Alister15 Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 Čaute lidi, dlouho jsem hledal ke koupi xbox 360 s RGH ale nějak se mi nepodařilo koupit :? Proto jsem se rozhodl že zakoupím xbox "čistý" a RGH si nechám udělat. Problém je že jsem ze západu Čech (Cheb) a na západě co jsme hledal není asi nikdo kdo by mi to udělal. Proto bych se chtěl zeptat komu to zaslat (dodat) ? Koho by jste mi doporučili? (cena - kvalita-spolehlivost) ... A také jaký Xbox bych si měl pořídit? Asi nejlepší bude slimko a prej bych si měl pořídit co nejstarší. Je to pravda? :) Děkuji za odpovědi :D Citovat
lubas Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 Čaute lidi, dlouho jsem hledal ke koupi xbox 360 s RGH ale nějak se mi nepodařilo koupit :? Proto jsem se rozhodl že zakoupím xbox "čistý" a RGH si nechám udělat. Problém je že jsem ze západu Čech (Cheb) a na západě co jsme hledal není asi nikdo kdo by mi to udělal. Proto bych se chtěl zeptat komu to zaslat (dodat) ? Koho by jste mi doporučili? (cena - kvalita-spolehlivost) ... A také jaký Xbox bych si měl pořídit? Asi nejlepší bude slimko a prej bych si měl pořídit co nejstarší. Je to pravda? :) Děkuji za odpovědi :D zkus Xmoda:)...mě pomohl hodně v začátcích... Citovat
lukbe Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 Také mám RGH od Xmoda a naprostá spokojenost a ochota. Doporučuji ! Zde má svůj koutek :) http://console-forum.net/tema/128172-xmoduv-x360-koutek-kompletni-servis-fat-i-slim-konzoli Citovat
Alister15 Odesláno Leden 9, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2013 Oukej jdu ho kontaktovat díky lidi :) Citovat
xmod Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2013 Kluci díky, vážím si toho, ale prezident se volí až zítra :-) Citovat
Moderators drak3go Odesláno Leden 10, 2013 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 10, 2013 Taky jsem tu zaregistroval zvýšenou aktivitu jako před volbami, na jedné straně rozporuplné PlayDuo s "nejlepším" technikem v republice, do toho bubnování Xmod na Hrad, občasné a namátkové závodění některých v refreshi vlastních topiců, byl jsem tak zaneprázdněn prezidentskými volbami že jsem mezitím podcenil obcházení svých vlastních voličů? :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.