xRay Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2010 ted jsem fakt velkym haluzem udelal posledni chalange (bare hands)... a otevrela se mi arena, ja jsem uplne ziral co secko ten engine a PS3 utahnou... Kdo jeste nezkousel, tak at se jde vyradit, fakt suprova vecicka... A pri volbe areny doporucuju dat Night, teprve pak jsou dost dobre videt ty svetelne efekty... Citovat
Oliver1 Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2010 Zdar!Jsem u Afrodity a potřebuju získat nějakou tyč na otáčecí most.Myslel jsem,že to dostanu od ní,ale vypadnou z jen orby :-(.Porad'te jak dál díky! Citovat
xRay Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2010 zadnou tyc nepotrebujes... proste uspokoj Aphroditu a jdi od postele pryc a ona ti ukaze portal skrz ktery projdes... pak uz to jde samo... a jak mas otocit ten most prijdes pak sam... Citovat
Mígl Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2010 Zdar!Jsem u Afrodity a potřebuju získat nějakou tyč na otáčecí most.Myslel jsem,že to dostanu od ní,ale vypadnou z jen orby :-(.Porad'te jak dál díky! A nemáš ten most nastartovat tou poslední elektrickou zbraní co dostaneš od toho přerostlího starouše v tý jeskyni? Citovat
Oliver1 Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 22, 2010 To jsem zkoušel,ale nedařilo se.Tak to zkusím ještě jednou.Díky! Citovat
Jersey Jazz Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2010 dal to někdo na titan mod?mam to projete na god ale titan nedavam ani začatek malo masyrka :D Citovat
fantazyshop.cz Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 Kdyby někdo měl zájem o tento GOD of War skin, prosím o zprávu :-) Citovat
Luba1468624240 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2010 Zdar, mám problém s God of War 3. Hned na začátku hry jak mam zdvihnout ten strom ? Vůbec mi nejde zvednou, ikdyž máčkam kolečko co to jde. Citovat
kubas1468624972 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2010 mate nejake informace o tom, ze se bude chystat GOW 3 na x360?? diky :) Citovat
skresa Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2010 to asi tezko :D spis bych veril tomu ze gears of war bude na ps3 protoze microsoft by musel vysolit pekny prachy aby to byla exkluzivita na xbox...kdesi jsem otom slysel Citovat
iLukas Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2010 to urcite nebude :D... xbox by uz asi velmi nestihal a trebalo by nato velmi vela DVDcok Citovat
Jersey Jazz Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2010 tu na foru sem četl že gears of war bude na obě console (asi) Citovat
xDante1986 Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2010 gears 3 na ps3???? :D ty jsi upadl :D tomu sám nevěříš:D Citovat
Zavorka Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2010 gears 3 na ps3???? :D ty jsi upadl :D tomu sám nevěříš:D vždyť tady oni sami neví jestli je řeč o gears nebo o god xD Citovat
medvidek Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2010 taky jsem to tu četl o třetím dílu :D něco ve spojení že by si microsoft musel mrtě připlatit aby to bylo pouze xbox exkluziv.. že kdyby to udělali i na ps3 tak si tim víc nahrabou samozřejmě .. (: co je na tom pravdy.. kdo víí ... možná wii :D Citovat
David50G Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2010 3 bude 100%only xbox ale další díly se už uvažují že by snad mohly jsou to jen žvásty na netu ale i tak Citovat
adiZ Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2010 Gears of War 3 bude x360 only, ale uvažuje se i o časové exkluzivitě s tím, že nakonec Sony toho Cliffyho B. stejně uplatí :D "The second game is thought to be ‘Bulletproof’ – a new shooting game being developed by People Can Fly. The most interesting thing gamers want to know though, is what platforms will each of these games be coming to, since it has been rumored for months that a PS3 Gears of War title could well be a possibility for Epic in the future." Citovat
Shadow222 Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2010 Proč by jako měl být Gears 3 na PS3 když nebude ani na PC? Prostě obě GoW trilogie jsou jen na svoje konzole (s vyjímkou jedničky Gearsu, ten byl aji na PC) Citovat
tekken90 Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2010 God of War je obchodní značka Sony = na Xboxu to nikdy nebude ;) Gears of War není značka MS, ale Epic Games, takže tu velmi malá možnost toho, že s ena PS3 objeví je, ale osobně tomu nevěřím ;) A tím bych to asi ukončil, nemá cenu nad tím spekulovat ;) Citovat
eddy1468625093 Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 dal to někdo na titan mod?mam to projete na god ale titan nedavam ani začatek malo masyrka :D Čau, já to na God mode taky dal, bylo to vostrý ale dal. Pak sem začal na Titan mode a jen ten začátek s Poseidonem sem dělal 2 hodiny. Už sem celkem daleko, ale teď sem se zaseknul v Labyrintu. Už sem osvobodil Pandoru. 3 dny nemůžu udělat tu bitku, která začíná tím jak nad náma vysí Deadlus, kostka se začne zavírat a začnou vylejzat různý hajzli. Už sem z toho fakt na palici. Musel sem se uklidnit, tak sem si to střihnul od začátku na easy. Už mi do konce moc nechybí, na easy je to tak na 15 minut, ale na Titan mode je ten kousek tak na 14 dní. Dohrál to někdo na ten Titan mode? A chtěl sem se zeptat jestli máte tu trofej za 1000 hits. Já dal maximálně 1264 hitů, kdyby mi nedošli nepřátelé tak bych dal víc. Jinak hra má jen jednu chybu - je to celkem krátký (teda na Titan mode je to dlouhý až do pr...), když sem to hrál poprvý tak sem chtěl aby to nikdy neskončilo. Ta hra mě úplně pohltila. Citovat
LegionCZE Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 Hrál jsem to jen na easy, s takovýhlema hrama sem nikdy neměl zkušenosti, a taky mi to přišlo krapet krátké, ale o to záživnější a dokonalejší. Chvílemi sem seděl s otevřenou pusu a zíral na obrazovku, aniž bych o tom věděl :D Nejlepší hra co sem na PS3 hrál, ještě s LBP. Citovat
Marwa Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2010 Na easy se nikde moc nezasekneš, tak ti to přijde krátké. Já první projití hrou dal na God Mod (tedy myslím, že to je on - nejtěžší možná obtížnost při prvním projití) a přišlo mi to celkem dlouhé... Některé bitky byly opravdu o nervy. Každopádně hra je to parádní - ať si klidně někdo říká, že je to jen bezduchá mlátička, my víme co je to skutečně 8) Citovat
eddy1468625093 Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2010 Na easy se nikde moc nezasekneš, tak ti to přijde krátké. Já první projití hrou dal na God Mod (tedy myslím, že to je on - nejtěžší možná obtížnost při prvním projití) a přišlo mi to celkem dlouhé... Některé bitky byly opravdu o nervy. Každopádně hra je to parádní - ať si klidně někdo říká, že je to jen bezduchá mlátička, my víme co je to skutečně 8) Hra je to fakt dokonalá, opravdu jí nemám co vytknout. Po grafický stránce je dokonalá, co se týče příběhu, tak musim říct, že lepší zasazení do děje sem v žádný jiný hře neviděl, je to opravdu dokonalej příběh.Souboje s Bossema jsou perfektní a krutý přesně jako Kratos. Musim říct že mě opravdu potěšilo to, že hra je bez jedinýho loadingu( teda pokud tě nezabijou), opravdu to vytváří krásnej pocit z hraní.Čekám až se toho chytne Hollywood a bude to chtít zfilmovat. Docela se toho bojim, protože zfilmovaný hry jsou hrozný. Neviděl sem teda ještě film Prince of Persia. Ten snad moje mínění zlepší. Citovat
forlanek Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2010 vau sfilmovanej God of War drsná představa :D ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.