Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Far Cry 3,Assassin Creed III,nebo Battlefield 3.


i404_NoT_FounD

Recommended Posts

Dobrý den,potřeboval bych menší rady,i když konzole je mého bratra a já moc her těch nehrál v životě asi jen 1 a to sportovní(NHL),která mě baví.

Vybírám mezi Far Cry 3,Assassin Creed III,nebo Battlefield 3,ale nevím co jsi pořídit.

Co podle vašeho názorů mi nejvíce radíte?

Opravdu nevím,nebo ani z jednu z nich jsem totiž nehrál a nemíním jsi kupovat všechny,nebo mám daleko důležitější plány co z penězi udělat.

Co je podle vás nejlepší,ale také nejvýhodnější z těch 3 zahrnují do toho vše( Single Player,Online,atd) prostě celkově,co z těch 3 je fakt nejvýhodnější koupit.

Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky hlasuju pro AC3, jako veliké plus vidím lokalizaci i na ps3 do češtiny (titulky). Vlastím všechny tři tituly,FC3 jsem hrál zatím hodinku, B3 má jeden z nejhorších singlů poslední doby, ale zase bezva mulťák. AC3 jsem dohrál a bavil se u něj celou dobu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pridávám se také k ac3 a popřemýšlet bych klidně nad celou sérii. Rozhodně zvaž třeba uncharted 3 které má tak cz titulky a následně klidně předchozí díly které dají perfektní příběh :)

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodně BF3! Singleplayer mi nepřijde špatnej a jestli moc nehraješ tak bych to vůbec neřešil...

Hlavně je to hra určená pro multiplayer, kterej je fakt super. Budeš to hrát dlouho a nepřestane tě to bavit, na ps3 taky mp hraje nejvíce hráčů... Je to fakt propracovany..

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ty vaše příspěvky mají něco do sebe.

Přikláním se k názorů nepstera,Fugu,proč? Jelikož jsem u AC III single dohrál(tak 2 hry v životě),tak pak je MP a v tom je ten malý problém. Děláš jedno a to samé,pokud jsem se díval na YT máš tam málo modů(podobné),že máš označený cíl a musíš ho zabít a furt dokola,dokola,dokola.

+Battlefield 3: Na tom bych hrál jedině MP,který je nejhranější na 1.místě podle bfstats 70 000+ na 2.místě PC 3.xbox a je pravda,že opravdu nebude nudit.

Ale trochu mi vadí ty max.sloty a to 24. Podle mě je to málo a neumím si představit v takovém počtu hrát,ale taky ani nevím jestli sloty zvýší,nebo jejich síť by zřejmě víc neutáhla.

Rozhodují se mezi těma 2.

Ale ten BF3 je asi lepší volba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není :) ... Nesmíš na to koukat jako na obří bitvy ale Dice všechny mapy navrhli tak aby jsi měl pocit že jsi ve velkém konfliktu a daí se jim to skvěle.... 80% map ani nepoznáš že jsou moc velké.... 20% Asi 2 mapy by mohly bejt menší ale kvuli tomu snad nezavrhneš celej mp... :) Ac 3 mp jsem hrál 4 hodiny Bf asi 150 hodin a pořád si ho užívám ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hádám že myslel jak dlouho trvá dohrát kampaň - singl aby si dohrál/vyhrál hru, zas tak těžké k pochopení to není ;) Za mě BF3 nebo taky Cod BO2 (i jinej ale black ops dvojka je nejnovější, taky ujde mw1 a mw3) BFko má pěknou kampaň a fakt dobrý MP který nepřestane jen tak bavit což se u AC3 říct nedá, MP je ochuzený.. O FarCry3 zatím nic moc nevím. Black Ops 2 už mám asi měsíc cca. a pořád hraju MP zatím jsem kampaň ani nezačal :) tak mě bavil Mp že jsem se nedostal k singlu, asi proto že hraju s kamarády pro zábavu a relax řekněme. U kampaňe musím dávat pozor a sledovat dodatečné klipy abych si ji užil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hádám že myslel jak dlouho trvá dohrát kampaň - singl aby si dohrál/vyhrál hru, zas tak těžké k pochopení to není ;)

Tak pre mna to tazke pochopit je :D Ak sa pytal kvoli tomu, aby hra nebola dohrana za par hodiniek, cize hlada taku singl hru, kde ho zamestna na viac hodin, tak som mu to spravne napisal ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu