Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Playstation Network Code Generator v3


duspica

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Je to naprosto v pohodě. Předchozí verze (až do 2.9) byly prachsprosté viry, které nejen že nefungovaly pro ty kódy, ale ještě ti to zamořilo počítač.. Ovšem verze 3 je konečně čistá a navíc plně funkční! Už jsem ji několikrát vyzkoušel na své PSP Vita a na účet mi už přišlo víc než 1989Kč, které můžu utrácet za hry (už jsem si takhle koupil Black Ops 2 Declassified na PSP). Rozhodně můžu doporučit!!!!

​lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ehm, je na napsáno jako ironie/nadsázka/sarkasmus ;) (viz neexistující verze 2.9, PSP Vita místo PS Vita, Black Ops 2 Declassified neexistuje, částka 1989Kč odkaz na rok 89, atd atd :D). Dokonce jsem pod to napsal i malé "LOL", kdyby to náhodou nebylo jasné ;). Očividně ani to nepomohlo :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Aha tak ty si dobrej chudak :) :)

Jediný chudák si ty. Myslíš si, že Sony sa bez problémov nechá okrádať, nachytáš sa na jasný sarkazmus, nemôžeš si dovoliť dat pár korún za hry a urážaš starších ľudí. Už len to, že ťa napadlo niečo také hľadať, o tebe dosť svedčí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu