biggerg Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 jaky je viditelny rozdiel oproti tej aurore? mam freestyle 3 ... obaly mi stahuje normalne.nemam s tym ziadny problem,este povedzte ako sa da hrat po internete,ako to bolo s tym system link,je to stale to iste? alebo ako? ake hry tam idu hrat?.. keby slo gta V po sieti tak ani nevaham:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 dajte kde je zoznam hier ktore sa daju hrat cez system link , a neviete ci tam je aj gta V ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 27, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 Seznam her je tady xboxunity.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 je tam aj gta V to je co ze sa da hrat cez system link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 27, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 Ne GTA V se nedá hrát přes SystemLink, je u něj uvedeno N/A Jdou hrát jen hry co mají SystemLink v sobě, třeba Diablo 3, COD atp. Klikni na webu xboxunity.NET na Sort and filter a vyber Titles with Link, potvrd a uvidis které hry jdou hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 jj uz som nasiel,len skoda ze malo ludi to tam hra..hlavne hraju COD ..napriklad blur by som zahral a 0 hracov:( cez jqe360 bola stranka kde aj ukazovalo kolko ludi co hraje,je este nieco take?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanes233 Odesláno Únor 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 caute, dokazal by mi nekdo poradit s CoD black ops 2? při zapnutí cod dam multi players a přes system link si vyberu třeba PUBLIC 1 a přihlasim se tam. jenze kdyz se vratim do hry tak v kolonce JOIN game zadny server nevidím! mam nejnovejsi update hry 18. a taky auroru. ze by nejake spatne nastavení?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 28, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2016 (upraveno) Pokud mas v nastaveni Linku vse zelene bez chyb tak to nevim. Podivej se na xboxunity.net a podivej se co se hraje, proc ti to nejde tak to nevim, zkousel jsem kdysi davno Diablo 3 a slo mi to. Upraveno Únor 28, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Červenec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2016 Hraje ještě někdo? Něco bych zahral přes system link.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Červenec 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2016 Pomohl by mi nekdo s nastavenim LiNKU? Porad mam porty jako fail, a uz jsem snad vyzkousel vse co me napadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2016 Mám takový dojem, že servery, které běžely pro LiNK (Freestyle 3) jsou dávno vypnuté, nakolik projekt FSD je už "mrtev". Doporučuji přejít na Auroru, která je novější a má stále vývoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Červenec 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2016 Pouzivam Auroru, ale prijde mi ze mi snad ISP blokuje porty, nebo uz nevim co s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Červenec 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2016 Já se přes ty porty na Auroře také nemohu dostat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Červenec 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2016 mam vsetko podla navodu,aj tak to nefunguje,funguje to este vobec?ked dam priamo internetovy kabel do xboxu pojde to?teraz to davam cez router mam vsetko zelene aj tak to nejde..system link ukaze kto hraje vyberem sme tak 5ti..no v hre napise not found system link... viete niekto poradit?vsetko mam spravne,chcem hrat blur,ukaze v system link oznacim public room idem do blur system link,kde by malo ukazat tabulku so serverom napise not found system link... ak niekto vie poradit v com moze byt problem dajte pls radu dik:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Srpen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2016 ide vobec este niekomu system link a hranie po sieti? mne nechce najst servery v hre, poradte kde moze byt chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Niklacka Odesláno Srpen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 ahojte funguje niekomu ta stranka xboxunity.net ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 11, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 momentalne nefunguje, na RMS pisou ze na oprave pracuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Niklacka Odesláno Srpen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2016 dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Září 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2016 funguje este system link? vsetko funguje ale v hre neukaze ziadny server,aj ked tam niekto hra, kde moze byt chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoshi Odesláno Září 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2016 Sakra mám dva účty... Ted už ale na x360 nehraju online a neznám heslo na druhý účet, takže již vám nemohu odepsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny32 Odesláno Červenec 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2017 Zdravim. Zaobstaral som si Xbox 360 s RGH2 a docital som sa ze je moznost hrat hry po internete ale len niektore. Mam Freestyle dash 3 a skusal som niekolko navodov ako rozbehat multak. Ani jeden navod mi nepomohol pretoze na svojom Freest.D3 som mal namiesto Plugin Settings položku Xlink Kai . Na jqe360com som sa registroval. Potom som sa snazil aktualizovat FD3 ale mne tam ziadne aktualizacie nenabehli a jednoducho nebola sanca aktualizovat FD3 na novsi aby som tam mal Plugin Settings na nastavenie hranie hier po nete. Potom som sa docil v poslednych prispevkoch nasledovne : -Pro Freestyle už title updates nefungují, je to ukončený projekt a vlajku převzal projekt Aurora. -Tam title updates fungují a pokračuje vývoj dále. Mám takový dojem, že servery, které běžely pro LiNK (Freestyle 3) jsou dávno vypnuté, nakolik projekt FSD je už "mrtev". -Doporučuji přejít na Auroru, která je novější a má stále vývoj. Chcem sa opytat ci hranie hier ze internet na Auroru v sucasnej dobe bezia. Ak hej ako si to mam vsetko v tej aurore nastavit ? Mam stiahnuty v xboxe auroru 0.6b co mi tam dal chalan co mi robil RGH2 na xboxe. Ale nevem jak to rozbehat a co presne mam preto urobit aby som hral hry cez net ?? Rad by som skusil Red Dead Redemption ale Call Of Duty 3. Pomozte prosim . Vopred dakujem Yoshi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.