Gumidek007 Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 Nevíte jak mám nastavit modem od o2,aby vše šlapalo jak má???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumidek007 Odesláno Květen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2014 Máte nikdo návod jak se připojit online když máte poskytovatele internetu od O2, jedná se mi jak nastavit modem a xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 12, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 (upraveno) Tak jsem to dneska zkoušel a System Link normálně funguje, zkoušel jsem to s hrou Diablo 3, je nutné stáhnout poslední TitleUpdate do hry! Akorát je divné že mám System Link šedý v FSD ale po spuštění hry je vše OK! Možná pomůže toto http://console-forum.net/tema/54467-xbox360-problemy-s-pripojenim-a-vse-o-sluzbe-xlive/page24?highlight=modem+o2 Tady je video s nastavením SystemLink a i routru Jak je to u O2 to netuším, mrkni se tady na fórum, ale je v angličtině http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/439-how-to-set-up-f3-and-link/ Upraveno Květen 12, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olsak88 Odesláno Květen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2014 Nevíte jak mám nastavit modem od o2,aby vše šlapalo jak má???? Cao, nemusis nic nastavovat na modemu, pokud mas Huawei ( VDSL protokol), mam ho taky a nic jsem nenastavoval a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RRasta5 Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2014 Zdravim všechny:) Potřeboval bych poradit... Mám vše nastavené podle návodů tady psaných. Akorát u portů mám "fail"... účet na JQE360 založený taky. Na xboxu se přihlásím, u avatara mám taky "system link patched" ale když se ve hře přihlásím přes nastavení a system link do nějakého roomu (př. public room 1) a pak jsu ve hře přes multiplayer -> system link -> join , tak už mi to většinou nic nenajde... ale několikrát už jsem se připojil a hrál... ale většinou nikoho nevidím... Nevíte někdo čím to může být:( Už jsem z toho zoufalý... Moc díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2014 Zdarec , jde tímto způsobem hrát ve FIFĚ ultimate team ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasbarva Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Pomuze mi prosim nekdo pomoct s online nastavenim, zavprve mam freestyle 3 ale f3plugin nemam, za druhe kdyz na gamepadu zmacknu velke x tak tam nemám system link...nevim co delat a jak to vse nastavit aby mi to jelo, chtel bych rozjet diablo 3 reaper a nebo gta 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLucas Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 (upraveno) Tak už se mi povedlo napojit na místnost, ale to je asi tak vše (Diablo III) .. nastavim system link, dam find game a prd ... a to jsme v mistnosti 4.. porty hlasi fail, ale providerovi jsem volal a přímo v kanclu viděl ip xboxu a udajne mi vsechny porty povolil ... a stejnak to nejde :-( napada me jedine zkusit verejnou IP, jinak už nevim, zkoušel jsem snad vše ... poradte kdyztak moc diky router co mi poskytl tak ma zaheslovan, tam se pry nedostanu.. admin admin nefunguje :-) resetovat to nechci.. nevim no, jestli by to pomohlo nastavit pak rucne v tom routeru nastaveni.. je to TP link, klasika ten bilej.. Upraveno Září 23, 2014 uživatelem xLucas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adams Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Zdravím možná že už tady odpověd je ale chci se ještě radši zeptat 1.Musím mít mechaniku dual nand nebo stačí mít jen rgh a freestyle 3? 2.Je to bezpečné nebo je šance dostat BAN ? Díky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 10, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Jen RGH a FSD3 a BAN nehrozi, nema to nic spolecneho s Xbox Live, jsou tam ale jen hry které podporuji Systemlink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adams Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 a mužu se zeptat jestli je nějaka stranka jina na to protože to JQE360 se mi zda že už nějak nefunguje Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pchz Odesláno Leden 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 taky by mě zajímalo jestli to pořád běží a na jakém webu se regnout 8) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 17, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2015 Zkuste tohle xboxunity.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecker Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 zdravim sefe..poridil jsem si xbox ale nejak si nevim rady jak zprovoznit ten system link..zaregistrovany na xboxunyty jsem.\v nastaveni xboxu jsem zadal to jmeno a heslo a potvrdil jsem to,napsalo to neco succefully conneting jako ze je to dokonceno nebo provedeno..ale kdyz vyjedu z nastaveni a zmacknu x tak na system link se neda vubec kliknout,neni vyplneny ze se neda nic delat a kdyz najedu zpet do nastaveni v xboxu kde jsem zadaval heslo a jmeno tak tam mam zadane jen jmeno a heslo tam vubec neni..jinak mam xbox normalne napichnuty na sitovy kabel ktery mam v pc..vytahl jsem ho a normalne pichl do xboxu\,stahovat obaly na hry atd jde uplne v pohode.prosim poradte,jsem uz v koncich a chtel bych burit ve vasi komunite :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mefi Odesláno Červen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2015 ahoj já to mám stejný a systém link mi jede normálně pokud ti to napsalo succefully stačí na hru kterou chceš hrát přes link (musí link podporovat) najet do seznamu her zmacknout Y a dát title update nainstalovat nejnovejsi update potvrdit a zapnout hru jakmile najede menu hry zmackneš stříbrné tlačítko uprostřed ovladače a system link už bude svítit aktivní (teda měl by) tam si pak vybereš místnost potvrdiš vrátíš se zpatky do hry a das najit hru nebo co tam bude proste pripojis na to a hraješ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pchz Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 Ahoj, nevíte někdo kdy bych mohl mít problém ? Porty mám snad nastavené dobře (viz obrázek) ale test mi pořád hlásí u obou portu FAIL, stejně tak se mi nenabízí žádný update ke hře, Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Červenec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2015 A funguje to vůbec ještě? Hraje na tom někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecker Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 Diky moc za radu Mefi..ted jsem v robote ale hned jak budu mit vecer cas,tak to vyzkousim..tvuj navod zcela chapu a diky za podrobne vysvetleni,tak snad tam nebude nejaky jinaci problem..kazdopadne pokud to zprovoznim tak se ozvu a muzeme zaburit neco spolu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecker Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 No a kdyz najedu Mefi na tu stranku xboxunity.net tak zaregistrovany uz jsem,to je v pohode..ale u kazde hry je vpravo okynko a je tam covers a updates..co to vlastne znamena?u kazde hry jsou ruzna cisla..a jeste v prvni kolonce na hore je skoro u kazde hry N/A..funguje vubec jeste ta stranka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecker Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 Takze jsen zkousel Mefi..pripojil jsem xbox pres kabel ktery mam v pc do xboxu..uzivatelske jmeno a hesli v nastaveni toJQE360 mam a napsalo mi to successfully configured connection to server,,v poradku..ale kdyz najedu na jakoukoliv hru at uz je to forza,call of duty adwanced warfare,resident evil,fifa 15,proste cokoliv a dam Y tak kliknu na Manage Title Updates....po te mam dole na vyber A-set active B-back X- delete Y-download TUs. Kdyz dam Download TUs tak mi tam vyskoci v tom okne jedna kolonka a v ni je No Updates Found..kdyz na nej podrzim tlacitko A tak mi vyskoci bile okno F3 CRASH Freestyle 3 crashed,what would you like to do?..a dole na vyber Restart F3 nebo Go back to NXE nebi Try to continue...uz nevim co s tym krucifix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 24, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 Pro Freestyle už title updates nefungují, je to ukončený projekt a vlajku převzal projekt Aurora. Tam title updates fungují a pokračuje vývoj dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecker Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 Aha..no tak chapu ze to nefunguje ale projekt aurora o tom jsem nikdy nic neslysel .takze to mam chapat tak ze s rgh/jtag freestyle nemam hrani pres system link sanci jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 24, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 http://www.realmodscene.com/index.php?/topic/5222-aurora-05b-by-phoenix RGH/JTAG je zpúsob modifikace konzole, F3/Aurora jsou nadstavbové systémy. Projekt F3 byl před časem ukončen, projekt Aurora má další rozvoj. Doporučuju přesedlat na Auroru, protože jedině tam lze nadále dostávat potřebné Title Updates a tím pádem držet aktuální verze s ostatními a mít tak možnost s nimi online hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Srpen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2015 kde maju zoznam hier ktore sa daju hrat po sieti?na jqe360 to bolo o nicom malo ludi a malo hier. kto ma auroru?je to dobre?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecker Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Aha,ja myslel ze Freestyle ten system je tam nainstalovany s tim RGH cipem nebo jak se tomu rika..to je jedno..no ok,dekuji za rady a myslis ze by jsi mi mohl jeste podrobne poradit jak dostat do xboxu tu Auroru,popripade jak ji nainstalovat?nevim co treba znamena nainstalovat neco pres Xex menu atd tak pokud by jsi byl tak hodny a poslal mi navod podrobny ktery bych pochopil?byl bych ti moc vdecny.dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.