Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,potřeboval bych menší rady,i když konzole je mého bratra a já moc her těch nehrál v životě asi jen 1 a to sportovní(NHL),která mě baví.

Vybírám mezi Far Cry 3,Assassin Creed III,nebo Battlefield 3,ale nevím co jsi pořídit.

Co podle vašeho názorů mi nejvíce radíte?

Opravdu nevím,nebo ani z jednu z nich jsem totiž nehrál a nemíním jsi kupovat všechny,nebo mám daleko důležitější plány co z penězi udělat.

Co je podle vás nejlepší,ale také nejvýhodnější z těch 3 zahrnují do toho vše( Single Player,Online,atd) prostě celkově,co z těch 3 je fakt nejvýhodnější koupit.

Děkuji.

Odesláno

No ty vaše příspěvky mají něco do sebe.

Přikláním se k názorů nepstera,Fugu,proč? Jelikož jsem u AC III single dohrál(tak 2 hry v životě),tak pak je MP a v tom je ten malý problém. Děláš jedno a to samé,pokud jsem se díval na YT máš tam málo modů(podobné),že máš označený cíl a musíš ho zabít a furt dokola,dokola,dokola.

+Battlefield 3: Na tom bych hrál jedině MP,který je nejhranější na 1.místě podle bfstats 70 000+ na 2.místě PC 3.xbox a je pravda,že opravdu nebude nudit.

Ale trochu mi vadí ty max.sloty a to 24. Podle mě je to málo a neumím si představit v takovém počtu hrát,ale taky ani nevím jestli sloty zvýší,nebo jejich síť by zřejmě víc neutáhla.

Rozhodují se mezi těma 2.

Ale ten BF3 je asi lepší volba.

Odesláno

Není :) ... Nesmíš na to koukat jako na obří bitvy ale Dice všechny mapy navrhli tak aby jsi měl pocit že jsi ve velkém konfliktu a daí se jim to skvěle.... 80% map ani nepoznáš že jsou moc velké.... 20% Asi 2 mapy by mohly bejt menší ale kvuli tomu snad nezavrhneš celej mp... :) Ac 3 mp jsem hrál 4 hodiny Bf asi 150 hodin a pořád si ho užívám ;)

Odesláno

Hádám že myslel jak dlouho trvá dohrát kampaň - singl aby si dohrál/vyhrál hru, zas tak těžké k pochopení to není ;) Za mě BF3 nebo taky Cod BO2 (i jinej ale black ops dvojka je nejnovější, taky ujde mw1 a mw3) BFko má pěknou kampaň a fakt dobrý MP který nepřestane jen tak bavit což se u AC3 říct nedá, MP je ochuzený.. O FarCry3 zatím nic moc nevím. Black Ops 2 už mám asi měsíc cca. a pořád hraju MP zatím jsem kampaň ani nezačal :) tak mě bavil Mp že jsem se nedostal k singlu, asi proto že hraju s kamarády pro zábavu a relax řekněme. U kampaňe musím dávat pozor a sledovat dodatečné klipy abych si ji užil.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu