Nemec30 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 tak jako jmenujou se tam když už pošíláš odkaz na alzu tak jsou i v sekci "Patch kabely" :D ale jo zní to divně no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Leden 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2013 dekuji za odpovedi no kabel uz mam mam i novy hdd v ps3 750gb vse slape,chlapi mate nekdo zkusenosti s ps3 move?ma cenu to dokupovat ?nas hraje vzdy vic takze to by me cekaly 2x Pohybový ovladač PlayStation Move+Navigační ovladač PlayStation Move Sub Controller plus kamera a dobijeci stanice a to je cena kolem 3500 plus nejake hry,no asi to je novinka tak je cena vysoko no pokud mate zkusenosti rad si je poslechnu dekuji a mejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Prosinec 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Cau kluci kdyz chci prehravat obsah flesky tak filmy mi to nade kdyz je dam do slozky video.hudbu kdyz to je ve slozce muzic ale fotky kdyz dam do slozky photo tak mi to nic neukaze jak mam tedy adresovat slozku s fotkami na flesce? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chucky_cz Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 Ahoj nebuchlo, po přečtení celé diskuse jsem došel k názoru že jsi buď retard nebo je ti deset. Na netu nebo i tady na fóru je hafo návodů jak na to. Zeptej se rodičů nebo svého psychologa jak se hledá na internetu, jinak děkuji za hezké silvestrovské počtení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Prosinec 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 dekuji za ne moc milou odpoved chtel jsem vedet jen to jak mam oznacit slozku pro prehrani fotek nemuzu zde nic najit deiky za opdoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Prosinec 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 ahoj prosim te jak pojmenovat slozku s fotkami na flece?pro video je video a pekne folmy vidim pro hudbu misic a take ji vidim a jak to je pro fotky?ani photos ani photo ani foto to pak nevidi diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoko Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 AHoj lidi, mám takový problém, mám starší a měnší sdtv (crt) a u každě hry mi blikají (vibrují okraje), prostě ten obraz není klidný, používám av kabel. Nevíte jak to zlepšit ? dik za nejakou pomoc, nebo radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoko Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 pred tim nez si ji otevreš tak zmackni trjuhelnik a dej /Zobrazit vse/ potom se ti ukazou soubory na flasce a jeste ti dam radu kdyz dany filmu bude mit obvykle vice nez 1Gb tak ti nepude prehrat cely a nebo vubec (zkusenost) takze stahuj obycejne avicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanly91CZ Odesláno Květen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2015 Ahojky lidi mam ps4 s ps plus octen dnes mi dorazila ps3 muzu pouzit stejny ucet na 2 konzolich dik za odpoved . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2015 ano muzes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanly91CZ Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 ahoj chci se zeptat koupil jsem si ps3 vse funguje jak ma ale kdyz jdu na ps store neco koupit nebo stahnout ps plus hry bud se to seka nebo se to sekne uplne a musim vypmout konzoly z eletriky prosim pomoctemi dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 17, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Opět koukám stejný dotaz opět položený ve více vláknech... Je to potřeba? Zkoušel jsi hodit konzoli do základního stavu? Zkoušel jsi dát rebuild database? Beztak že ne. Ono taky nakonec možná bude problém přímo u Sony jelikož to blbne více lidem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.