Kangaroo66 Odesláno Únor 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Zahrajte si to online. Coop je vybornej, jak kampan ve dvou, tak ve 4 proti hracum co ovladaji vetrelce. U me dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Až na slabší grafiku, tupost mého parťáka a to že z alienů neteče kyselina je to celkem ok, ale na to jak dlouho to odkádali to mohlo vypadat mnohem lépe :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macikcz Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Sakra, jak zrušit sledování tohoto tématu? V nástrojích tématu to zrušené mám a mezi sledovanými to taky nemám, tak já nevím, že mě to furt otravuje s novýma příspěvkama, jsem asi lama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 http://www.videogamer.com/videos/aliens_colonial_marines_what_the_hell_happened_to_aliens_colonial_marines_2.html Srovnání dema z minulého roku a retail hry. Docela mě to překvapilo, a ne zrovna v dobrém. Gearbox by měl raději zůstat u Borderlands. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 Dobrej masakr demo se me libi daleko vic nez tohle nasviceny a bez efektu. Vubec tomu nerozumim.Nemyslim si,ze by se tohle dalo nejak opravit po patchy. Proc tam nenechaly ty efekty koure a temna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 Nabídl se mi ke stažení TitleUpdate 2. Po aktivaci mi přijde, že tam poladili ty světelné efekty, je to podle mě pokrok dopředu, vyzkoušejte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 kolik ma mb ten update ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 kolik ma mb ten update ? Vcera jsem tahal, 2.4 MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 tak to je docela malo na to aby to poladilo svetelny efekty a bugy...to bude chtit tak 1gb update :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 tak to je docela malo na to aby to poladilo svetelny efekty a bugy...to bude chtit tak 1gb update :D tak jeste min ;) http://www.xbuc.net/?details=Aliens%20CM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Mě to visuálně přišlo, že se to trochu zlepšilo.Spíš bych řekl, že ty světelné efekty a mlhy už ve hře obsažené byly, tak to jen postupně zapínají a tak se nic velkého tahat nemusí.Hraju strašně málo, ale tohle sem nakonec dojel do konce.Zas tak strašný mi to nepřišlo, ale hrál sem už s tím titleupdatem (TU1 a později TU2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 prosim vas jak dostanu ten title update do hry mam ban tak se nijak nemuzu pripojit na livko.moc dekuji zy pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 No stahnul jsem TU2 ale nějaky rozdíly teda nepozoruju.... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Únor 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2013 tak ja mam update na 102mb na ps3..a mam nejakou bugnutou zbran..ruku drzi mimo zbran a u moji pulzni pusky me chybi granatomet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 mám dotaz v 6 misime má ta Bella otevřít dveře na videu cas 10:40 hele me u tech dveri stoji a ani se nehne jako tohle fakt nechapu vo co go tam neni nic co mam udelat diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 koller77: Vypadá to na nějaký bug, takže pokud nepomůže znovu načíst save (nebo nějaký starší save), počkej na update. Tahle hra je bohužel bugfest :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 nepomohlo nic restart mise restart checpointu i vyndani hry z xka docela mazec stoji tam jak ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 To máme stejný zásek. Po pěti pokusech jsem to vzdala, ach joo.. Jsou místa, kde si říkám: "Joo, to je dobrý, to se jim povedlo." Ale bohužel místa, kde se jim to nepovedlo převažují :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naushika Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 ahoj kluci nevite jestli ta hra podporuje hrani pres system link ve 4 hracich na dvou xboxech ??? (vzdy dva hraci splitscreen) tohle info se neda nikde najit, ani na cooptimusu.. hodila by se prakticka zkusenost nebo nejlip kdyby to mohl nekdo vyzkouset :) DEKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 ahoj kluci nevite jestli ta hra podporuje hrani pres system link ve 4 hracich na dvou xboxech ??? (vzdy dva hraci splitscreen) tohle info se neda nikde najit, ani na cooptimusu.. hodila by se prakticka zkusenost nebo nejlip kdyby to mohl nekdo vyzkouset :) DEKUJI Zkopírováno z coop-timusu: A: "How many players are supported in combo co-op?" Combo co-op ||| B: (split-screen with online play) is not supported. - takže kombinovat splitscreen a online nejde, z čehož bych tipoval že nejde kombinovat ani splitscreen a system link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.