medvidek Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 no to rozhodně neni pravda ! jeden z mála prvních filmů podle hry .. super mario brothers - .. a že jsemse ho za mala nakoukal !!!!! doporučuju kdo nezná (:dále pak např. tomb raider.. ale doom rozhodně ne :D a ještě mortal kombat .. taky podle hry :D Citovat
forlanek Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 jo tak koukám na net a fakt těch filmů už několik před Doomem bylo, tak nevím, když to šlo do kin tak sem furt někde slyšel že je to první film podle hry... nebo v něčem takovým byl první :D Citovat
Nanaki Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_based_on_video_games Pro ty, které by to zajímalo... Citovat
eddy1468625093 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 Tak jsem ziskal vsechny trofeje a mam platinu, ale jsem zklamanej, krome odkazu na internet se nic neotevrelo. Cekal jsem nejakej oblek nebo video a ono nic. Jinak na CHAOS MODE JSEM ZASEKLEJ NA KONCI LABYRINTU. Dal to nekdo cely na chaos? Citovat
evilive04 Odesláno Červenec 19, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2010 Když uděláš všechny trofeje tak se ti u žádný hry nic neotevře je to jenom trofej že jsi tu hru dohrál 100% se vším všudy. Citovat
mesyas Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 táák konečně jsem tuhle bezva hru dohrál ale trochu mi vrtá hlavou proč kratos spáchal na konci sebevraždu nejsem nějakej extra angličtinář takže jak tam kecali moc sem tomu nerozuměl. Citovat
LegionCZE Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2010 mesyas: Tos měl dát do spoileru :D. Protože si uvědomil, že tím, že otevřel Pandořinu skříňku, vypustil na svět zlo, které ovlivnilo samotného Dia, a proto ho chtěl Zeus zabít. Takže si za všechno mohl sám, on se mstil jakoby sám sobě, tak to dokončil. A to se netýká hry, ale Dantes inferna a GOW3: Právě dohrávám Danteho, a musím říct, že kam se to hrabe na GOW3. Kdo se rozhoduje, určitě GOW3 Citovat
StefiCZ Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2010 mesyas:Ty ses teda radnej kokot, zrovna sem si to chtel zahrat a ukoncit tuhle skvelou trilogii a ty tu napises takovej spoiler. Citovat
endhalf Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2010 Tak fajn, já mám v plánu koupit si GoW collection + GoW 3 a mesyas tu takhle pěkně vyspoileruje závěr celé série. Pěkné, no. Třeba na to při hraní demon's souls zapomenu :/. Citovat
bafondan Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2010 Zdravim , chci si koupit Gow 3 a nevim jak presne skoncil gow2 ,mohl by mi to nekdo prosim upresnit??? Citovat
Lantos Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2010 Retardace je silnější než se zdá. Citovat
StefiCZ Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2010 endhalf: Pokud si nehral tak si jeste nezapomen precist uzasne debilni prispevek od bafondana :D Citovat
bafondan Odesláno Červenec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2010 Ano omlouvam se predemnou uz tam pribeh vysolil mesyas,tak uz to bylo celkem jedno ,ale mate pravdu uznavam byl to ,,debilni prispevek,,. Citovat
IceTower Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 No ale hru si kup ta za to stojí :) Citovat
LegionCZE Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2010 přesně tak, s GoW3 nebo HR nikdy chybu neuděláš :D Citovat
AK-REWIK Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Odesláno Září 25, 2010 Potřebuju radu, hraju to na titána a prošel sem labirynt a skočil a letěl potom dole do podsvětí podél teho řetazu a dole je boj s tým cerberusem ohnivým jak bluje výbušné psy. No a useknout první hlavu je easy, ale jak se po ní objeví ta koza s kopím nebo co to má, tak ta mě to celé pokaždé pototo... Zná na ňu nekdo dobrů fintu? Ani ty pěsti jí nerušijů pořádně utoky... Citovat
mesyas Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Odesláno Září 25, 2010 mesyas:Ty ses teda radnej kokot, zrovna sem si to chtel zahrat a ukoncit tuhle skvelou trilogii a ty tu napises takovej spoiler. proč mě nazýváš kokotem? :D neměli jste to číst a pak byste tady nemuseli smutnit :lol: Citovat
H0W3N Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Odesláno Září 26, 2010 Potřebuju radu, hraju to na titána a prošel sem labirynt a skočil a letěl potom dole do podsvětí podél teho řetazu a dole je boj s tým cerberusem ohnivým jak bluje výbušné psy. No a useknout první hlavu je easy, ale jak se po ní objeví ta koza s kopím nebo co to má, tak ta mě to celé pokaždé pototo... Zná na ňu nekdo dobrů fintu? Ani ty pěsti jí nerušijů pořádně utoky... vůbec si ji nevšímej a pořád střídej kotrmelce se základním útokem (mačkat čtvereček) když jsi blízko tomu psovi, jakmile ho vyřídíš... tak na ty "kozy s kopím" je nejlepší použít kolečko, dobré je si schovat magic až ke konci, když tam jsou obě tyhle kozy, dal jsem to takhle na titána a zbylo mi ještě 3/4 života Citovat
StePan1468625256 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2010 Dobrý den...potřeboval bych pomoct...ted sem si od kamoše pujčil GoW III ae hned na zacatku se nemuzu dostat pres ten strom...mackam jak muzu ae nic....nemuzete mi prosim nekdo poradit jak na to? Citovat
StePan1468625256 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2010 jakej strom myslíš? Ten hned na začátku na ramenu ty Titanky...hned 1. mise Citovat
H0W3N Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2010 no zmáčkneš R1 ne? a pak mačkáš O, nechápu včem můžeš mít problém... Citovat
StePan1468625256 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2010 no zmáčkneš R1 ne? a pak mačkáš O, nechápu včem můžeš mít problém... no to ja taky moc ne....at to mackam jk chci tak nic... Citovat
mesyas Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2010 no to ja taky moc ne....at to mackam jk chci tak nic... ten strom na začátek je dost otravnej jde zvednout ale musíš mačkat hodně rychle dal jsem to asi po 30 min. :D Citovat
StePan1468625256 Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2010 ten strom na začátek je dost otravnej jde zvednout ale musíš mačkat hodně rychle dal jsem to asi po 30 min. :D moc diky ;-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.