crompl Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Ahoj, urcite se ptam blbe ale nikde jsem nenasel na googlu. Jde na vsech xbox slim RGH? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Na novější to nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Kup si XBOX 360 revize Jasper. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 RGH jde na všechny slimy se všemi dashboardy, takže jednoznačně koupit slim, neplést s flashem, ten na nové konzole skutečně nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crompl Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Tak super ale kazy tady pisete neco jineho. Proc jasper? Chtel jsem si koupit Slimaka..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Jasper je mnohem levnejsi a rozdil max ve vzhledu, ale jak chces. Do roka vychazi nejspis xbox 720...Ale kdyz ti staci takova kvalita tak je taky na tobe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crompl Odesláno Leden 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Jasne 720 mozna vyjde ale nebude s RGH :-) zatim Jinak kde koupit jasper. Na netu nikde neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Pokud chceš slim ( já mám ) a chceš JTAG/RGH musí být vyroben do září 2011. Datum výroby najdeš vzadu na etiketě s výrobním číslem a ostatními technickými daty. Jinak jde to udělat i na Elitech, ale tam prěsně neznám data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Na tvojom mieste by som ako pravdu bral to, čo píše xmod. Uňho máš istotu, že vie o čom hovorí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 20, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Pokud chceš slim ( já mám ) a chceš JTAG/RGH musí být vyroben do září 2011. Datum výroby najdeš vzadu na etiketě s výrobním číslem a ostatními technickými daty. Jinak jde to udělat i na Elitech, ale tam prěsně neznám data. Zavádějící informace. Jak píše Xmod - v současné době lze RGH provést na VŠECH SLIM verzích, bez rozdílu revize konzole, bez rozdílu data výroby, bez rozdílu verze dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crompl Odesláno Leden 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.