Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Ceny starších her klesají i bez PS4. A cena PS4 jen tak určitě neklesne. Rozhodně ne rok po vydání. Držet si PS3 bude mít smysl, dokud nebude v provozu ten streaming přes gaikai, ale k tomu jsem já osobně skeptický. S kvalitou a rychlostí internetu v ČR je toto utopie. Někde jsem viděl požadavek na rychlost netu minimálně 3 Mbit/s a doporučeno alespoň 5 Mbit/s. To je tak pro někoho s UPC, ale wifi a drtivá většina s ADSL...pochybuju. PS3 budu mít dokud bude alespoň ještě chvíli v oficiální záruce. Líp se to pak prodává. Pak půjde z domu a dokud nevyjde pár must have titulů, tak PS4 nekoupím.

sry ale bydlím na dědině před 7 lety jsem měl 1Mbps(wifi), před 5 8 Mbps(adsl O2), a teď 24 Mbps (wifi)up/down :)

Odesláno
Ceny starších her klesají i bez PS4. A cena PS4 jen tak určitě neklesne. Rozhodně ne rok po vydání. Držet si PS3 bude mít smysl, dokud nebude v provozu ten streaming přes gaikai, ale k tomu jsem já osobně skeptický. S kvalitou a rychlostí internetu v ČR je toto utopie. Někde jsem viděl požadavek na rychlost netu minimálně 3 Mbit/s a doporučeno alespoň 5 Mbit/s. To je tak pro někoho s UPC, ale wifi a drtivá většina s ADSL...pochybuju. PS3 budu mít dokud bude alespoň ještě chvíli v oficiální záruce. Líp se to pak prodává. Pak půjde z domu a dokud nevyjde pár must have titulů, tak PS4 nekoupím.

Když napálej cenu fakt vysoko, tak to nikdo kupovat nebude. Netroufnu ani odhadnou, kolik bude stát.

Odesláno

Když už se bavíme o internetu, tak já bydlím v městě s 8000 obyvateli necelých 10km od Prahy a s O2 ADSL připojením (oficiálně 10Mbit, ted uz myslim 16Mbit) mám reálnou rychlost 3,5Mbit a to ještě když jede dobře.... Wifi je tu ještě pomalejší a o UPC a podobných poskytovatelích si můžu nechat zdát.

• 2 weeks later...
Odesláno

Možná mně vypískáte, ale chtěl bych se zeptat nevíte jak to bude z trofeje jesli i u her na ps3 budou a pokud ano budou se počítat ty trofeje co by byli na ps3 k těm co jsem měl na ps3 jakože přes PSN ? Díky za odpověď a pokud se o tom někdo už bavil tak soráč.. jen sem se zeptal :) páč by mi blo líto těch trofejí z ps3 :)

Odesláno (upraveno)

podle mě to bude s těmi trofejemi jak s vitou a ps3, budou se sčítat do společného levelu, jinak doufám že to nebude mít region lock a hlavně na účtech, protože mám na druhém us účtě koupeno dost her (stream přes gaikai ) a taky jsou tam zajímavější akce a lepší ceny

Upraveno uživatelem valis1
Odesláno
Buď tak hodný a procti si to vlákno......

Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2

no ona to neni zas takova otazka uplne mimo... preci jen, gaikai bude streamovat hry z ps3, ale jak to bude? To si je budu muset znova na gaikai koupit? A k cemu, kdyz uz mam doma hru v krabicce . To se ale myslim zatim nikde nerikalo jak tohle bude, ne?

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu