Alister15 Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Čaute lidi, dlouho jsem hledal ke koupi xbox 360 s RGH ale nějak se mi nepodařilo koupit :? Proto jsem se rozhodl že zakoupím xbox "čistý" a RGH si nechám udělat. Problém je že jsem ze západu Čech (Cheb) a na západě co jsme hledal není asi nikdo kdo by mi to udělal. Proto bych se chtěl zeptat komu to zaslat (dodat) ? Koho by jste mi doporučili? (cena - kvalita-spolehlivost) ... A také jaký Xbox bych si měl pořídit? Asi nejlepší bude slimko a prej bych si měl pořídit co nejstarší. Je to pravda? :) Děkuji za odpovědi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Čaute lidi, dlouho jsem hledal ke koupi xbox 360 s RGH ale nějak se mi nepodařilo koupit :? Proto jsem se rozhodl že zakoupím xbox "čistý" a RGH si nechám udělat. Problém je že jsem ze západu Čech (Cheb) a na západě co jsme hledal není asi nikdo kdo by mi to udělal. Proto bych se chtěl zeptat komu to zaslat (dodat) ? Koho by jste mi doporučili? (cena - kvalita-spolehlivost) ... A také jaký Xbox bych si měl pořídit? Asi nejlepší bude slimko a prej bych si měl pořídit co nejstarší. Je to pravda? :) Děkuji za odpovědi :D zkus Xmoda:)...mě pomohl hodně v začátcích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Také mám RGH od Xmoda a naprostá spokojenost a ochota. Doporučuji ! Zde má svůj koutek :) http://console-forum.net/tema/128172-xmoduv-x360-koutek-kompletni-servis-fat-i-slim-konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alister15 Odesláno Leden 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 Oukej jdu ho kontaktovat díky lidi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Rada nad zlato-XMOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Kluci díky, vážím si toho, ale prezident se volí až zítra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 10, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Taky jsem tu zaregistroval zvýšenou aktivitu jako před volbami, na jedné straně rozporuplné PlayDuo s "nejlepším" technikem v republice, do toho bubnování Xmod na Hrad, občasné a namátkové závodění některých v refreshi vlastních topiců, byl jsem tak zaneprázdněn prezidentskými volbami že jsem mezitím podcenil obcházení svých vlastních voličů? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.