pozitro Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Hmmm, jde to s nima z kopce. SONY toho dokázalo využít... Počkali co udělá konkurence a pak vyšli hráčům vstříc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 Informa ce o HDD... 500GB - využitelných 423GB. Pro systém je rezervováno 42GB. http://www.exophase.com/60285/knack-crash-reveals-new-ps4-details/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2013 A PS4 bude jen 1 verze za 400 EU, nebo zase 2 s rozdílem HHD nebo nějaký rozdíl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Asi začnou na jedné verzi. Jinou jsem teda prodávat nikde neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 (upraveno) Na začátku budou prodávat nejspíš dvě. Jednu s kamerou (459) a druhou bez kamery (399). Upraveno Červen 16, 2013 uživatelem KapaCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 samotna kamera se ma prodavat za 59e, takze urcite ne za tu cenu co jsi psal, jinak bych uvital nejaky bundle s kamerkou a druhym ovladacem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 psali ze kamera stoji 60ecek takze pochybuju ze bude v bundlu za 100e :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Sorry, upsal jsem se, opraveno. ;) Asi bych si to vždy měl znovu přečíst. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Na začátku budou prodávat nejspíš dvě. Jednu s kamerou (459) a druhou bez kamery (399). Tak to je píčovina, protože pak by vyšlo od euro levnějš koupit si zvlášť kameru a PS4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 :roll: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Bundle s kamerkou určitě bude, otázka je jestli při zahájení prodeje... Ikdyž sám mám Move a naprostá zbytečnost, nic jsem na tom nehrál od doby co jsem si to koupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 A plánujete kupovat kameru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Zatím nevidím důvod. Většina her pro kamerku jsou "dětské" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Osobně taky kameru neplánuji. Jak řekl aRMy-K, většinou jsou to dětské hry a nebo mě osobně přijdou "divné" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 (upraveno) Bundle s kamerou zatím nikdo nepotvrdil, co se ale týče PS4, tak u mě jasně vítězí. Když pominu, že jsem fanda PS (XBOXu jsem se ale nikdy nebránil a čekal co bude), tak si shrnu pár věcí: Pokud nepotřebuji kameru, mám to o 100 EURO levnější, není žádné omezení na bazarové hry (sice mě to netrápí, páč jsem sběratel), nemusím se připojovat každých 24 hodin (je mi to také jedno, jelikož mám PS neustále na netu, ale stejně jako v předešlém bodě, je to prostě omezení a z principu se to lidem nemusí líbit), XBOX nevyjde v ČR tento rok, bude mít regionální zámky, takže hru například z USA si nikdo nezahraje, konzoli si před vydáním také nepořídí, jelikož se hra nezaktivuje do té doby, dokud u nás Xko oficiálně nebude a k tomu matná prohlášení lidí z Microsoftu, nevím, proč bych si XBOX měl koupit... A nic na to nemění ani spousta multimediálních funkcí, které jsou zejména pro americký trh. Upraveno Červen 19, 2013 uživatelem 007jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 (upraveno) pises tam, ze xko nevyjde tenhle rok u nas... btw u ps4 se vi datum vydani v CR ? edit_: aha http://www.eurogamer.cz/articles/2013-06-14-sony-playstation-4-v-r-stihne-letoni-vanoce :) tak uz to vim i ja :D Upraveno Červen 19, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 finalni specifikace ps4 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-sony-details-final-ps4-spec jen by me porad zajimala frekvence CPU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Jinak kupujete PS 4 hned jak výjde,nebo chvíli čekáte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Jinak kupujete PS 4 hned jak výjde,nebo chvíli čekáte ? dobrá otázka, to by mě taky zajímalo, zda se hned do toho pustit nebo počkat pár měsíců.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 19, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Hned, není na co čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 ja az druhou pulku roku 2014 1) mam jeste nekolik restu na ps3 2) ceka me SNAD :D diplomka a statnice na ing. takze bych si nasral do bot :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 (upraveno) Kupuju hned, nevidim důvod čekat. Cena se za prvních pár měsíců stejně moc nehne. Druhá věc je spolehlivost první várky, ale věřim že už se poučili a nebudou nějaký zásadní problémy. A i kdyby jo, 2 letá záruka to jistí. Upraveno Červen 19, 2013 uživatelem deepthroat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Kupuju hned, nevidim důvod čekat. Cena se za prvních pár měsíců stejně moc nehne.Druhá věc je spolehlivost první várky, ale věřim že už se poučili a nebudou nějaký zásadní problémy. A i kdyby jo, 2 letá záruka to jistí. no právě, aby to nebylo to, co na ps3, oproti Xone má ted ps4 výhodu, takže si nějaké zaváhání dovolit může :) a navíc je otázkou, jak to tady bude s dostupností v čr, všude se píše, že bude nedostatkový :) no ale uvidíme postupem času, až bude více info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Tam jsem také čerpal :D Jinak já ho kupuji hned, cena se moc pohybovat dolů nebude a od doby, kdy jsem měl po nějaké době PS One i PS2, PS3 chvíli po vydání, řekli jsme si s bratrem a bratránkem, že tentokráte chceme být první :wohow: Takže klidně o půlnoci :psp: pises tam, ze xko nevyjde tenhle rok u nas... btw u ps4 se vi datum vydani v CR ?edit_: aha http://www.eurogamer.cz/articles/2013-06-14-sony-playstation-4-v-r-stihne-letoni-vanoce :) tak uz to vim i ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2013 Já tedy hned nekupuju, užil jsem si svoje s PS2. A když si uvědomím, že teprve před nedávnem jsem dohrál poslední hry na PS1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.