nepster Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 (upraveno) Ahoj, tak někteří už dostali od sony své reedem kódy pro stažení GOW mp beta... Nejedná se open beta, tudíž se mohou zapojit jen určití hráči. Kód dostali předplatitelé PS+ a ti, kteří se již dříve zaregistrovali na stránkách. Další možnost získání přístupu do beta verze je koupení různých her, ke kterým je také tento kód - např. Total Recal, GoW Saga... Pokud nemáte PS+ a dříve jste se nezaregistrovali, tak už možnost dostat se do bety nemáte. _____________________________________________________________ Pište sem své playstation id ať můžeme někdy zahrát ve více lidech... ;) (přidávam i skype kdyby u toho chtěl někdo pokecat :D ) playstations ID: lukas_tison skype: lukas.tison Upraveno Prosinec 14, 2012 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crossi888 Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Taky mi jeden došel,snad večer nebo zítra večer bych hrál, moje PSN ID dweight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 moje ID:Jaroslav30 už to taham ma to jenom nějakých 1,4Gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 PSN ID: Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Zajímalo by mě kolik lidí dostalo vstupenku do GoW Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 14, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 taky tam jsem... PSN ID v podpisu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaruiCZE Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Prosimvás,to je jen pro PS + ? Kde zjistím,jestli mi sony ten kod poslal ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 14, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 No od ledna měla být pouze pro PS+ nebo pro ty kdo si zakoupí na BD Total Recal tuším(ten novej). Nicméně pokud si se registroval do bety na stránkách tak někdy v nejbližších dnech by ti měl přijít e-mail o tom, že jsi v uzavřené betě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaruiCZE Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 No od ledna měla být pouze pro PS+ nebo pro ty kdo si zakoupí na BD Total Recal tuším(ten novej). Nicméně pokud si se registroval do bety na stránkách tak někdy v nejbližších dnech by ti měl přijít e-mail o tom, že jsi v uzavřené betě.Neregistroval,takže ted už nemám šanci se tam dostat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Ne až v lednu bohužel ale je to nářez zkoušel jsem ho teď zahrát :-P Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaruiCZE Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 V lednu ? Kolikátého ? To bude open beta i s multiplayerem for all , nebo další klíče ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 9.ledna Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaruiCZE Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 9.lednaOdesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Okey a poslední otázka - 1.) 9 ledna to bude jenom pro PS + ? 2.) To bude ve formě stáhnutí beta multiplayeru z PSN , nebo se zase musím někde přihlásit abych měl beta key ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 14, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 No v lednu je pouze beta pro PS+ takže ostatní asi nic. Jinak jak říkám musíš koupit Total Recal na BD a tam je taky přístup nebo si vzít PS+ na 3 měsíce aspoň. EDIT: + je přístup v GoW Saga - kolekce včech GoW titulů na PS3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Já jsem hrál a mám je doma všechny GoW včetně tých na PSP predelavky na PS3 takže se moc těším na noví díl:D:thumbup: Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 jsem si sel zkontroloval email a mam to tam taky,takze jeste dve hodky v praci a vim co budu delat cely vikend:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 budeš tahat patch sotva to vyšlo a už je 1.06 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Tých patchov ještě v betě bude kým vyjde hra Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 budeš tahat patch sotva to vyšlo a už je 1.06 :D to je v poradku,ze budu tahat patche,to znamena,ze autori maji zajem o to,co hraci napisou. Hledat bugy,chyby a psat si o vylepseni tohoto. Duvod,proc to chci hrat a treba dostanem i pak za dobre nazory nejaky bonus,jako tomu bylo u uncharted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 (upraveno) Lidi, tak já ten kód dostal taky:wohow: můj nick na PSN je dopitapetr. Update: Jen tak pro ověření. Ten kód jsem nenašel v tom e-mailu, ale musel jsem se přes tento odkaz https://psnbeta.eu.playstation.com/userInfo.php přihlásit na svůj účet a tam ve Vouchers jsem našel nějaký kód. Je to ono? Upraveno Prosinec 14, 2012 uživatelem dopitapetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 jj je tomu tak a tedka sup s nim na aukro:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 tož možná je to internetem ale nevim ale pada to jak krava z 5 her 3x kopanec. btw stavá se vám že držíte blok a ostatní do vás midlí hlava nehlava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 (upraveno) asi to je internetem, mě to nepadlo ani nekicklo.... ano, pokud blokuješ, tak to blokuje jen normální údery (kolečko, čtverec a trojúhelník) ale ne ty comba (L1+O atd....) E: refresh prvního příspěvku...čerpal sem z vašehon infa tady v topicu, thx :D Upraveno Prosinec 14, 2012 uživatelem nepster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Prosinec 14, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Ahoj, tak někteří už dostali od sony své reedem kódy pro stažení GOW mp beta...Nejedná se open beta, tudíž se mohou zapojit jen určití hráči. Kód dostali předplatitelé PS+ a ti, kteří se již dříve zaregistrovali na stránkách. Další možnost získání přístupu do beta verze je koupení různých her, ke kterým je také tento kód - např. Total Recal, GoW Saga... Pro všechny uživatele by měla být tato verze zpřístupněna v lednu (nejspíš devátého). Pokud nemáte PS+, tak do té doby se zapojit nemůžete. _____________________________________________________________ Pište sem své playstation id ať můžeme někdy zahrát ve více lidech... ;) (přidávam i skype kdyby u toho chtěl někdo pokecat :D ) playstations ID: lukas_tison skype: lukas.tison btw co jsem pochopil já tak právě AŽ v lednu bude beta oficiálně jen pro PS+. Teď je uzavřená beta dá se říct pro ty vyvolené a co se zavšas regnuli. Pro ostatní buď nebude vůbec nebo podle mě tak +- měsíc po PS+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 aha :D no já sem to info nehledal, jen sem tam napsal co tady psali ostatní...ale asi sem to blbě pochopil, jdu to opravit... no ale hele, dá se v tý hře vůbec vybrat, s kym budu hrát? můžeme se vůbec nějak spojit a hrát proti sobě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.