc plně funkční! Už jsem ji několikrát vyzkoušel na své PSP Vita a na účet mi už přišlo víc než 1989Kč, které můžu utrácet za hry (už jsem si takhle koupil Black Ops 2 Declassified na PSP). Rozhodně můžu doporučit!!!! lol
0 duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Cus hodil sem ti soukromou zpravicku. Diky Petr.
0 javak810i Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Ehm :lol: . Dělal jsem si srandu. Je to blbost a zkoušej jen na vlastní nebezpečí :roll:
0 duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Aha tak ty si dobrej chudak :) :)
0 Vasilko Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Javakovi nenadávej. Je to velmi seriózní člen CF ;D
0 duspica Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Chapu, ale precti si co napsal .) Dal to komentovat nebudu, dekuji.
0 javak810i Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Ehm, je na napsáno jako ironie/nadsázka/sarkasmus ;) (viz neexistující verze 2.9, PSP Vita místo PS Vita, Black Ops 2 Declassified neexistuje, částka 1989Kč odkaz na rok 89, atd atd :D). Dokonce jsem pod to napsal i malé "LOL", kdyby to náhodou nebylo jasné ;). Očividně ani to nepomohlo :lol:
0 Pr3dator Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2012 Aha tak ty si dobrej chudak :) :) Jediný chudák si ty. Myslíš si, že Sony sa bez problémov nechá okrádať, nachytáš sa na jasný sarkazmus, nemôžeš si dovoliť dat pár korún za hry a urážaš starších ľudí. Už len to, že ťa napadlo niečo také hľadať, o tebe dosť svedčí.
Otázka
duspica
Mate s tim to nekdo zkusenosti nebo rovnou odkaz na stahmuti s heslem ? :)
Meůlo by to umet vygenerovat kod do PSN a meli by ste tam mit penize na stahovani her.
Nasel jsem verzi 3 co ma fungovat ale nevim heslo.
Diky za rady.
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts